reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

hejka
JUSTYS dalas mi 2 odywki do wlosow niebieskie repair zamiast szampon i odzywke:):):) sprawdz czy masz szampon moj....
Majka tez wczoraj i dzis marudna jakas jest.....chyba naprawde cos jest w powietrzu hehehe
no nic.....ide dalej do roboty....

reklama
justysia- pieknie masz w pokoiku:)
ja zwierzatka powiesilam na scianach... dom wynajmowany- nie moge malowac... ale z kolorowych kartek powycinalam i na plasteline do sciany:p
natinke- ja robie gotowany kurczak, ananas i kukurydze z majonezem- tez bardzo dobra...:p

justysia śliczne dzieło wykonałaś:tak::tak::tak:
spadam spać bo już padnięta jestem dzisiaj
dobranoc babki

alex trzymam kciuki za twoje jutrzejsze przyjęcie na powietrzu:-D:-D

oby nam się weekend rozpogodził:nerd:

pojadłam,popiłam i też zawijam się do wyrka chociaż oczy mam jak pięciozłotówki;-) to chyba przez te zarwane noce mam teraz problemy ze snem.ale dziś śpię z mężem to na pewno coś tam zaradzi na dobry sen:-p spadam więc póki T nie przyciął komara;-) spokojnej nocy babeczki

Witam. Dzisiaj ja jestem pierwsza:-D
Justysia pokoik super. Nie myslalas zeby jakos te zdolnosci wykorzystac?Klientek by Ci nie braklo:-)
Alex pogoda jak narazie fajna.Przyjecie na pewno sie uda;-)

PAczus dal mi dzis w nocy taki koncert ze uszy wiedly.dobrze ze potem pospal chociaz do 8:tak:

Drozdusia ale Ty swojego T molestujesz:-D:-D:-):-)Biedny:-):-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
dziendoberek
aguś ano ujrzałam i ja słoneczko:-D:-D

mam nadzieję że tak do wieczorka będzie to i przyjęcie alex się uda i nasz piknik też;-)

a ja dzisiaj sprzedałam z rana Bąbla i spałam do 10tej:tak::-D

aine a jak twoje towarzystwo w wielkim mieście? fajne dziewuszki poznałaś?

Do góry