reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam :-) tęskniłam za Wami :-D;-)
no Asia my za tobą też piz co u ciebie?????
Oczywiscie fotkami Was zasypie:-D:-D:-D:-D

Mamo Helenki i Aniki wzsystkiego najlepszego mnostwa zdrowkai radosci oraz zycia pelnego milosci sle rodzinka Michalak

Medeuska dobra z Ciebie nauczycielka:tak:
A co do garnkow to ja tez nie mam ich za wiele:rofl2:

Jaonna gdzies Ty sie podziewala:szok:

Malinka a ja o wlasnym domu:-D

Ja juz uciekam bo musze sie wydepilowac i mini zalozyc
Za godzinke brat wpadnie po nas a ja w pizamce:szok:
ja bym też włożyła mini ale nogi mam jak u świni:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
antek śpi a ja zamiast coś robić to siedzę klikam kawę 2 żłopie a dupki ruszyć mi się nie chce:rofl2:

reklama
Uff, dotarłam;-)

To może rzeczywiście zęby bo wcześniej nie było tak źle:no:

Super:-):-):-)

W nocy Zuzia marudziła dałam jej nurofen i spała potem, rano miała juz goraczkę 38,2 i patrze a tu dolna trójka sie przebiła:szok::-)potem w dzień ok. O 21 zasnęła i obudziła sie z płaczem o 22,30 wzięłam ja na ręće a ona tak zaczęła wymiotować jak nigdy normalnie myślaam że się zaksztusi:szok:
Potem 40 min płakała i krzyczała na zmianę i strasznie zgrzytała ząbkami. W końcu zasnęła. Nie wiem czy wymioty są normalne przy zabkowaniu bo do tej pory nie wymiotowała????:confused::baffled:. A ma spuchnięte dziąsło.

Na pogrzebie ryczałam jak wół. Moja Mama była na tabletach:baffled: A mój brat ma jutro komis z angielskiego:baffled:Skończył(???) druga klase gimnazjum. Nie wiem jak to będzie ale nauczyciele wiedza o Tacie bo była jego klasa na pogrzebie. Może warunkowo go przepuszcza:baffled:
Idę się położyć bo Zuzia się kręci. Dobranoc
może jakas jelitówke złapała???
ja bym sprwadziła :tak::tak::tak::tak::tak:

kochaniutka, trzymaj się, jesteśmy z tobą (*)

Natalineczka wiesz,a może przyczyną był niedobór progesteronu?
Jak go jest za mało to ciaza właśnie obumiera.
Ja tak miałam najprawdopodobniej przy pierwszym poronieniu.
Przy ciązy z Kubusiem od razu przy najmniejszych dolegliwościach leżałam w łózku i byłam ustawiona na lekach na podtrzymanie .Duphaston.a

W skrócie jest o tym tutaj:
Krwawienie we wczesnej fazie ciąży - BabyBoom
i tutaj
Re: najwcześniejsze objawy poronienia - jakie - W oczekiwaniu - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl
nie wiem może, p przeczytaniu tych artykułów boję się :szok::szok::szok::szok:
boję sie że mi żywe dziecko usunęli, bo nawet tego zasranego usg mi nie zrobili :crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:
Toniś ogląda dobranocny ogród to bajka jedyna no i teletubisie która ogląda w całości a nie daj bóg wyłączyć mu wtedy telewizir:-D:-D:-D
ulubione bajki mojego Czarka :tak::tak::tak:
niestety satelita nam padła i teraz mamy cztery kanały :no::no::no::no:

toni padł mi z łyżeczką serka w buzi zasnoł w krzesełku jak go karrmiłam:-):-):-):-)
właśnie wybierając wózek trzeba wziąść pod uwagę teren po jakim będziemy jeździły ja n bexy:-) nie sprzedałam mimo że teraz używamy tego lekkiego bo wiem że na jesienne pluchy i zimowe śniegi moja bexa jest:-) niezastąpiona duże koła pompowane szerkie siedzisko duża budka ciepły ochraniacz z polarkiem w środku więc jest ok mimo ze ciężki ale zostawiać go będe na dole a ten lekki jest swietny teraz na zakupy spacerek kiedy jest tak cieplutko:tak:
cos ty tam mu dosypała do tego serka:confused::confused::confused::-D:-D:-D:-D:-D

A i zapomnialam sie pochwalaic ze dzis bede miala plytki z fotkami ze slubu:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

czekamy, czekamy :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

MAMA HELENKI o my gapy:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
wszystkiego najlepszego w dniu imieni zdrówka usmiechu zadowolenia z dnia codziennego:happy2::happy2:
wszystkiego najlepszego dla ciebie i twojego mężowego w rocznicę ślubu morza miłości namiętności śmiechu i radości malinka z rodzinką:happy2:
dołączam sie do zyczen :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
ja mam jeden za zupe jedn do ziemniaków i mały rondelek:-D:-D:-D
i patelnie z odchodzącą powłoką- bo sie połasiłam i kupiłam tanią:baffled: a moja ulubiona sie popsuła już- odpadła rączka-przegniło już i nie dało sie z nia nic zrobic:-:)-( musze kupić nową:sorry2: ah ja wam nie mowilam-normalnie ta patelnia rdzewieje od wody!!:baffled: powłoka odchodzi sama od drewnianej szpatułki:baffled: jak ją umyje zawsze musze od razu na sucho wycierac:-D

jak sobie zrobiłam liste kilka dni temu co musze kupic to... y.... szczęka mi opadła:baffled::baffled::baffled: nie mówiąc o M jak ją zobaczył:sorry2:
to jak u mnie :-D:-D:-D:-D:-D:-D
ja kupiłam wok w biedronce po 10 zeta byly, troszke rdzewieje ale nic poza tym :no::no::no::no::no::no:
nawet zadowolona jestem :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Musze sie Wam pochwalic- wczoraj pól dnia uczyła kolezanke angielskiego na poprawke z matury ustnj- i własnie zadzwoniła że zdała na 70%!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-)
3 raz podchodziła i chciała zdac chociaz na minimum-30% a tu taka neispodzianka:-):-)
no prosze jaka korepetytorka :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
otwieraj biznes ;-);-);-):tak::tak::tak:

ja marze o porządnych garnkach,stole do kuchni,łózku.fotelach i stolik do pokoju,szafie,farbch do malowania mieszkania,a najlepiej własnym wiekszym mieszkaniu:rofl2:
ja maze o wlasnym mieszkanku albo domku :tak::tak::tak::tak::tak: "albo" bo domek bardziej by mi pasowal :-D:-D:-D:-D:-D
nic innego mi sie nie marzy

dołączma sie do życzeń :-D
troche sie pochorowałam bo odstawialm leki i w sobote napiłam sie kielicha i myślałam ze sie wykoncze mielismy jechac na kilka dni z męzem i szwagrostwem do Zakopanego a tu kicha :-(
a dzis latalismy od ran załatwilismy rodzinne dobrze ze moj mąz ma znajomego w skarbówce to nie czekalismy na zaswiadczenie :tak:
teraz pojecha złożyc do MOPR to dostną dzieci po100 zl na poczatek roku no irodzine będzie
a ja poszłam dizs na łatwizne kupiłam w biedronce frytki ,rybke i obiadek mam i tak troche do Was zgladam ale zaraz znikam bo wszystko do góry nogami :-Dprzewrócone

Malinka jak bym tak miala patrzec to w domu bym musiala siedziec i nie wychodzic:-D:-D:-D

Natalineczka ja mam teraz klopot bo u mojej mamy nie ma mini mini i lali nie ma swoich bajek ale przynajmniej nie spedza czasu przed tv wiec jest i plus calej sytuacji:-)

ja marze o porządnych garnkach,stole do kuchni,łózku.fotelach i stolik do pokoju,szafie,farbch do malowania mieszkania,a najlepiej własnym wiekszym mieszkaniu:rofl2:
oj ja nawet nie myślę co mi trzeba.... Najbardziej to teraz potrzebuję remontu w pokojach i mebli. Sebek spał tylko 15 minut bo oczywiscie Seweryn miał pomysł na głosną zabawę :wściekła/y:

dołączma sie do życzeń :-D
troche sie pochorowałam bo odstawialm leki i w sobote napiłam sie kielicha i myślałam ze sie wykoncze mielismy jechac na kilka dni z męzem i szwagrostwem do Zakopanego a tu kicha :-(
a dzis latalismy od ran załatwilismy rodzinne dobrze ze moj mąz ma znajomego w skarbówce to nie czekalismy na zaswiadczenie :tak:
teraz pojecha złożyc do MOPR to dostną dzieci po100 zl na poczatek roku no irodzine będzie
a ja poszłam dizs na łatwizne kupiłam w biedronce frytki ,rybke i obiadek mam i tak troche do Was zgladam ale zaraz znikam bo wszystko do góry nogami :-Dprzewrócone
oj kochana, takie sa skutki picia wódki :-D:-D:-D:-D
żarcik taki sceniczny :-D:-D:-D:-D
a serio może poprostu sie czyms strułaś:confused::confused::confused::confused:

Malinka jak bym tak miala patrzec to w domu bym musiala siedziec i nie wychodzic:-D:-D:-D

Natalineczka ja mam teraz klopot bo u mojej mamy nie ma mini mini i lali nie ma swoich bajek ale przynajmniej nie spedza czasu przed tv wiec jest i plus calej sytuacji:-)
no i ja tez mniej czasu na tv tylko na bb teraz :-D:-D:-D:-D:-D
i prad sie zaoszczedzi :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

a nawet nie wiecie co mi sie prztrafiło dzisiaj, normalnie szok :szok::szok::szok::szok::szok:

Dzis byłam na badaniach w snepidzie, zaparkowałam auto po drugiej stronie ulicy :tak::tak::tak::tak:
z tyłu jakis koles lub kolesiowa tak blisko mnie zaparkowal ze nie moglam wyjechac :no::no::no:
probowalam cofnac i lecitko naprawde lecitenko musnelam auto to co za mna stało :no::no::no:
nagle wielkie poruszenie, stała grupka cyganów, jeden z nich stwierdzil ze to jego samochod :tak::tak::tak::tak:
ok wysiadlam patrze i mowie mu niech pan zobaczy przeciez nic sie nie stalo nawet ryski nie ma:no::no::no::no:
powiedzial dobra dobra i kazal mi wsiasc do auta wiec chcialam juz odjechac, otworzyl mi drzwi i mowi niech pani sobie zobaczy !!!
pokazal mi pekniety plastik ten na ktorym sie mocuje tablice rejestracyjne :tak::tak::tak:
i mówi mi ze to go bedzie stowe kosztowało najmniej i ze mam mu dac stowe :-D:-D:-D:-D:-D
wysmialam go powiedzial ze dzwoni na policje wiec ja w smiech a niech sobie dzwoni :-D:-D:-D:-D:-D
jeszcze jemu mandat wlepia za to ze bez powodu wzywa policje :tak::tak::tak::tak:
i czekam ...
nagle otwiera drziw i mowi mi ze za 50 zl mnie pusci :-D:-D:-D:-D
mowie mu ze chyba mu sie sni i zeby na policje zadzownil
chodzil dookola auta i sprawdzał numery itp...
co bedzie mnie palant wyzyskiwał :tak::tak::tak::tak:
niech dzwoni...
siedze w aucie i czekam...
nagle otwieraja sie drzwi
inny juz koles tez cygan mowi zebym jechala bo mam male dziecko i pyta sie mnie czy nie mam telefonu zeby on mogl sobie zadzwonic bo jakies wyniki maja z sanepidu odebrac czy co
no glupia beda ze mne robic, pewnie chcial mi ten tel ukraść :tak::tak::tak::tak::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
wreszcie odjechałam
doszłam do wniosku ze to chyba nawet nie byl ich samochod, tylko kase chcieli wydębić :tak::tak::tak::tak::tak:
co za ludzie!!!!
cisnienie i podniosli, ale sie usmialam pozniej :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Dzis byłam na badaniach w snepidzie, zaparkowałam auto po drugiej stronie ulicy :tak::tak::tak::tak:
z tyłu jakis koles lub kolesiowa tak blisko mnie zaparkowal ze nie moglam wyjechac :no::no::no:
probowalam cofnac i lecitko naprawde lecitenko musnelam auto to co za mna stało :no::no::no:
nagle wielkie poruszenie, stała grupka cyganów, jeden z nich stwierdzil ze to jego samochod :tak::tak::tak::tak:
ok wysiadlam patrze i mowie mu niech pan zobaczy przeciez nic sie nie stalo nawet ryski nie ma:no::no::no::no:
powiedzial dobra dobra i kazal mi wsiasc do auta wiec chcialam juz odjechac, otworzyl mi drzwi i mowi niech pani sobie zobaczy !!!
pokazal mi pekniety plastik ten na ktorym sie mocuje tablice rejestracyjne :tak::tak::tak:
i mówi mi ze to go bedzie stowe kosztowało najmniej i ze mam mu dac stowe :-D:-D:-D:-D:-D
wysmialam go powiedzial ze dzwoni na policje wiec ja w smiech a niech sobie dzwoni :-D:-D:-D:-D:-D
jeszcze jemu mandat wlepia za to ze bez powodu wzywa policje :tak::tak::tak::tak:
i czekam ...
nagle otwiera drziw i mowi mi ze za 50 zl mnie pusci :-D:-D:-D:-D
mowie mu ze chyba mu sie sni i zeby na policje zadzownil
chodzil dookola auta i sprawdzał numery itp...
co bedzie mnie palant wyzyskiwał :tak::tak::tak::tak:
niech dzwoni...
siedze w aucie i czekam...
nagle otwieraja sie drzwi
inny juz koles tez cygan mowi zebym jechala bo mam male dziecko i pyta sie mnie czy nie mam telefonu zeby on mogl sobie zadzwonic bo jakies wyniki maja z sanepidu odebrac czy co
no glupia beda ze mne robic, pewnie chcial mi ten tel ukraść :tak::tak::tak::tak::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
wreszcie odjechałam
doszłam do wniosku ze to chyba nawet nie byl ich samochod, tylko kase chcieli wydębić :tak::tak::tak::tak::tak:
co za ludzie!!!!
cisnienie i podniosli, ale sie usmialam pozniej :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
hehe niezłe preboje miałaś- jato od cyganów wiewam z daleka:baffled::baffled::baffled:

Do góry