Marta1981
Rodzyneczka
Perfekcyjna Pani Domu;-)a co to jest PPD???????????????????

Julę zaśpione,z nieba dalej leje a ja nie mam z kim jutro Olka zostawić

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Perfekcyjna Pani Domu;-)a co to jest PPD???????????????????
Fuck!!!!!!!!!!!!!!!!
wlasnie sie dowiedziałam że bede miała chłopca
ja juz ***** w nic nie wierze i sram-czekam do padziernika- 2 razy mowila ze dziewczynka raz ze nie jest pewna na poccztku ze dziewczynka potem ze moze jednak chlopiec a dzisiaj ze chlopiec- to nic ze ja mam polowe rzeczy na dziewczynke
powiedzialam jej e i tak bedzie dziewczynka i ze zobaczy w pazdzierniku
bo tak szczere mowiac to ja na tym usg nic nie widzialam co by wyglądało mi na chlopca
\tyle ze z malowaniem pokoju sie wstrzymamy do porodu i jak bed w szpitalu to m pomaluje na szybko:-)
tylko nei wiem w co ja go będe ubierac jesli to bedzie chlopiec
ale zonk![]()
kochana jak to w weekend czasu na BB nie będie a niby czemu co???????chłop broni??idziesz do teściowej chwasty plewić???upał zapowiadają i będziesz się opalać?????nad morze jedziesz?????na randkę idziesz????jeżeli na większość odpowiesz twierdzącą jesteś usprawiedliwiona jeżeli nie nie ma mocnych musisz choć na chwilę wpaść![]()
Malina!!! Rozbrajasz mnie
Do tesciowej, kuźwa nie kracz!!! Nie broni, ale w weekend mam zawsze kupe roboty a jak chlop w dom, to jakos nie idzie, na chwilke na pewno wlece, ale nie tak jak bym chciala, posiedziec...
proszę proszę jak mnie to moje dzieci po latach będą cenić i może na jakims forum napiszą jaką to dobrą mamusię mielimoże nawet z imienia wymienią
a tyś myszunia moje dzieci podsłuchiwała??????????bo mi powiedzieli że złośliwa jestemadam posunoł się dalej i sie zapytał czy mam syndrom zbliżającej się miesiączki
ot pyskaty
i po kim on to ma no po kim?????
![]()
ja stawiam na przodków
czyta moje dziecko ostatnio "wojnę iwana" i tyle pytań o powstanie zadaje że chyba muszę się doszkolić bom na tępą wychodzępyta o czerwonoarmistów o stalinowską propagandę a ja oczy w słup
![]()
ja też z doskoku boobiadzio gotujęno i znęcam sie nad dziećmi
łazienkę sprzątaja bo tak myli ręce że woda na korytarzu była
![]()
No i skonczylo sie moje "odpoczywanie".Wyprasowalam to nieszczesne pranie ktore tylko przekladalam z pokoju do pokoju i jeszcze troszke z tego co mam w garderobie
Mlode juz nie spia ale nie wypuszczam Ich z pokoju bo sa jeszcze spiace;-)
MALINUS
Moj Dominik tez tak myje receA do tego zostawia na tym mokrym slady swoich brudnych nog
I tez zawsze musi po sobie umyc
no to superasnie!!!!!!!!1helo helo moje kochane))))))))))))))))
Pati kochana dziekuje za smskal
laski konbinowalam kombinowalam i cos wymyslilalm.
nie bede z wami od rana do nocy ale bede codziennie:-):-):-):-):-):-):-):-):-)
mam drugi numer od siory i z reguly z niego dzownie jak jest cos na koncie.w mixplusie.i tam internet jest tanszy=pakiet 100mb jest za 10zl a w orange za 10zł jest 20mb.wiec troche sobie posiedze.nie bede sciagac filmow czy cos ale zawsze to dobre
bo normalnie 2tyg bez was to koszmar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie ma z kim pogadac i z czego sie posmiac a wy jestescie lkiem na wszytskie smutki:-):-):-):-):-):-):-)
mala placze wie zaraz wracam.nie uciekajcie
wszystkiego najlepszego w dniu urodzin dla zuzi córeczki joanny zdrówka super 6 w szkole i mase śmiechu na codzień
wszystkiego najlepszego w dniu wczorajszych urodzin dla emily córeczki a&e kochana emily pierwszy roczek życia za tobą dużo zdrówka uśmiechu i miłości![]()
musiałam prać dywan bo mi syn kupsko zgubił z pampersamoja wina źle założyłam pampka gdyby to pietruszka to bym miała na kogo zgonić a tak no moja wina jak nic
toni sobie znalał zabawę otwiera szafki i wywala ubrania na podłogę no wkurza mnie tym ja mu pokazuję nu nu nie wolno on kręci głową nie patzry mi w oczy a łapką z tyłu wyciąga no cwaniur mój:-)
kurcze bilety troszku drogie
ja w cyrku byłam 2 razy jako dziecko i mi się nie podobało wcale potem adaś jak miał 4 lata poszedł z chrzesną do cyrku i w połowie musiała z nim wyjśc bo krzyczał że biedne zwierzaczki płakał ii od tej pory oboecałam sobie że to chyba nie dla nas i nie chodzę z nimi do cyrku
za to chce iść z nimi do kina pietruszka zostanie z Tońkiem a ja wybiorę się do kina z nimi bo aż wstyd prawie rok nie byłam z nimi w kinie ostatnio to byłam w lutym w ferie z julią w teatrze normalnie zeRo kultury![]()
Fuck!!!!!!!!!!!!!!!!
wlasnie sie dowiedziałam że bede miała chłopca
ja juz ***** w nic nie wierze i sram-czekam do padziernika- 2 razy mowila ze dziewczynka raz ze nie jest pewna na poccztku ze dziewczynka potem ze moze jednak chlopiec a dzisiaj ze chlopiec- to nic ze ja mam polowe rzeczy na dziewczynke
powiedzialam jej e i tak bedzie dziewczynka i ze zobaczy w pazdzierniku
bo tak szczere mowiac to ja na tym usg nic nie widzialam co by wyglądało mi na chlopca
\tyle ze z malowaniem pokoju sie wstrzymamy do porodu i jak bed w szpitalu to m pomaluje na szybko:-)
tylko nei wiem w co ja go będe ubierac jesli to bedzie chlopiec
ale zonk
a tak marzylam o dziołszce.....
ode mnie tez wszystkiego naj!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja tylko na chwile bo sie fatalnie czuje przy @ słabośc mnie dopadla bleee.Mały zasnął,dalej trzymamy sie 1 drzemki mimo ze mąz znowu chcial go polozyc juz na 2 bo obudzil sie o 7 rano,i mimo ze to mi słabo to maz sie zle czuje ;/
Ide troszke polezakowac poki moge.
No wiadomo, że dzieci to skarb! Tylko, że skarby czasem się zakopuje
Ale te twoje dzieci to mają wyjątkowo złośliwą matkę, no żeby samoloty robić takim aniołkom!![]()
proszę proszę jak mnie to moje dzieci po latach będą cenić i może na jakims forum napiszą jaką to dobrą mamusię mielimoże nawet z imienia wymienią
a tyś myszunia moje dzieci podsłuchiwała??????????bo mi powiedzieli że złośliwa jestemadam posunoł się dalej i sie zapytał czy mam syndrom zbliżającej się miesiączki
ot pyskaty
i po kim on to ma no po kim?????
![]()
ja na pewno nie polonistkamamy tu polonistkę?
Sprawa pilna mojego honoru
kochaniutka ja jestemno i znowuja wpadlam zadnej nie ma:-
-
-
-
-
-
-(
pa