reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Dziewczyny ja nie mam buzza ale ma go moja siostra i moja kolezanka i oby dwie sa złe że go kupiły.Ponoc żle sie go prowadzi i wszystko po jakims czasie zaczeło im latac i stukac.
dolaczam do grona niezbyt zadowolonych uzytkowniczek:wściekła/y: niestety drugi raz nie kupilabym tego wozka a kazdy inny ktory posiadam w swojej szerokiej kolekcji TAK. Jakkolwiek uwielbiam jego futurystyczny wyglad to w uzytkowaniu jest porazka na calego. Dodam ze mam tez inny produkt quinny np. zappa ktorego uwielbiam, natomiast do buzza dostalam wrecz obrzydzenia (za wyjatkiem tej jednej pieknej fotki Eve;-)) Ten wozek jest ciezki, skrzypiacy, rozklekotany, ze starszym dzieckiem (u nas problemy zaczely sie okolo roku) wprost niemozliwy do manewrowania, pomiajajac fakt ze roczniak zima ma powazne problemy zmiescic sie w siedzeniu majac na sobie opierunek zimowy...nie mowiac juz o krotkich pasach, felernym podnozku (wlasnie ostatnio odkrylam ze moj sie podlamal i sobie poprostu luzno wisi)....ehhh, duzo by tu wymieniac. Nie polecam:no: W dodatku jak glupia ostatnio wybulilam sporo kasy i sprowadzilam sobie z europy dodatkowo kolo terenowe, lacznik do buzza 4, wieksze siedzisko...majac cicha nadzieje ze to cos pomoze w odswiezeniu mojej dawno przyblaklej milosci do niego...powiem tak, szkoda mi teraz kasiory, za to moglam miec inny znacznie lepszy wozek. Jako stelaz pod gondolke i fotelik sluzyl mi dzielnie ale w momencie kiedy moje dziecko zamienilo sie w ciezszego kawalera zaczely sie same problemy.No coz....

Ostatnia edycja:
reklama
widze ze wozki to temat przewodni chwilowo...

powiem wam ze ja wyszłam z załozenia ze i w mutsy i maclarenie chce powozic wiecej niz jedno dziecko...w maclarenie przekonała mnie min dozywotnia gwarancja, a w mutsy to ze jest po prostu solidny, ma grube porzadne rury i sprawia wrazenie wózka nie do zdarcia.

co nie znaczy ze nie podobaja mi sie inne i ze jeszcze jakiegos nie kupie...podobno zadko któa mama konczy na jednym wozku....

ostatnio np podoba mi sie gemma z chipolino...po prostu ładny jest...nic nie wiem czy dobry, jak sie prowadzi i składa, jaki ma materiał, ale po prostu jest ładny

EVE sie pewnie spodoba niebieski
PROMOCJA Chipolino Wozek 2w1 Gemma+Spiworek+Torba+ (714284862) - Aukcje internetowe Allegro

Pewnie, koniec tematu o wózkach przynajmniej na jakiś czas;-)
To ja się zapytam o pampersy,otóż mi przywozi pampersy fecet z niemiec nazywają się "baby dry" są pakowane w kartonowe pudło a w nim 3 paczki po 44szt, płacę za nie 80 zł, czy widziałyście gdzieś u nas te pieluchy, bo chciałam się zorientować ile u nas kosztują??? Bo ja ich nigdzie na sklepowych półkach nie widziałam:no:

no ja w sumie tez o pieluszki chciałam zapytac...bo ostatnio testuje rozne marki...1 i 2 miałam tylko pampersy a 3 głownie pampersy...teraz kupiłam 4 pampersa i 4 huggies clasic, ale wydawały mi sie jakies duze i wczoraj kupiłam huggies premium 3-bo one sa do 9 kg niby...i sa nawet fajne, sztywniejsze od pamperków, ale niezłe....no ale nie o to chciałam zapytac...chodzi mi o te pieluszkomajtki-i pampers i huggies robia takie cos...czxy któras juz próbowała? bo pierwszy rozmiar to 4 i niby od 7 kg...

ivaz - ja nie widziałam w sklepie, ale właśnie patrzę na internecie. To są te pieluszki przeznaczone na noc.
Na allegro można kupić, e-bayu i niektórych stronach internetowych, ale ogólnie ciężko w Polsce z tego co widzę i chyba tylko sprowadzane z Niemiec..

reklama
Do góry