reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
mnie w zeszlym roku zaskoczyla kuzynka... miala 20 lat i sie hajtala(2 lata wczesniej miala juz sale zarezerwowana) w czerwcu byla po maturze a w sierpniu po slubie, ale co sie okazalo w maju zaciazyla. Teraz mnie zle nie zrozumcie-chcieli miec dziecko to maja i ja sie ciesze!! ale po co to wczesniejsze planowanie, zalatwianie jak ona wyskoczyla z brzuchem, ani sie dobrze nie pobawila pozniej miala koszmarne komplikacje, jezdzila po klinikach.... A jakby tak zaczekala kilka miesiecy i po slubie zaszla w ciaze??
a moja kolezanka planuje slub od ponad 2 lat, ma byc w pazdzierniku i tez jak sie dowiedziala ze ja jestem w ciazy to sobie strzelili baby i jest juz prawie w 3 miesiacu, ja ją próbowalam odwiesc od tego pomyslu, ale byla uparta i postawili na swoim, ale cieszza sie to najwazniejsze, ale ja bym tak nie zrobila 3 miesiace przed tak dlugo planowanym weselem, bo wlasnie bala bym sie o dzidzie

Witam dziewczynki.
Ale dlugo mnie nie bylo. Nie zaluje jednak bo wygrzalam dupke za wszystkie czasy :). Naladowalam akumulatorki i do nastepnego lata powinno mi wystarczyc.
Nawet nie staram sie nadrabiac zaleglosci. To chyba niemozliwe wyczytac to co napisalayscie przez ostatnie 2 tyg.
Mam nadzieje ,ze u wszystkich wszystko ok. Wszyscy w komplecie i szczesliwie rosna? :).
U mnie zadnych wiekszych zmian nie ma. Brzuszek rosnie, wszystkie wyniki w normie tylko ta cholerna anemia. Biore zelazo garsciami a i tak hemoglobina pozostaje na poziomie 10 przy minimalnej normie 12. No ale juz taki moj urok. Najwazniejsze ,ze mi energii nie brakuje co sie czesto przy anemii zdarza.
Bylam na usg i niestety zobaczylam wielkie NIC :). Moj Max siedzi w tym moim brzuchu na czworaka jak jakis piesek. Kopie mnie po pecherzu i wypycha glowe . Buzki nie pokazal, nie odwrocil sie wiec nie bylo szans na 3d, nawet raczki pod siebie schowal. :(. No - ale jak mu tak wygodnie to niech siedzi.

Skurcze b-h mam dosc czesto ale podobno 10 na dobe to norma. Denerwuja mnie strasznie choc nie bola i nie sa regularne. Tez tak macie?
Wkleje jakies fotki mojego brzuszka do albumu. Tylko brzuszka bo z usg nici wyszly. Nawet lekarka nie wziela pieniazkow bo nie bylo co nagrywac ani ogladac. Kregoslupek i zebra tylko. No iserducho wali jak trza.

Uff ja już po dentyście:-):-):-)
Nie było tak żle bo zamiast zaplombować dała mi długodziałające lekarstwo bo jestem zbyt wrażliwa na ból:-):-):-) a nie chciała dawać mi znieczulenia żeby pożadnie wyczyścić:-D
Nie sprzeciwiałam się bo umierałam z bólu po tym co dzis robiła a naprawdę starała się być delikatna:tak:
A na krwawiące dziąsła inna pasta i super miękka szczoteczka bo to są sprawy hormonalne a dziąsła mam tylko trochę rozpulchnione!
I nie piszcie o jedzeniu bo jeszcze godzinę nie mogę gryżć a jestem głodna jak cholera:wściekła/y:
mi w szpitalu na krwawiace dziasla kazali brac rutinoscorbin 3x2tabl, pomaga

hej! Witaj Emwu:tak:
Co do skurczy to i u mnie czasami sa, ale zawsze lekarz mnie pod ktg podłącza i się okazuje, ze wszystko jest oki:tak: Więc nie ma co się stresować.

Hello:-).Co tam słychać?Ja dziś sobie świętuję,bo córa ma imieniny i czekam na gości-oby jak najpózniej przyjechali:-)hihi

Sto lat dla Córci!!!

AnOoLa będzie dobrze, banan nie jest takim ciężkim produktem.
maggie_f mam nadzieję, że Ci przejdzie. Ja też zapisuję się do szkoły rodzenia, zajęcia podobno ruszają pod koniec września.
moka - ja też mam nadzieję że przejdzie. Noa skoro idziesz do szkoły to sobie później porównamy co i jak było. Mam nadzieję że obie będziemy zadowolone :-)

emwu - cześć Kochana, brakowało tu Ciebie :-) Ja też mam skurcze. Ale chyba do 10 dziennie nie dochodzi. Choć czasem nawet do 4 na godzinę ale potem spokój.

AnOoLa88 - jak tam bananek? U mnie narazie ok. Tfu tfu żeby nie zapeszyć :-D

mea - a może mała baletnica będzie? :-)

Asia - zdawaj relację :tak:

Natalka - wrzuć zdjątko ptysi - przynajmniej sobie popatrze i obślinie monitor ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry