reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

witajcie

Wpadłam tylko na chwilke z dobrymi wiesciami:biggrin2:

Zadzwonili dzis z tej firmy gdzie rekrutowali P. na 3 etapach i został wybrany:tak:Jutro jedzie poznac na jakich warunkach go chca zatrudnic..., ale czadowo! Zawsze jakas robota... choc był tez dzis w firmie u mojego przyszywanego wujka i tez miał od jutra zaczac:tak:wybierze robotę z lepszymi warunkami, nie beda to kokosy, ale od czegos trzeba zaczac:tak:kamien z serca...

To jeszcze skonczyc remoncik, obronic sie i w koncu zamknac rozdział studia, i donosic dzieciaczka do nowego roku:biggrin2:

reklama
Dziewczynki wpadłam sie tylko pożegnać bo wyjeżdżamy na weekend do teściowej a tam nie będę miała dostępu do komputera ale jak wrócę to postaram się wszystko nadrobić.
PS.Będę tęsknić

Oczywiście gratuluję mamą nowych wieści o dzidziach

Asiowo super nowina
"To jeszcze skonczyc remoncik, obronic sie i w koncu zamknac rozdział studia, i donosic dzieciaczka do nowego roku:biggrin2:"
trzymam kciuki:tak:

Ostatnia edycja:
z tego co czyatlam w necie to na inflanckiej jest ok. ja poki co zapisalam sie do szkoly rodzenia w isntytucie matki i dziecka, ale tak naprawde to bardziej patrze na opieke dla noworodkow niz na sam porod bo i tak nie zamierzam rodzic SN;-)
Beti, a masz już skierowanie na cc od jakiegoś specjalisty? Znajoma w Warszawie miała od prychiatry i jak jej wody odeszły to 5 godzin jeździła po szpitalach i nikt jej na cc nie chciał przyjąć, odsyłali, że nie mają sali, anestezjologa wolnego itp, jedynie na SN mogą przyjąć i to z łaską... W końcu mąż dzwonił po szpitalach i w Tomaszowie się zlitowali... Także najlepiej od razu z ginem się umówić na termin konkretny, bo potem tylko nerwy...

witajcie

Zadzwonili dzis z tej firmy gdzie rekrutowali P. na 3 etapach i został wybrany:tak:Jutro jedzie poznac na jakich warunkach go chca zatrudnic..., ale czadowo! Zawsze jakas robota... choc był tez dzis w firmie u mojego przyszywanego wujka i tez miał od jutra zaczac:tak:wybierze robotę z lepszymi warunkami, nie beda to kokosy, ale od czegos trzeba zaczac:tak:kamien z serca...

To jeszcze skonczyc remoncik, obronic sie i w koncu zamknac rozdział studia, i donosic dzieciaczka do nowego roku:biggrin2:
Super!! To teraz tylko wybrać najlepszą ofertę. Bardzo się cieszę, że Wam się w końcu zaczęło układać!!

Ostatnia edycja:
a dziekuje za gratulacje :)
co prawda Tatuś był pewnie że będzie Synuś ..ale cóż intuicja go zawiodła ;-)

a co do kilogramów...hmmmm też mi ise wydaje że wszystko w normie - ale ciężarną - a na pewno mnie można łatwo zdolinowac i wpędzić w głupie myślawki !
najwyzej bede wcinała mniej słodkości hihi ;-)

Dobranoc wszystkim :happy:

Hej dziewczynki
Wpadlam sie zameldowac, dopiero z wycieczki wrocilismy i jestem padnieta. Co do boli brzucha to ja mialam takie ok 2 tyg temu, zreszta pisalam, nawet bylam w szpitalu ale podobno to dzidzia zaczyna sie intensywniej rozpychac i to dlatego boli. Ja wolalam dmuchac na zimne wiec jesli was cos niepokoi to radze isc do lekarza dla lepszego samopoczucia;-)

No to wróciłam od Ginka i będziemy mieć Córeczke !! :-):-):-)
także dziewczynek przybywa :)
ale najwazniejsze że wszystko oki z Maluda !!!!

zdołował mnie tylko lekarz bo mnie wręcz wyzwał że przytyłam 3 kg w tym miesiącu !! a jak mi sie chce jesc to co ja za to moge :-D
teraz tylko przez to doła mam ....... :no::no::no:

czy 6 kg na plusie od początku ciąży to dużo??!!

Gratuluje zdrowej coreczki!!!:-)

Tysiolek gratuluję:-D

Dziewczyny byłam u gina, usg trwało pół godziny , mam super zdrową dzidzię, wszystko w porządeczku, i tak jak przeczuwałam dupa jasiu wstydliwa odwróciła się plecami, nogi w dole i płci dalej nie znami a to było takie dokładne usg:cool::-D:-D:-D
i gin powiedział, żeby przyjść za miesiąc a ja buzia w podkówkę to mam być zatydzień ale już u niego a on ma słabsze usg, i dupa w ogóle ale i tak jestem przeszczęśliwa:-D:-D:-D:-D:-D:-Dwcinam czekoladę:cool2:
a i mam świetne zdjęcie wielkiej stopy, jutro wkleję:-D:-D:-D

witajcie

Nie martw sie najwazniejsze ze wszystko ok z maluszkiem a predzej czy pozniej sie dowiesz co tam sie kryje;-)

Asiowo kamien z serca, ciesze sie ze zaczyna ci sie prostowac bo wyobrazalam sobie jak musialas sie denerwowac:-) Teraz juz bedzie tylko lepiej;-)

No to ja uciekam dziewczynki na kolacje, dobrej nocki i do jutra

No to wróciłam od Ginka i będziemy mieć Córeczke !! :-):-):-)

Tysiolek gratuluję:-D
Dziewczyny byłam u gina, usg trwało pół godziny , mam super zdrową dzidzię, wszystko w porządeczku, i tak jak przeczuwałam dupa jasiu wstydliwa odwróciła się plecami, nogi w dole i płci dalej nie znami a to było takie dokładne usg:cool::-D

Gratuluję mocno! To najważniejsze, że maleństwa zdrowiutkie.
Dorciaa - może następnym razem się uda ;-)a może jak wstydliwa to dziewczynka ? :-D
Miłej nocy :-)

reklama
A ja właśnie sobie pomyślałam że faktycznie że bolało mnie wtedy ten brzuszek jak dzień wcześniej byłam na dłuuugim spacerze(i czasami musiałam wysiłku dac bo pod górki niezłe)bo do miasta mam kawałek i pewnie dlatego(przypominając że długo nie byłam na takim spacerze bo robili drogi co wtedy tyle co koło domu bądz na zakupy a co to tam jest po Auchanie itp.)a więc prawda OSZCZĘDZAJMY SIE!!!

No i tu pisa łyście o leżeniu na brzuszkach ja odkąd się dowiedziałąm że jestem w ciąży to juz nie kładłam się na brzuszek:sorry:a co dopiero teraz:no:maluszki mają mniej miejsca a ja nie chce go przygniatać mi by się to niepodobało żeby ktoś na mnie leżał a maluszkom na pewno jest też źle do znoszenia bo wiadomo słabe są:sorry:a zaczynają was kopać bo własnie dlatego że to jest dla nich bardzo niewygodne:sorry:i juz się nie powinno kłaśc na brzuszku to nie jest dobre a tak robić aby poczuć maluszki to nie jest za dobre rozwiązanie:sorry:pokopia już was(te kótre jeszcze nie czują)już niedługo jesteśmy w takim stadium ciąży że za dnia będą kopać i do końca ciąży co się doczeka tego nie jedna:tak:

patrysia dzidzie w naszych brzuchach są całkowicie bezpieczne i nie czują bólu kiedy je ściskamy leżąc na brzuchach. One maja mieciutko i cieplutko- nie czują nawet wstrząsów. Kiedy zapytałam swojej ginki czy musze spac na lewej stronie,to powiedziala,ze na bokach i na brzuchu jest bezpieczniej niż na wznak. Zaczeła sie śmiać,że jak dam rade położyć sie na tej swojej "piłeczce" to życzy mi powodzenia :-D poza tym to nie wyglądało tak drastycznie,że walnęłam sie plackiem na łózko i leżałam do czasu,aż poczułam kopniaki ;-) położyłam sie przed spaniem na miękkiej poduszce, podpierając sie lekko rękami. wątpie czy przez pół minuty dziecku może stać się jakaś krzywda :-p w kazdym badz razie moje malenstwo chyba czuje sie swietnie,bo od wczoraj daje o sobie znać co raz ;-) a teraz juz na pewno nie jest mu za ścisło ;-);-)

OOO NIE !!! :-D Kaja masz taki sam obrazek jak ja ! Przeczytałam twojego posta i myślałam,że to mój.. wariatke z siebie zrobiłam,bo zaczelam sie zastanawiać kiedy ja coś takiego pisałam :-D ależ mnie wystraszyłaś.

Do góry