reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
melduje sie z powrotem, dzieć się buja na huśtawce, ja jeszcze zakupki musze ropakować będzie dzis ciasto kruche z truskawkami:-p:tak:co by przy niedzieli było przy czym posiedzieć...
no i jak zwykle prasowanie które robię w takich ratach, przy takim tempie to do Bożego Narodzenia tego nie skończę:zawstydzona/y:

hej hej to ja hihihi:-p:-p:-p:-p:-p
jakos nie mialam czasu na bb gdyz maz w domu od wczoraj i czasu brak na wszystko wczorak zakupki i obiadek na mieescie pozniej wieczorem goscie na wieczorze kinowym ( ogladalismy horror hehehe:szok:) dzis caly dzien nad woda potem zoo i oczywiscie kielbaski z grilla na kocyku ze znajomymi teraz Filipek uspiony mezowy oglada meczyk a ja szybciutko was nadrobilam z piwkiem w reku i zaraz mykam ogladac Kac Vegas hihihi. Bylam u Elvisa i Pyciolinku moj kochasny kocham cie i sciskam i wiem ze wszystko super sie skonczy!!!!!!!!!!!!!!!! Kajunie tez kocham i tez trzymam kciuki za powrot rozumku u Gamo amo:tak::tak:;-);-);-);-)

łoooo, ja wracam a tu nikogo chyba ni ma:-( A samiuteńka jestem:-(

Lilac a w jakim zawodzie pracujesz jeśli można?:) Bo może pisałaś a nie pamiętam:)
Agatkas ja pracuje w przedszkolu, a od września w szkole z dzieciakami z autyzmem i z innymi dysfunkcjami.
A my miałyśmy wczoraj po południu i w nocy gorączkę:( Bez żadnych innych objawów... a dzisiaj dziecko żywe zdrowe wesołe bez gorączki... nie wiem o co chodzi:szok::confused:
Ja też myslę, z eto może na zęby.
Wyczaiłam siódmego zęba:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
Gratulacjone! ! ! ! !
Kanusia, czy ja dobrze widzę?masz suwaczek do ślubu?przepraszam, jeśli cos przegapiłam?bo pamiętam, że chyba pisałaś, że się narazie wstrzymacie z decyzją, ale jeśli tak to super, moje gratulacje.
Kanuś i ja bardzo gratuluję! ! ! ! ! ! ! !
My tez poki co tylko po cywilnym,od paru lat zreszta:szok::szok:sie zbieramy zeby do konca to zalatwic;-)Mam nadzieje ze nie bedzie najpierw rozwodu:-D:-D
Ale z drugiej strony,co ja nie moge tak jak gwiazdy z Hoolwood,rozwodzic sie a pozniej znow brac slub(z tym samym Gamo oczywiscie:-D)
Bo to Gamo co prawda na maksa,ale moj Gamo:rolleyes:
:-D:-D:-D:-D:-D
Kana ale mnie zaskoczyłaś :-D
My już po spacerku.
Nie wiem, czy wam się chwaliłam, ale moje dziecię już pięknie raczkuje i wstaje do klęczek bez problemu i próbuje chodzić.
Normalnie dumna jestem z niego jak nie wiem:-D
No to super!Gratulacje! ! ! ! ! !
Gratuluje Kanusia:-):-)

jak tak dalej pojdzie to ja zostane stara panna z dzieckiem:szok::-D
Kaja a ja myslalam ze macie koscielny,jeszcze dzisiaj myslalam zeby Ci napisac zebys wrzucila fotki:dry:
nie!:-) To ja zostanę starą pannązdzieckiem.
melduje sie z powrotem, dzieć się buja na huśtawce, ja jeszcze zakupki musze ropakować będzie dzis ciasto kruche z truskawkami:-p:tak:co by przy niedzieli było przy czym posiedzieć...
no i jak zwykle prasowanie które robię w takich ratach, przy takim tempie to do Bożego Narodzenia tego nie skończę:zawstydzona/y:
i ja mam zaległości w tej kwestii i tak myślę, że moze bym ci podrzuciła trochę:sorry2:

Ale miło mi się czytało! Same gratulacje prawie. To i ja się pochwalę - Kubuń siedzi! Wreszcie opanował tę kosmicznie trudną sztukę i siedzi sam na podłodze jak go posadzę i nawet tak bajkę oglądał.:tak: I już myślałam, że się nie przewróci....... a jednak po kilku minutach usłyszałam wielkie bach:crazy:. Ale wreszcie moze usiąść w wózku i oglądać sobie swiat:-)
Mami już poszła niedawno zresztą, Kubun śpi, niemążw pracy jeszcze a ja tu przyszłam stęskniona to wszystkie na tv poszły, niedobrzyce jedne:no:

łoooo, ja wracam a tu nikogo chyba ni ma:-( A samiuteńka jestem:-(

Agatkas ja pracuje w przedszkolu, a od września w szkole z dzieciakami z autyzmem i z innymi dysfunkcjami.

Ja też myslę, z eto może na zęby.

Gratulacjone! ! ! ! !

Kanuś i ja bardzo gratuluję! ! ! ! ! ! ! !

:-D:-D:-D:-D:-D

No to super!Gratulacje! ! ! ! ! !

nie!:-) To ja zostanę starą pannązdzieckiem.

i ja mam zaległości w tej kwestii i tak myślę, że moze bym ci podrzuciła trochę:sorry2:

Ale miło mi się czytało! Same gratulacje prawie. To i ja się pochwalę - Kubuń siedzi! Wreszcie opanował tę kosmicznie trudną sztukę i siedzi sam na podłodze jak go posadzę i nawet tak bajkę oglądał.:tak: I już myślałam, że się nie przewróci....... a jednak po kilku minutach usłyszałam wielkie bach:crazy:. Ale wreszcie moze usiąść w wózku i oglądać sobie swiat:-)
Mami już poszła niedawno zresztą, Kubun śpi, niemążw pracy jeszcze a ja tu przyszłam stęskniona to wszystkie na tv poszły, niedobrzyce jedne:no:

ja jestemmmmmmmmmm :-D:-Dwyjatkowo moi poszli na dyskoteke:-D no ja z niemowlakiem to marnie bym tam wygladala:rofl2: zreszta Alex spiii juz od 20 :-D ma taki apetyt ze na bank wrocimy z conajmniej 10 kg :-D boshe Alex jest rozchwytywany ile cioccc ile babc,wujaszkow normlanie z rak do rak wedruje :-D wszyscy nim zachwyceni... dzis polowa sierpnia no i tu sa wielkie festyny dla dzieci starszych i wogole w wakacje ciagle sie bawia z jednego miasteczka do drugiego sie przenosza :-D ja juz jestem wykonczona cialymi wylazeniami z domu wiec Alex albo werduje z wujaszkiem albo z ciocia :-D no i uwielbia jezdzic Jeppem :szok: oczywiscie tylko na przednim siedzeniu:szok: smieje sie jak wariat bo wszytko widzi:-D:-D

Witam się mamuśki.
Zalatana jestem ostatnio. W końcu trochę słoneczka, więc wykorzystujemy ostatnie dni urlopu mężusia i trochę się szwędamy tu i ówdzie z dzieciakami.
A z nowości u nas: od wczoraj robimy "pa pa" :-)

A, no i wreszcie mogę Was zaprosić na naszą firmową stronkę:
www.format.edu.pl

ja jestemmmmmmmmmm :-D:-Dwyjatkowo moi poszli na dyskoteke:-D no ja z niemowlakiem to marnie bym tam wygladala:rofl2: zreszta Alex spiii juz od 20 :-D ma taki apetyt ze na bank wrocimy z conajmniej 10 kg :-D boshe Alex jest rozchwytywany ile cioccc ile babc,wujaszkow normlanie z rak do rak wedruje :-D wszyscy nim zachwyceni... dzis polowa sierpnia no i tu sa wielkie festyny dla dzieci starszych i wogole w wakacje ciagle sie bawia z jednego miasteczka do drugiego sie przenosza :-D ja juz jestem wykonczona cialymi wylazeniami z domu wiec Alex albo werduje z wujaszkiem albo z ciocia :-D no i uwielbia jezdzic Jeppem :szok: oczywiscie tylko na przednim siedzeniu:szok: smieje sie jak wariat bo wszytko widzi:-D:-D
Landrynku - to chyba zadowolona jesteś i szczęśliwa. Fajnie jak na wakacjach dużosię dzieje i troszku poodpoczywasz, nie:-)

Witam się mamuśki.
Zalatana jestem ostatnio. W końcu trochę słoneczka, więc wykorzystujemy ostatnie dni urlopu mężusia i trochę się szwędamy tu i ówdzie z dzieciakami.
A z nowości u nas: od wczoraj robimy "pa pa" :-)

A, no i wreszcie mogę Was zaprosić na naszą firmową stronkę:
www.format.edu.pl
Pytia - super! Stronka bardzo mi się podoba. miła dla oka, przejrzysta i czytelna. pozostaje tylko życzyćwam tysiąca klientów:-)

Landrynku - to chyba zadowolona jesteś i szczęśliwa. Fajnie jak na wakacjach dużosię dzieje i troszku poodpoczywasz, nie:-)

a ty nie wiesz ze na wakacjach sie nie odpoczywa :-D:-D:-D
bynajmniej nie z moja siora ja to po obiadku jestem porzywyczajona do conajmniej 2 godzinnej drzemki a oniiii cooo mi wymyslili usypiam malego przebieram sie i na rower :szok: z malym zostaje moj przyszly szwagier ktory jak zobaczyl malego zakochal sie w nim od pierwszego wejrzenia no i na dodatek mial leciec na sycylie w tych dniach i zrezygnowal leci we wrzesniu ja takie oczy mialam:szok: mowi ze malego moze miec tylko 2 tyg a do mamy zawsze moze poleciec:-D
a ja torche zmecozna tymi wycieczkami no i gory to nie taka prosta sprawa cisnienie mi skacze bo tu niezle daje popalic wysokosc a ja mialam kiedys problemy z cisnieniem :zawstydzona/y:no i sie odnowilo zadnej kawki a i tak pije po kryjomu w barze u przyszywanej ciotuni Alexa:-D
na dzisiejszy wieczor moja soora mnie zaopatrzyla w piwko bezalkoholowe o smaku piwa i nuta cytrynki wlasnie popijam alesz pyszneeeee 3 mi zostawila w lodowce i sie chlodza ma ktoras ochotke..piwko ze Slowacji:-D:-D

reklama
a ty nie wiesz ze na wakacjach sie nie odpoczywa :-D:-D:-D
bynajmniej nie z moja siora ja to po obiadku jestem porzywyczajona do conajmniej 2 godzinnej drzemki a oniiii cooo mi wymyslili usypiam malego przebieram sie i na rower :szok: z malym zostaje moj przyszly szwagier ktory jak zobaczyl malego zakochal sie w nim od pierwszego wejrzenia no i na dodatek mial leciec na sycylie w tych dniach i zrezygnowal leci we wrzesniu ja takie oczy mialam:szok: mowi ze malego moze miec tylko 2 tyg a do mamy zawsze moze poleciec:-D
a ja torche zmecozna tymi wycieczkami no i gory to nie taka prosta sprawa cisnienie mi skacze bo tu niezle daje popalic wysokosc a ja mialam kiedys problemy z cisnieniem :zawstydzona/y:no i sie odnowilo zadnej kawki a i tak pije po kryjomu w barze u przyszywanej ciotuni Alexa:-D
na dzisiejszy wieczor moja soora mnie zaopatrzyla w piwko bezalkoholowe o smaku piwa i nuta cytrynki wlasnie popijam alesz pyszneeeee 3 mi zostawila w lodowce i sie chlodza ma ktoras ochotke..piwko ze Slowacji:-D:-D
No ja nie wiem jak to jest na wakacjach, to znaczy nie pamiętam już kiedy byłam ostatnio ale z tego co piszesz to mnie by się bardzo podobało. nomoże tylko tego ciśnienia skaczącego ci nie zazdroszczę bo mnie by od razu łepek pękał ale poza tym to superaście: rowerki, spacerki, festynki, góry mmmmmmmm, piwko mmmmmmmmmmmm!
boziu, kiedy ja w górach ostatnio byłam - w maju 2007?????, ale piknie było!

Do góry