reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

Ja znowu dzisiaj tylko na chwilkę, wróciliśmy właśnie do domu. Maleństwo zrobiło nam ogromną niespodziankę :tak: proszę o zmiane koloru na różowy, bo czekamy na córeczkę !!! :-D:tak::-D

Zdjęcia będą jutro :-)

Ale numer!No to gratuluje córeczki!!!!:)

Dormark no to faktycznie ten gin to sie chyba bardzo spieszyl, no ale co to ma znaczyc!Przeciez kazdy ma byc zbadany dokladnie i co oni w ogole sobie myslą!!!!
Ach ci lekarze!!!!

Ja bylam na usg ostatnio, to dziekowalam Bogu ze bylam wczesniej prywatnie, bo w panstwowym sprzet z prehistorii, nie widzialam nic na monitorku bo byl zwrocony tylko w strone lekarza, a w dodatku gin nic nie mowila, trzeba bylo z niej wszystko wyciagac i o wszystko pytac.Maskra, bylam zawiedziona.Dostalismy 1zdjecie gdzie widac jakąś białą plame a nie dzidziusia!!!!:(

Ostatnia edycja:
reklama
Kaja_10 ależ my wszystkie jesteśmy w specialtime!!!! i tak nas mają traktować, a już przynajmniej się nie czepiać i zachowywać jak należy:cool2:
Nadineczka ważne że zdrowe!!! ja się dowiem w czwartek ale coraz bardziej się obawiam, że będzie psikus za psikusem i wyjdzie szydło z worka dopiero przy porodzie:tak:
Anusia8309 brak słów nad tą naszą służbą zdrowia, gratuluję przeprowadzki, suuper!:tak:
Dormark super ta Twoja ginka, takiej to tylko kopa sprzedać, no w głowie się nie mieści jak tak można ludzi traktować:no:
Pasibrzuch, gratuluję! Trzeba nam tu więcej córeczek!:-D

Ja się też zaraz żegnam, jutro wracam do pracy, trzeba się upiekszyć, do jutra!:cool2:

Nadineczka, to trudno, że płci nie poznałaś, najważniejsze, że maluszek jest zdrowy!!

Dormark, no to masz miesiąc czekanie, nie lubię, jak lekarz się spieszy, bo u mojej ginki, chociaż na nfz, to się nigdy nie zdarzyło, zawsze wszystko dokładnie sprawdza i siedzę nawet pół godziny w gabinecie..

Pojawiam się na chwilę i nawet nie nadrobię czytania.

Byłam dziś u gina. Z Maleństwem wszystko dobrze gorzej ze mną. Zaczyna mi się skracać szyjka i przez to boli mnie brzuch. Mam 3 tygodnie się oszczędzać i dużo leżeć a jak się coś będzie działo mto natychmiast do lekarza.

Do tego zaczeliśmy na reszcie remont w naszym pokoju. Totalna masakra.

Trzymajcie się kobietki.

Postaram się zaglądać, ale nie wiem kiedy dam radę.

Ja też uciekam spac. Wypiłam meliskę ale brzuszek mnie nadal boli. Lodów z nerwow nie kupilam, chodziłam po sklepie jak nieprzytomna i nie pamietałam co chciałam kupić.
Dorciaa - ja na pocieszenie dostalam opcje, ze moge zwrocic sie o zwolnienie z dyzurow :-D:szok:
Dziewczyny, ja mam umowe na czas nieokreslony, bede miala (mam nadzieje) do czego wracac. Zobacze kilka dni, jak nie bede widywac dyrekcji to moze wytrzymam dluzej.
Nadineczka - ja też uważam, że najważniejsze ze zdrowe!
Miłej nocy ;-)

Oj Dziewczyny ten dzień kończy się dla mnie bardzo smutno, moja koleżanka która już wyczekiwała symptomów porodu dowiedziała się dzisiaj na usg, że jej córeczka umarła. Jeszcze w zeszłym tyg na usg wszystko było ok, nie mogę tego zrozumieć. Do tego wypisali Ją do domu, a w pt ma się zgłosić na wywoływanie porodu i będzie rodziła martwe dziecko. Jutro do Niej idę ale kompletnie nie wiem co mam Jej powiedzieć, by choć trochę Jej ulzyć. Nie potrafię tego przeżyć i kompletnie nie wiem jak mam się dobrze nastawić na mój poród, gdy wkoło się dzieją takie tragedie:-(

reklama
:wściekła/y:Witam nowa styczniowke , ja juz po wizycie i jestem zla:wściekła/y:, moj gin mnie dzis olala cale badanie trawlo moze z 5 min maly ma 18 cem wazy 350 gr ,i nic wiecej powiedziala ze sie dzis spieszy dziecko wyglada zdrowo a jak przyjde 28 wrzesnia to zbada dokladnie nawet zdiecia nie dala.
dormark witam w klubie-miałam dokładnie tak samo ze swoją panią gin. tyle ze mi nawet usg nie zrobiła. Wytrzymasz..ja tez czekam do 21-go ;-) jeszcze tylko 3 tygodnie.

Labamba kurcze.. :( aż mi sie smutno zrobilo. Ja poczytam o Waszych problemach na forum a pozniej chodze i sie przejmuje. Tak jak z kachą- cały dzien myslalam,czy ona tej świńskiej nie złapała :zawstydzona/y: A kolezance juz chyba zadne miłe słowa nie pomogą. Nie mam pojecia co ja chcialabym w takiej sytuacji usłyszeć.. to musi być straszne. Popłacz razem z nią -niech wie jak bardzo jej współczujesz.

Do góry