Anabuba
czarownica mroźnego lądu
My byliśmy u Mamy na nowym mieszkanku malowac pokoje. Ale jeszcze nie koniec. Potem pojechaliśmy z A> z kwiatkami i telegramem bo koleżanka slubuje dzisiaj . Zuzia śpi. A mąż wybył z domu i juz ostrze siekierke;-) bo tak narzekał ze go kregosłup boli a latac ma siłę-a sprzatac piwnice miał
Natalineczka byłam na kontroli w czwartek i powiedział że osłuchowo dobrze, tylko infekcja gardła. A po wizycie kontrolnej zaczęła tak wymiotować![]()
oklepuj ja kladac w poprzek swoich kolan i klowke ciut nizej.i okleouje sie zawsze od pasa do lopatek-nigdy odwrotnie!
i lodeczka a nie plaska reka.lepiej jak wymiotuje albo lyka bo takie male dzieci nie potrafia odkrztuszac jeszcze.lepsze to niz ma splywac do pluc.ja malej psikam tantum verde na gardlo i pomaga
to dlaczego mu na to pozwalasz?????
ja bym sie postawiła.co to ty tylko jesteś rodzicem,on też więc ma tez obowiązki i powinien tez zajmowac sie waszym dzieckiem.co to znaczy przyniósł Ci dziecko do łazienki?ja bym go chyba rozszarpała,by popamiętał
nie dawaj sie tak wykorzystywać
![]()
ja bym w ogole nie otworzyla lazenki.dziecko jakby troche poplakalao to nic by mu nie bylo.a chlop!!!!!!!!
tylko go rozszarpac.moj tez sie wymiguje,ale jak mnie wkurza to zostawiam mu dzieci,mowie ze wychodze tyle.a jak pyta o ktorej wroci to tylko mowie ze nie wiem.ide na zakupy albo na plotki al;bo na spacer!nie obraz sie ale Twoje chlop to dzieciak!!!!!!!
moje tez ale juz sie troche wychowal

Hej Laski. Witam się pierwsza z rana, po dłuższej przerwie spowodowanej brakiem czasu.... No, ale przynajmniej mam okopy słoików w piwnicy:-)
Miałam się pochwalić po wizycie u gina więc się chwalę.
Dzidzia o.k. Nie wiemy co będzie.Mój b. zadowolony bo wszystko widział
Ja śmiałam się jak głupia jak widziałam co maluszek tam wyrabia hehehe, aż mi brzuch skakał
Od początku ciąży przytyłam ok. 5 kg.A jeszcze prawie drugie tyle mnie czeka hehehe
Synuś już prawie obkupiony do szkoły. Nie wiem czy pisałam, że udało mi się go już zapisać tam gdzie chciałam i będzie go uczyć pani, która mnie uczyła pół roku w zerówce. Jest wspaniała.Dzieci ją uwielbiają.:-):-):-)
O.k. idę herbatkę i śniadanko zrobić i zaraz wracam.:-)
witamy
5kg to malo.ja w obydwu ciazach przytylam po 17kg

a szkola sie nie przejmuj.zobaczysz ze to Ty sie gorzej stresujesz od synka.a jak ona bedzie widzial ze sie denerwujesz to i jemu sie udzieli
Witajcie w sobotni dzien nie nadrobie was teraz ani nie poczytam czas mnie goni musze dom posprzątac bo tesciowa jeszcze pojechała kopac ale naszczescie nam maja tam połówke wiedz do 2 godzin powinno im to zając.A ja musze domek sprzątnąc bo jutro wyczekiwany dzien od 2 miesiecy ponad ale sie ciesze nareszcie bede miała mezusia przy sobie.wiedz wybaczycie mi ze nie poczytam co
![]()
oj bedzie sie dzialo

A ja pól nocy nieprzespalam bo mnie gardło bolało, gorąco mi było i wogole..... poza tym wczoraj baaaaardzo wcześnie zasnęłam bo sie źleczułam i pewnie też dlatego nie umiałam spać....![]()
na gardlo albo psikaj tantum verde albo zrob sobie roztwor sol-na szklanke cieplej wody wsyp czubata lyzke soli i zamieszaj.plucz tym gardlo ale nie lykaj!!!!!!!!tylko wypluj.najlepiej na noc i w dzien tez ale zeby po tym jakis czas nic nie jesc ani nie pic zeby wyaplilo bakcyle
pomaga!!!!!!!1gwawrntuje!
oj jak ja Ci zazdroszcze ze juz masz część poprasowanebo mnie ta moja ilość przeraża ale musze włączyc powera i heja
ja tez za raz zrobie sobie kawke![]()
ja ostatnio wszytsko poprasowalam na 2 raty ale zajelao mi dobra dniowke

ale jakis czas mam z glowy:-):-):-):-):-)
zawsze wlaczam sobie dobry film i prasuje:-)