hello dziewczynki nie bylo mnie dwa tygodnie(nawet nie probuje tego nadrabiac) wszystkim mamusiom znajacym plec dzidziusia gratuluje i witam nowe grudnioweczki!! caly zeszly tydzien spedzilam nad morzem , cos tam probowalam odpoczywac a dzis piore i prasuje..
reklama
G
Georgina
Gość
Mea same super wieści
Extra
Ja sobie kupiłam butki na wesele. Sukienkę i korale w zeszłym tyg. Mój mi zakupił
I tym sposobem na wesele mam wsjo pokupione. Wreszcie bo akurat na wesele zakupów nie lubię robić.
Wieczorkiem będę miała formata laptopka. Lapik ma już 2 lata, chodzi dobrze choć czasem zamula, dla mnie rzadko, ale Mój się upiera na formata
Ja sobie kupiłam butki na wesele. Sukienkę i korale w zeszłym tyg. Mój mi zakupił
Wieczorkiem będę miała formata laptopka. Lapik ma już 2 lata, chodzi dobrze choć czasem zamula, dla mnie rzadko, ale Mój się upiera na formata
sylwik1987
Filipek
Mea- gratuluję córeczki
ja mam wizytę dopiero 1września i wtedy mój gin potwierdzi juz na 100% czy to napewno dziewczynka
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Mea same super wieściExtra
Ja sobie kupiłam butki na wesele. Sukienkę i korale w zeszłym tyg. Mój mi zakupiłI tym sposobem na wesele mam wsjo pokupione. Wreszcie bo akurat na wesele zakupów nie lubię robić.
Wieczorkiem będę miała formata laptopka. Lapik ma już 2 lata, chodzi dobrze choć czasem zamula, dla mnie rzadko, ale Mój się upiera na formata![]()
no to do zobaczenia za 2 dni
G
Georgina
Gość
Ja mam Vistę;-) Mój mówi, że jeszcze dziś komp będzie do użytku, ale zobaczymy;-)no to do zobaczenia za 2 dnimi przynajmniej tyle zajmuje doprowadzenie systemu do stanu uzywalnosci
... chociaz teraz z vista powinno to dzialac od razu
![]()
A
AnOoLa88
Gość
Mea gratuluję 
i ja dołaczam do grona szczęsliwych nosicielek DZIEWCZYNEK
haaa a co ;p też bede miała dziewczynkę
zdrowa jak ryba.. wszystko sprawdzone.. wazy 350gram ;D baba jak ... dąb ;D hhehehe
serduszko też ślicznie bije i w ogóle SUPER..
napiszę więcej innym razem bo przez ten remont nie wiem gdzie ręce włożyć
ale musiałam się pochwalić córeczką ;D
zdrowa jak ryba.. wszystko sprawdzone.. wazy 350gram ;D baba jak ... dąb ;D hhehehe
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Mea gratuluję
no to nasze damy beda rowiesniczkami
mezatka
Moja coreczka Kasia :)
Witajcie kobietki:-):-) Nie udzielam sie zbytnio jak kiedys, ale naprawde brakuje mi czasu. Aktualnie jestem na zwolnieniu do konca tyg, wiec zagladam tu czesciej i staram sie czytac co tam u was
Ostatnio w pracy zaczal mi twardniec brzuszek i pojawil sie bol w krzyzach. Niestety w pracy jestem dlugo na nozkach:-(, Czesto wieczorem czuje jakby brzuszek chcial mi eksplodowac...Czy macie tez cos takiego czasami dziewczyny?? Biore luteine, bo tak mi powiedziala lekarka w Polsce a tu w Szkocji to dla nich jak nie plamie to nie ma sie czym przejmowac, co mnie bardzo wkurza.:-
-(Czasem wezme tez nospe. Mam do was jeszcze jedno pyt. Jak leze na pleckach to z brzuszka robi mi sie taka pileczka, ktora czaczyna sie nieco powyzej pepka i konczy barzdo nisko, czasem czuje ruchy dziecka bardzo nisko...Czy to normalne??Czy u ktorejs z was jest podobnie?? Z gory dziekuje wam za odpowiedz
:-)
Mea - gratuluje coreczki;-)U nas tez podobno corka, ale na 80%, bo pepowina byla miedzy nozkami, wiec jeszcze cos moze sie tam schowalo. Musimy sprawdzic pozniej.
Gratuluje rowniez!!!
Ostatnio w pracy zaczal mi twardniec brzuszek i pojawil sie bol w krzyzach. Niestety w pracy jestem dlugo na nozkach:-(, Czesto wieczorem czuje jakby brzuszek chcial mi eksplodowac...Czy macie tez cos takiego czasami dziewczyny?? Biore luteine, bo tak mi powiedziala lekarka w Polsce a tu w Szkocji to dla nich jak nie plamie to nie ma sie czym przejmowac, co mnie bardzo wkurza.:-
:-)Mea - gratuluje coreczki;-)U nas tez podobno corka, ale na 80%, bo pepowina byla miedzy nozkami, wiec jeszcze cos moze sie tam schowalo. Musimy sprawdzic pozniej.
....i ja dołaczam do grona szczęsliwych nosicielek DZIEWCZYNEK
Gratuluje rowniez!!!
Ostatnia edycja:
reklama
Hej mi rowniez brzuch czasem a wczesniej to nawet czesto ale od 2tyg biore fenoteral i jest lepiej chociaz dzisiaj tez mi cos twardnieje czesciej. Mysle ze nie bierz nospy czasami a regularnie 3*2 ja tak bralam przed tym lekiem ale na mnie to nie dzialalo.Witajcie kobietki:-):-) Nie udzielam sie zbytnio jak kiedys, ale naprawde brakuje mi czasu. Aktualnie jestem na zwolnieniu do konca tyg, wiec zagladam tu czesciej i staram sie czytac co tam u wasOstatnio w pracy zaczal mi twardniec brzuszek i pojawil sie bol w krzyzach. Niestety w pracy jestem dlugo na nozkach:-(, Czesto wieczorem czuje jakby brzuszek chcial mi eksplodowac...Czy macie tez cos takiego czasami dziewczyny?? Biore luteine, bo tak mi powiedziala lekarka w Polsce a tu w Szkocji to dla nich jak nie plamie to nie ma sie czym przejmowac, co mnie bardzo wkurza.:-
-(Czasem wezme tez nospe. Mam do was jeszcze jedno pyt. Jak leze na pleckach to z brzuszka robi mi sie taka pileczka, ktora czaczyna sie nieco powyzej pepka i konczy barzdo nisko, czasem czuje ruchy dziecka bardzo nisko...Czy to normalne??Czy u ktorejs z was jest podobnie?? Z gory dziekuje wam za odpowiedz
:-)
A co do dzidzi to ja rowniez bardzo czesto czuje bardzo nisko i juz nawet pytalam dziewczyn czy one tez tak maja i mowia ze tez.Tak wiec sie o to nie martw.