reklama
melduje sie z powrotem, dzieć się buja na huśtawce, ja jeszcze zakupki musze ropakować będzie dzis ciasto kruche z truskawkami
co by przy niedzieli było przy czym posiedzieć...
no i jak zwykle prasowanie które robię w takich ratach, przy takim tempie to do Bożego Narodzenia tego nie skończę

no i jak zwykle prasowanie które robię w takich ratach, przy takim tempie to do Bożego Narodzenia tego nie skończę

tygrysek82
Fanka BB :)
hej hej to ja hihihi

jakos nie mialam czasu na bb gdyz maz w domu od wczoraj i czasu brak na wszystko wczorak zakupki i obiadek na mieescie pozniej wieczorem goscie na wieczorze kinowym ( ogladalismy horror hehehe
) dzis caly dzien nad woda potem zoo i oczywiscie kielbaski z grilla na kocyku ze znajomymi teraz Filipek uspiony mezowy oglada meczyk a ja szybciutko was nadrobilam z piwkiem w reku i zaraz mykam ogladac Kac Vegas hihihi. Bylam u Elvisa i Pyciolinku moj kochasny kocham cie i sciskam i wiem ze wszystko super sie skonczy!!!!!!!!!!!!!!!! Kajunie tez kocham i tez trzymam kciuki za powrot rozumku u Gamo amo
;-);-);-);-)

jakos nie mialam czasu na bb gdyz maz w domu od wczoraj i czasu brak na wszystko wczorak zakupki i obiadek na mieescie pozniej wieczorem goscie na wieczorze kinowym ( ogladalismy horror hehehe

łoooo, ja wracam a tu nikogo chyba ni ma:-( A samiuteńka jestem:-(

Ale miło mi się czytało! Same gratulacje prawie. To i ja się pochwalę - Kubuń siedzi! Wreszcie opanował tę kosmicznie trudną sztukę i siedzi sam na podłodze jak go posadzę i nawet tak bajkę oglądał.
I już myślałam, że się nie przewróci....... a jednak po kilku minutach usłyszałam wielkie bach
. Ale wreszcie moze usiąść w wózku i oglądać sobie swiat:-)
Mami już poszła niedawno zresztą, Kubun śpi, niemążw pracy jeszcze a ja tu przyszłam stęskniona to wszystkie na tv poszły, niedobrzyce jedne
Agatkas ja pracuje w przedszkolu, a od września w szkole z dzieciakami z autyzmem i z innymi dysfunkcjami.Lilac a w jakim zawodzie pracujesz jeśli można?Bo może pisałaś a nie pamiętam
![]()
Ja też myslę, z eto może na zęby.A my miałyśmy wczoraj po południu i w nocy gorączkęBez żadnych innych objawów... a dzisiaj dziecko żywe zdrowe wesołe bez gorączki... nie wiem o co chodzi
![]()
Gratulacjone! ! ! ! !Wyczaiłam siódmego zęba![]()
Kanuś i ja bardzo gratuluję! ! ! ! ! ! ! !Kanusia, czy ja dobrze widzę?masz suwaczek do ślubu?przepraszam, jeśli cos przegapiłam?bo pamiętam, że chyba pisałaś, że się narazie wstrzymacie z decyzją, ale jeśli tak to super, moje gratulacje.
My tez poki co tylko po cywilnym,od paru lat zresztasie zbieramy zeby do konca to zalatwic;-)Mam nadzieje ze nie bedzie najpierw rozwodu
Ale z drugiej strony,co ja nie moge tak jak gwiazdy z Hoolwood,rozwodzic sie a pozniej znow brac slub(z tym samym Gamo oczywiscie)
Bo to Gamo co prawda na maksa,ale moj Gamo![]()

No to super!Gratulacje! ! ! ! ! !Kana ale mnie zaskoczyłaś
My już po spacerku.
Nie wiem, czy wam się chwaliłam, ale moje dziecię już pięknie raczkuje i wstaje do klęczek bez problemu i próbuje chodzić.
Normalnie dumna jestem z niego jak nie wiem![]()
nie!:-) To ja zostanę starą pannązdzieckiem.Gratuluje Kanusia:-):-)
jak tak dalej pojdzie to ja zostane stara panna z dzieckiem
Kaja a ja myslalam ze macie koscielny,jeszcze dzisiaj myslalam zeby Ci napisac zebys wrzucila fotki![]()
i ja mam zaległości w tej kwestii i tak myślę, że moze bym ci podrzuciła trochęmelduje sie z powrotem, dzieć się buja na huśtawce, ja jeszcze zakupki musze ropakować będzie dzis ciasto kruche z truskawkamico by przy niedzieli było przy czym posiedzieć...
no i jak zwykle prasowanie które robię w takich ratach, przy takim tempie to do Bożego Narodzenia tego nie skończę![]()

Ale miło mi się czytało! Same gratulacje prawie. To i ja się pochwalę - Kubuń siedzi! Wreszcie opanował tę kosmicznie trudną sztukę i siedzi sam na podłodze jak go posadzę i nawet tak bajkę oglądał.

Mami już poszła niedawno zresztą, Kubun śpi, niemążw pracy jeszcze a ja tu przyszłam stęskniona to wszystkie na tv poszły, niedobrzyce jedne

L
landryneczka_1982
Gość
łoooo, ja wracam a tu nikogo chyba ni ma:-( A samiuteńka jestem:-(
Agatkas ja pracuje w przedszkolu, a od września w szkole z dzieciakami z autyzmem i z innymi dysfunkcjami.
Ja też myslę, z eto może na zęby.
Gratulacjone! ! ! ! !
Kanuś i ja bardzo gratuluję! ! ! ! ! ! ! !
No to super!Gratulacje! ! ! ! ! !
nie!:-) To ja zostanę starą pannązdzieckiem.
i ja mam zaległości w tej kwestii i tak myślę, że moze bym ci podrzuciła trochę
Ale miło mi się czytało! Same gratulacje prawie. To i ja się pochwalę - Kubuń siedzi! Wreszcie opanował tę kosmicznie trudną sztukę i siedzi sam na podłodze jak go posadzę i nawet tak bajkę oglądał.I już myślałam, że się nie przewróci....... a jednak po kilku minutach usłyszałam wielkie bach
. Ale wreszcie moze usiąść w wózku i oglądać sobie swiat:-)
Mami już poszła niedawno zresztą, Kubun śpi, niemążw pracy jeszcze a ja tu przyszłam stęskniona to wszystkie na tv poszły, niedobrzyce jedne![]()
ja jestemmmmmmmmmm

pytia
Fanka BB :)
Witam się mamuśki.
Zalatana jestem ostatnio. W końcu trochę słoneczka, więc wykorzystujemy ostatnie dni urlopu mężusia i trochę się szwędamy tu i ówdzie z dzieciakami.
A z nowości u nas: od wczoraj robimy "pa pa" :-)
A, no i wreszcie mogę Was zaprosić na naszą firmową stronkę:
www.format.edu.pl
Zalatana jestem ostatnio. W końcu trochę słoneczka, więc wykorzystujemy ostatnie dni urlopu mężusia i trochę się szwędamy tu i ówdzie z dzieciakami.
www.format.edu.pl
Landrynku - to chyba zadowolona jesteś i szczęśliwa. Fajnie jak na wakacjach dużosię dzieje i troszku poodpoczywasz, nie:-)ja jestemmmmmmmmmmwyjatkowo moi poszli na dyskoteke
no ja z niemowlakiem to marnie bym tam wygladala
zreszta Alex spiii juz od 20
ma taki apetyt ze na bank wrocimy z conajmniej 10 kg
boshe Alex jest rozchwytywany ile cioccc ile babc,wujaszkow normlanie z rak do rak wedruje
wszyscy nim zachwyceni... dzis polowa sierpnia no i tu sa wielkie festyny dla dzieci starszych i wogole w wakacje ciagle sie bawia z jednego miasteczka do drugiego sie przenosza
ja juz jestem wykonczona cialymi wylazeniami z domu wiec Alex albo werduje z wujaszkiem albo z ciocia
no i uwielbia jezdzic Jeppem
oczywiscie tylko na przednim siedzeniu
smieje sie jak wariat bo wszytko widzi
![]()
Pytia - super! Stronka bardzo mi się podoba. miła dla oka, przejrzysta i czytelna. pozostaje tylko życzyćwam tysiąca klientów:-)Witam się mamuśki.
www.format.edu.pl
L
landryneczka_1982
Gość
Landrynku - to chyba zadowolona jesteś i szczęśliwa. Fajnie jak na wakacjach dużosię dzieje i troszku poodpoczywasz, nie:-)
a ty nie wiesz ze na wakacjach sie nie odpoczywa

bynajmniej nie z moja siora ja to po obiadku jestem porzywyczajona do conajmniej 2 godzinnej drzemki a oniiii cooo mi wymyslili usypiam malego przebieram sie i na rower

a ja torche zmecozna tymi wycieczkami no i gory to nie taka prosta sprawa cisnienie mi skacze bo tu niezle daje popalic wysokosc a ja mialam kiedys problemy z cisnieniem

na dzisiejszy wieczor moja soora mnie zaopatrzyla w piwko bezalkoholowe o smaku piwa i nuta cytrynki wlasnie popijam alesz pyszneeeee 3 mi zostawila w lodowce i sie chlodza ma ktoras ochotke..piwko ze Slowacji

reklama
No ja nie wiem jak to jest na wakacjach, to znaczy nie pamiętam już kiedy byłam ostatnio ale z tego co piszesz to mnie by się bardzo podobało. nomoże tylko tego ciśnienia skaczącego ci nie zazdroszczę bo mnie by od razu łepek pękał ale poza tym to superaście: rowerki, spacerki, festynki, góry mmmmmmmm, piwko mmmmmmmmmmmm!a ty nie wiesz ze na wakacjach sie nie odpoczywa
bynajmniej nie z moja siora ja to po obiadku jestem porzywyczajona do conajmniej 2 godzinnej drzemki a oniiii cooo mi wymyslili usypiam malego przebieram sie i na rowerz malym zostaje moj przyszly szwagier ktory jak zobaczyl malego zakochal sie w nim od pierwszego wejrzenia no i na dodatek mial leciec na sycylie w tych dniach i zrezygnowal leci we wrzesniu ja takie oczy mialam
mowi ze malego moze miec tylko 2 tyg a do mamy zawsze moze poleciec
a ja torche zmecozna tymi wycieczkami no i gory to nie taka prosta sprawa cisnienie mi skacze bo tu niezle daje popalic wysokosc a ja mialam kiedys problemy z cisnieniemno i sie odnowilo zadnej kawki a i tak pije po kryjomu w barze u przyszywanej ciotuni Alexa
![]()
na dzisiejszy wieczor moja soora mnie zaopatrzyla w piwko bezalkoholowe o smaku piwa i nuta cytrynki wlasnie popijam alesz pyszneeeee 3 mi zostawila w lodowce i sie chlodza ma ktoras ochotke..piwko ze Slowacji![]()
boziu, kiedy ja w górach ostatnio byłam - w maju 2007?????, ale piknie było!