reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Loree - patrząc na dzisiejsze posty to więcej zafasolkowanych pisało dziś niż starających się:-) ja się tam nie obraziłam, jak mogę to czytam i piszę.
Ale dzisiaj to strasznie mało nas jest, świętujemy chyba

Kroptusia - co się dzieje? Kochana ty się spróbuj nie denerwować, to sie bardzo na dziecko przenosi (hormony stresu). Może napisz co się dzieje to Ci będzie łatwiej, małe dziecko wymaga dużo siły (masz już córę więc wiesz), mam nadzieję, że uda Ci się jej nazbierać - trzymam kciuki

Ostatnia edycja:
reklama
Poza tym mam dzisiaj takiego doła, że szok wszystkim bym pieprznęła w bok tymi lekami, staraniami. To jest ***** warte. ładuje w siebie prochy, tyje jak krowa i nic z tego ni wynika k....wa
kazda z nas ma takie dni czasami.... ale pewnie ci przejdzie jutro :tak: wkoncu sie uda i powiesz sobie ze jednak warto bylo to wszystko robic :tak:

kazda z nas ma takie dni czasami.... ale pewnie ci przejdzie jutro :tak: wkoncu sie uda i powiesz sobie ze jednak warto bylo to wszystko robic :tak:

Powiem Ci szczerze, ze nie wiem czy mi przejdzie:-( na razie mam doła i nie zapowiada sie lepiej:-(a moze po prostu juz ja nie chce tracic siły i energii na to wszystko :wściekła/y:

Ja Kochane ide juz lulu bo cos mnie zaczeło na dole z prawej strony bolec jak zrobie wiekszy oddech,niewiem czemu mam troche stracha i moze jutro bedzie lepiej:-(.Buziaki na dobranoc.

Eh dziewczynki, mam kiepski humor... dzisiaj zlapaly mnie mysli, ze moze to kiepski pomysl pchac sie teraz w dziecko? Moze powinnam najpierw zrobic doktorat, pojsc do pracy... Jak my sobie damy rade z takim czyms malym placzacym??? Czy bede miala w ogole na cokolwiek sile? :baffled: Oj zle mysli mam, baaardzo zle...

Eh dziewczynki, mam kiepski humor... dzisiaj zlapaly mnie mysli, ze moze to kiepski pomysl pchac sie teraz w dziecko? Moze powinnam najpierw zrobic doktorat, pojsc do pracy... Jak my sobie damy rade z takim czyms malym placzacym??? Czy bede miala w ogole na cokolwiek sile? :baffled: Oj zle mysli mam, baaardzo zle...

:szok::wściekła/y: co ty wygadujesz!!!!! Chyba teraz troche za pozno na takie mysleni kobieto ciesz sie ze swojego stanu, dlugo na to czekalas wiec perzestan plesc glupstwa!!!!!!!
Mloda co to za humorek, glowa do gory. To tylko homony daj sie we znaki. Dacie sobie rade

łel - tak zwany tulejt :) kazda z nas ma te myśli dziwne - straszne (czy dam rade, czy bedzie dobrze, czy zrobię coś jeszcze w zyciu zawodowym...) to normalne :). Ola - pamiętaj że czynisz właśnie cuda :)

reklama
Nie bylo mnie jakis czas bo mialam pieklo na ziemi, wole nie pisac....

Tak mi przykro, ze przez to przechodzisz, jest to ci teraz zbedne. Kochana dbaj o siebie i synusia, sciskam kciuki. Zycze powodzenia, sily i zdrowka.

Nie ma takiej mozliwoscie by o tobie zapomniec, dziewczyny juz pare razy krzyczaly gdzie jestes. Buziaki mamuska.

Do góry