reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
No i skonczylo sie moje "odpoczywanie".Wyprasowalam to nieszczesne pranie ktore tylko przekladalam z pokoju do pokoju i jeszcze troszke z tego co mam w garderobie:szok::tak:
Mlode juz nie spia ale nie wypuszczam Ich z pokoju bo sa jeszcze spiace;-):-D:-D:-D

MALINUS
Moj Dominik tez tak myje rece:szok:A do tego zostawia na tym mokrym slady swoich brudnych nog:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
I tez zawsze musi po sobie umyc

a mi się zaraz kotleciory zaczną smażyc tzn zaczną jak się oderwę od kompa:cool2:maruder mały spi duże czytają u siebie tzn adam czyta a julka udje że umie ranko się zaraz skończy kręcić i będzie ok:tak:
marta z tą mamuśka i 5 latkiem szok
a co do Oliego a ktoś z rodzinki nie może z nim zostać???

no laski jednak jestem.niech mi tylko ktoras sprobuje uciec teraz to sie pogniewam i do was wiecje nie przyjde:cool2:
nie pojechalam do kolezanki bo bratowa zlesie czula ale moze jeszcze pojedziemy jak jej mdlosci inne cyrki przejda.
mala wstala o 8 i usnela o 13 tzn jaja uspaa bo sama to by sie z godzine krecila. a ze szla niezla burza to szybko poszlo.lalo ponad godzine i zrobilo sie 13sopni ale juz wylazalo slonce i jest cieplej;)

Fuck!!!!!!!!!!!!!!!!

wlasnie sie dowiedziałam że bede miała chłopca:szok:

ja juz ***** w nic nie wierze i sram-czekam do padziernika- 2 razy mowila ze dziewczynka raz ze nie jest pewna na poccztku ze dziewczynka potem ze moze jednak chlopiec a dzisiaj ze chlopiec- to nic ze ja mam polowe rzeczy na dziewczynke:confused:

powiedzialam jej e i tak bedzie dziewczynka i ze zobaczy w pazdzierniku:-D:-D:-D

bo tak szczere mowiac to ja na tym usg nic nie widzialam co by wyglądało mi na chlopca:-D:-D:-D
\tyle ze z malowaniem pokoju sie wstrzymamy do porodu i jak bed w szpitalu to m pomaluje na szybko
:tak::-)
tylko nei wiem w co ja go będe ubierac jesli to bedzie chlopiec:confused::confused::confused::confused:
ale zonk:-D:-D:-D

oj kochana najwazniejsze zey bylo zdrowe.ja na usg dokladnie widzialam "hamburgera"i Pauliny i Weroniki:-)i potem jeszcze w szpital potwierdzili.i od poczatku zawsze czulam ze to beda baby.
a co do ciuszkow-mimo tych usg kupowalam w ciazy ubranka uniwersalne,dopiero po urodzeniu cos dla dziewczynek.nie ma coz rozem przesadzac bo moze zemdlic:-):-):-):-):-)
a siurki czesto lbia sie doprawiac zaraz po porodzie:-D:-D

kochana jak to w weekend czasu na BB nie będie a niby czemu co???????chłop broni??idziesz do teściowej chwasty plewić???upał zapowiadają i będziesz się opalać?????nad morze jedziesz?????na randkę idziesz????jeżeli na większość odpowiesz twierdzącą jesteś usprawiedliwiona jeżeli nie nie ma mocnych musisz choć na chwilę wpaść:cool:

a cos taka ciekawska???????????z zandarmerii jestes?
czy program 100 pytan do????????????:-p:-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D:-D

Malina!!! Rozbrajasz mnie
Do tesciowej, kuźwa nie kracz!!! Nie broni, ale w weekend mam zawsze kupe roboty a jak chlop w dom, to jakos nie idzie, na chwilke na pewno wlece, ale nie tak jak bym chciala, posiedziec...

u mnie to samo.a moj nieplanowo pitake w domu:dry::dry::dry:

proszę proszę jak mnie to moje dzieci po latach będą cenić i może na jakims forum napiszą jaką to dobrą mamusię mieli:sorry2:może nawet z imienia wymienią:dry::-D:-D

a tyś myszunia moje dzieci podsłuchiwała??????????bo mi powiedzieli że złośliwa jestem:dry::dry:adam posunoł się dalej i sie zapytał czy mam syndrom zbliżającej się miesiączki:dry::dry:ot pyskaty:dry:i po kim on to ma no po kim?????:cool2:

hehehehhehe.dobry!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

ja stawiam na przodków:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
czyta moje dziecko ostatnio "wojnę iwana" i tyle pytań o powstanie zadaje że chyba muszę się doszkolić bom na tępą wychodzę:zawstydzona/y:pyta o czerwonoarmistów o stalinowską propagandę a ja oczy w słup:cool:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D nie moge:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ja też z doskoku boobiadzio gotuję:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:no i znęcam sie nad dziećmi:-D:-D:-D:-Dłazienkę sprzątaja bo tak myli ręce że woda na korytarzu była:wściekła/y:

lepiej zebys byla jak wysle tego posta!!!!!!!!!!!!!!!!

No i skonczylo sie moje "odpoczywanie".Wyprasowalam to nieszczesne pranie ktore tylko przekladalam z pokoju do pokoju i jeszcze troszke z tego co mam w garderobie:szok::tak:
Mlode juz nie spia ale nie wypuszczam Ich z pokoju bo sa jeszcze spiace;-):-D:-D:-D

MALINUS
Moj Dominik tez tak myje rece:szok:A do tego zostawia na tym mokrym slady swoich brudnych nog:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
I tez zawsze musi po sobie umyc

matka sadystka!:-D:-D:-D

anabubka jak nie ma no jak a ja????wiem wyszczuplałam i mnie nie widać:happy2::happy2::happy2::happy2:
byłam tylko oliwy na patelnie polać tyś już się zawineła może jeszcze foch coooooo?????????????????:-D:-D:-D:-D

Cześć dziewczyny!

U nas od rana pada deszcz więc z podwórka nici... Już nam się nudzi w domku, przed chwilą skończyliśmy robić obiadek.

Co robicie z dziećmi w domu jak nie ma możliwości wyjścia? Mi już się pomysły kończą...Bardzo proszę o jakieś pomysły :-)

helo helo moje kochane;)))))))))))))))))
Pati kochana dziekuje za smskal;)
laski konbinowalam kombinowalam i cos wymyslilalm.
nie bede z wami od rana do nocy ale bede codziennie:-):-):-):-):-):-):-):-):-)

mam drugi numer od siory i z reguly z niego dzownie jak jest cos na koncie.w mixplusie.i tam internet jest tanszy=pakiet 100mb jest za 10zl a w orange za 10zł jest 20mb.wiec troche sobie posiedze.nie bede sciagac filmow czy cos ale zawsze to dobre
bo normalnie 2tyg bez was to koszmar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie ma z kim pogadac i z czego sie posmiac a wy jestescie lkiem na wszytskie smutki:-):-):-):-):-):-):-)

mala placze wie zaraz wracam.nie uciekajcie
no to superasnie!!!!!!!!1
wszystkiego najlepszego w dniu urodzin dla zuzi córeczki joanny zdrówka super 6 w szkole i mase śmiechu na codzień:happy2::happy2::happy2::happy2:

wszystkiego najlepszego w dniu wczorajszych urodzin dla emily córeczki a&e kochana emily pierwszy roczek życia za tobą dużo zdrówka uśmiechu i miłości:happy2::happy2::happy2::happy2:

dołaczam sie dożyczeń :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

musiałam prać dywan bo mi syn kupsko zgubił z pampersa:szok::szok::szok:moja wina źle założyłam pampka gdyby to pietruszka to bym miała na kogo zgonić a tak no moja wina jak nic:confused::confused::cool::cool::cool::cool:
toni sobie znalał zabawę otwiera szafki i wywala ubrania na podłogę no wkurza mnie tym ja mu pokazuję nu nu nie wolno on kręci głową nie patzry mi w oczy a łapką z tyłu wyciąga no cwaniur mój:-)

normalka, jaj mam mnóstwo zdjęć własnie przy szafie :tak::tak::tak::tak::tak:

kurcze bilety troszku drogie:szok::szok::szok:
ja w cyrku byłam 2 razy jako dziecko i mi się nie podobało wcale potem adaś jak miał 4 lata poszedł z chrzesną do cyrku i w połowie musiała z nim wyjśc bo krzyczał że biedne zwierzaczki płakał ii od tej pory oboecałam sobie że to chyba nie dla nas i nie chodzę z nimi do cyrku:no::no::no:
za to chce iść z nimi do kina pietruszka zostanie z Tońkiem a ja wybiorę się do kina z nimi bo aż wstyd prawie rok nie byłam z nimi w kinie ostatnio to byłam w lutym w ferie z julią w teatrze normalnie zeRo kultury:cool2:

tobie wstyd :confused::confused::confused::szok::szok::szok:
to co ja mam powiedziec w teatrze byłam ostatnio w sredniej szkole,a w kinie to chyba na ogniem i mieczem :szok::szok::szok::szok::szok::szok: zaraz po premierze :tak::tak::tak::tak::tak:

Fuck!!!!!!!!!!!!!!!!

wlasnie sie dowiedziałam że bede miała chłopca:szok:

ja juz ***** w nic nie wierze i sram-czekam do padziernika- 2 razy mowila ze dziewczynka raz ze nie jest pewna na poccztku ze dziewczynka potem ze moze jednak chlopiec a dzisiaj ze chlopiec- to nic ze ja mam polowe rzeczy na dziewczynke:confused:

powiedzialam jej e i tak bedzie dziewczynka i ze zobaczy w pazdzierniku:-D:-D:-D

bo tak szczere mowiac to ja na tym usg nic nie widzialam co by wyglądało mi na chlopca:-D:-D:-D
\tyle ze z malowaniem pokoju sie wstrzymamy do porodu i jak bed w szpitalu to m pomaluje na szybko
:tak::-)
tylko nei wiem w co ja go będe ubierac jesli to bedzie chlopiec:confused::confused::confused::confused:
ale zonk:-D:-D:-D

a tak marzylam o dziołszce.....:sorry:

ode mnie tez wszystkiego naj!!!!!!!!!!!!!!!!

no to bedzie pan zuzanek :-D:-D:-D może być :confused::confused::confused::confused:
ja też mysłałam że bedzie dziopka julcia, ale lekarz nie pozostawił mi zadnych mozliwośći jeszcze zdjęcie jajkow wydrukował :tak::tak::tak::tak:

Ja tylko na chwile bo sie fatalnie czuje przy @ słabośc mnie dopadla bleee.Mały zasnął,dalej trzymamy sie 1 drzemki mimo ze mąz znowu chcial go polozyc juz na 2 bo obudzil sie o 7 rano,i mimo ze to mi słabo to maz sie zle czuje ;/
Ide troszke polezakowac poki moge.

faceci, normalne :tak::tak::tak::tak:

No wiadomo, że dzieci to skarb! Tylko, że skarby czasem się zakopuje :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ale te twoje dzieci to mają wyjątkowo złośliwą matkę, no żeby samoloty robić takim aniołkom! :-D:-D:-D:-D:-D

dobre :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

proszę proszę jak mnie to moje dzieci po latach będą cenić i może na jakims forum napiszą jaką to dobrą mamusię mieli:sorry2:może nawet z imienia wymienią:dry::-D:-D

a tyś myszunia moje dzieci podsłuchiwała??????????bo mi powiedzieli że złośliwa jestem:dry::dry:adam posunoł się dalej i sie zapytał czy mam syndrom zbliżającej się miesiączki:dry::dry:ot pyskaty:dry:i po kim on to ma no po kim?????:cool2:

kurcze dobry ten twoj mały :tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D

mamy tu polonistkę?
Sprawa pilna mojego honoru
ja na pewno nie polonistka :no::no::no::no::no:
a o co kaman :confused::confused::confused::confused:

masakra :szok::szok::szok::szok:

no i znowu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ja wpadlam zadnej nie ma:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
pa
kochaniutka ja jestem :tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
wiecie co :confused::confused::confused::confused::confused:
zaspałam do roboty :szok::szok::szok::szok::szok:
a miałam na dwunastą :szok::szok::szok::szok::szok::szok:

żartuje i tak miałam zadzwonic że nie przyjdę :tak::tak::tak::tak::tak:

wczoraj moja siostrę zabrało pogotowie, nagle dostała boleści brzucha i zaczęła wymiotować :no::no::no::no::no:

wydaje mi sie ze to jelitowka tyle ze ona ciezarna to moze gorzej przechodzić:no::no::no::no::no:
wczoraj jadła tez grzyby i dzis ma miec robioną biochemię :dry::dry::dry::dry:

a ja jak sie wczoraj dowiedziałam że ja zabrali to od reki takiego scisku żołądka dostałam że szok, i nudności i ból brzucha mysłałam że to też jelitówka az musiałam ciocie wzywać zeby u małego spała bo w razie czego to ja nie dałabym sobie rady :no::no::no::no::no:
dzis głoduję mam nadzieje że mi przejdzie :tak::tak::tak::tak:

rano byłam juz na drugim badaniu beta hcg :tak::tak::tak::tak: dostałam pierwszy wynik z którego wnioskuje że to jest 2 tydz ciazy :tak::tak::tak::tak:
w związku z tym mam pytanie w którym tyg zarodek sie zagnieżdża :confused::confused::confused::confused::confused:
i jak mialam usg we wtorek to mozliwe ze nie widział zarodka :confused::confused::confused::confused:
a i co bede miec jesli zaszłam przed sama miesiaczką :confused::confused::confused::confused::-D:-D:-D:-D
bo to na to wychodzi 1 lub 2 dni przed :tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D

Do góry