reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam
My juz po urodzinkach he zdublowalam prezent wiec pojde wymienic na cos innego:)
Teraz sie poobijam bo zmeczona jestem:)
Mam pytanie jak teraz wyglada odprawa na lotnisku. boja mam odprawe online no i wydrukuje bilet to wiem, ale nie wykupilam duzego bagazu tylko podreczny ale teraz chce zmienic i dokupic duzy wiec zrobie to przez neta ale co pozniej na lotnisku gdzie mam isc i czy musze placic za odprawe na lotnisku?
Bilet jest na nas dwoje i załozmy ze chce dokupic tylko jeden bagaz wiec czy Łukasz bedzie mgl isc od razu do security czy razem ze mna placic za odprawe przy wejsciu z bagazem? Odkad sie zmienily w maju odprawy nie lecialam wiec sie pogubiłam???:)

Miałam isc dzis do kina ale padam na ryj wiec chyba sobie odpuszcze

Dzieki pozdrowienia

reklama
Witam mamuski.
Ach ta pogoda.Juz mnie to siedzenie w domu dobija.Do tego maly przez caly czas je i je...Mialam w planach upiec jakies ciacho,ale moj synek nie bardzo mi na to pozwala.Do tej pory spi caly czas z nami,poniewaz moj M stwierdzil,ze on taki samotny w swoim lozeczko i chce miec synka kolo siebie.A ja postanowilam od dzisiaj przyzwyczajac go do wlasnego lozeczka.Mam nadzieje,ze nam sie uda.Wlasnie go polozylam,ale juz po 2 minutach sie budzi.
Misia ciesze sie,ze kotka wrocila.
Agusiek jak tylko pogoda sie poprawi to ja jak najbardziej jestem za spacerkiem:tak:

Misia super widaomość :happy::happy::happy:

Kamcia dopóki nie zrobisz odprawy on-line możesz dokonywac zmian, czyli dokupić bagaż itp idziesz nadac bagaz, różnica jest taka ze nie pokazujesz tam paszportu/dowodu bo już masz wydrukowaną kartę (bilet)
Na lotnisku nie płacisz nic o ile odprawisz się on-line i wydrukujesz te kartki
Łukasz chyba moze już isć, ale jak macie wspólny bilet to lepiej idżcie razem
a kiedy wy lecicie???? przeciez Ł ma mnie odebrac z lotniska??

Narobiłyscie mi smaka ostatnio gołabkami, ale ja ich nie robię, a tu dziś niespodzianka rodzice zrobili na obiad :-) Eryk jak usłyszał ze na obiad są gołąbki, powiedział "ale ja nie jem ptaków" :-D:-D:-D

Narobiłyscie mi smaka ostatnio gołabkami, ale ja ich nie robię, a tu dziś niespodzianka rodzice zrobili na obiad :-) Eryk jak usłyszał ze na obiad są gołąbki, powiedział "ale ja nie jem ptaków" :-D:-D:-D

ja tez sie smakiem nie obeszlam, oczywiscie musialam ugotowac bo az mi pachnialy :-) tym sposobem byl obiadek na dwa dni. Uwielbiam tez takie odgrzewane z chlebkiem:tak: mmmm
dobrej nocy mamcie:-)

Monia dzieki za odpowiedz bo nie byłam pewna jak to wyglada na lotnisku:)
Łukasz po ciebie przyjedzie spokojnie:)
Zapisałam Oliviera do polskiej szkoły w sobote sa zajecia na mervue 4 godz co sobote i musze mu kupic wyprawke kredki itp hihihi ciesze sie że wyjdzie troche do dzieci:)
pozdro

Dzień dobry wszystkim Mamom!!!
anineczka wczoraj musiała być bardzo zajęta:tak:,bo zawsze zaglądając rano można było się natknąć na jakiegoś nocnego posta-a tu dzisiaj nic:eek:;-).Ależ gapa jestem:zawstydzona/y:-Ty chyba już w trakcie przeprowadzki jesteś?Wtopka-taka malutka:-).A może już 1-szą noc na nowiuśkiej chatce macie za sobą?Jak znajdziesz chwilkę,to zdaj jakieś relacje:tak:
MartaF-jak tam poszukiwania wózeczka:confused2:Natknęliście się na coś odpowiedniego dla Was obojga(właściwie odpowiedniego dla Maleństwa,ale coś,co się Wam spodobało:-D)?
Początek kolejnego tygodnia-ale coś czuję,że już płynę na fali i złapałam ten rytm:laugh2:-jak widać mam nawet czas na postowanie:-D.Dawid po śniadanku,Dadzia jeszcze w łóżeczku...Wszystko zgodnie z planem i bez poślizgu czasowego.Dobrze mi się tydzień zaczyna(oby nie zapeszyć):cool2:,czego i Wam wszystkim życzę:tak::-D

Witam sie

Tak mi smutno ze nie mam kiedy Was poczytac od deski do deski
tylko tak przelece na szybko...
Moj Fi teraz b.aktywny wiec nie mam nawet kiedy siasc i napisac a ja czas jest to trzeba robic inen rzeczy!!!
teraz sie husta w hustawce , mala sie szykuje do przedszkola bo juz tydzien temu zaczeła wiec mam moge cos skrobnac...

Misia super ze kotka sie znalazła...

Marta pomysł an wozek juz masz?? jesli nie przeszkadza Ci to polecam wozki z UK , sa tansze... ja swoj kupilam własnie w UK i zaoszczedzilam 350e:rofl2:

Monia juz wiem co chce jak przyjade do PL - gołabki:-D

Mam pytanie do mam ktore posiadaja dla Swoich pociech paszport irlandzki i meldowlay maluszki w PL, czy jest z Tym problem ????

zmykam bo malemu juz sie nudzi, on ostanio tylko lubi lezec na brzuszku i wkoncu nauczyl sie przekrecach tez z brzuszka na plecy, było kilka wypadków ze wałnol glowka lekko w mate i była płacz (a mata lezy na kocux2) ale teraz robi to bardzo delikatnie...

milego dnia i do nastpenego sklikania:-)

reklama
agusiek-zupełnie szczerze mi pożyczyłaś wyspania się dzisiaj,bo uwaga-natarcie na sypialnię nastapiło o9-ej:-D!Już nie pamiętam kiedy ostatnio dane mi było takie"lenistwo"(choć z J. poszliśmy spać o3-ej:zawstydzona/y:).Dzięki wielkie-jak widać czasem czyjeś pozytywne myśli i życzenia działają:tak:.
..
no oczywiscie jak najbardziej szczerze:tak::-)
oczywiscie wklej zdjatka jak juz odzwiezycie kątki w domku;-)

Dzień dobry wszystkim Mamom!!!
Początek kolejnego tygodnia-ale coś czuję,że już płynę na fali i złapałam ten rytm:laugh2:-jak widać mam nawet czas na postowanie:-D.Dawid po śniadanku,Dadzia jeszcze w łóżeczku...Wszystko zgodnie z planem i bez poślizgu czasowego.Dobrze mi się tydzień zaczyna(oby nie zapeszyć):cool2:,czego i Wam wszystkim życzę:tak::-D
a nie mowilam, ze sobie doskonale radzicie:cool2::-D;-)

anineczka Ty nam tez pokaz te swoje cztry katy urzadzone po swojemu ofkors:-Di lustro dobrze umyj coby obraz byl wyrazny :-D:-D:-D

A ja wogole mowie dzienndobry i zmykam bo strasznie urzedowy dzis dzien mam:eek::-:)szok:;-)

Do góry