reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No i wrocilysmy

Nogi to mi odpadaja chyba te slonko sprawilo ze jestem mega zmeczona
Laura zaliczyla wszystkie karuzele i koniki
Nic tylko sie bawic!!!

Ja wypilam piwko z fanta zjadlam rybke i tyle bylo dla mnie:rofl2:Laura dostala buleczke pizze i fryteczki do tego napoik ze slomka i byla mega zadowolona :))
Spotkalam kolezanke z mala wiec dziewczynki razem jezdzily z czego sie ciesze bo tak to ja bym musiala na tych malutkich karuzelkach jezdzic z Lali

reklama
Hej
Jestem tak pdnięt i zmęczon, ze ne wiem, czy doczłapię sie pod prysznic. Ale spróbuje, wieć powiem tylko dobranoc

JOANNA
Zdrowka dla Gabi:-)Oby nic sie z tego nie wyklulo:tak:

Moje tez psikaja i Klaudia troszke pokasluje:no:ale mam nadzieje ze samo przejdzie

ANKA
Super ze kolejny wypad na karuzele sie udal:tak::tak::tak::tak::tak:

LUNKA
Slodkich snow:-):tak:

Moje mlode caly czas cos wolaja,strzelaja fochy i wkurzaja mnie na mkasa:no:Niech ten dzien sie juz konczy bo zwariuje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Wiktoria przed chwila przytrzasnela sobie palce drzwiami balkonowymi i teraz mi steka,ale lzy Jej nie leca:no:

Ostatnia edycja:
Biedactwo palce przytrzasniete:-(
Laura dzis walnela w zlew w lazience akurat wszedl Bodzio wiec zaczela plakac heheh szkoda ze 30s wczesniej nie plakala:-D:-D:-D

Wczoraj tak szalalam na tych karuzelach ze dzis mnie wszystkie miesnie bola:eek:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie dziewczyny
dzis bylismy z tymi nozkami u chirurga dzieciecego no i okazalo sie ze tak naprawde nic mu nie jest ze nozki sie unormuja do 5 r.ż
wiec powedzial ze maly chodzi normalnie :tak:
i spedzilismy prawie pol dnia w centrum potem pojechalismy za meblami itd na obiad do domu i znow do centrum :wściekła/y:
i jestem wykonczona dlatego nie przeczytam co u Was bo ide kapac malego, jesc kolacje i spac... :sorry:
moj m tez za niedlugo idzie na nocke...
no to chyba tyle chcialam wam powiedziec :laugh2:

dobrej nocki i milego wieczorku a raczej reszty z tego wieczoru :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Wpadłam dobranoc napisać :tak:
Moje gargamele w wyrkach :tak::tak::tak: Ale Anika to niedługo wstanie na drugą kolację :-p
M coś marudzi, więc spadam od kompa :-p

Dobranoc.

reklama
No i wrocilysmy

Nogi to mi odpadaja chyba te slonko sprawilo ze jestem mega zmeczona
Laura zaliczyla wszystkie karuzele i koniki
Nic tylko sie bawic!!!

Ja wypilam piwko z fanta zjadlam rybke i tyle bylo dla mnie:rofl2:Laura dostala buleczke pizze i fryteczki do tego napoik ze slomka i byla mega zadowolona :))
Spotkalam kolezanke z mala wiec dziewczynki razem jezdzily z czego sie ciesze bo tak to ja bym musiala na tych malutkich karuzelkach jezdzic z Lali
widać,że było super

Hej
Jestem tak pdnięt i zmęczon, ze ne wiem, czy doczłapię sie pod prysznic. Ale spróbuje, wieć powiem tylko dobranoc
dobranoc

Biedactwo palce przytrzasniete:-(
Laura dzis walnela w zlew w lazience akurat wszedl Bodzio wiec zaczela plakac heheh szkoda ze 30s wczesniej nie plakala:-D:-D:-D
ech te dzieci :-D:-D:-D

Witajcie dziewczyny
dzis bylismy z tymi nozkami u chirurga dzieciecego no i okazalo sie ze tak naprawde nic mu nie jest ze nozki sie unormuja do 5 r.ż
wiec powedzial ze maly chodzi normalnie :tak:
i spedzilismy prawie pol dnia w centrum potem pojechalismy za meblami itd na obiad do domu i znow do centrum :wściekła/y:
i jestem wykonczona dlatego nie przeczytam co u Was bo ide kapac malego, jesc kolacje i spac... :sorry:
moj m tez za niedlugo idzie na nocke...
no to chyba tyle chcialam wam powiedziec :laugh2:

dobrej nocki i milego wieczorku a raczej reszty z tego wieczoru :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
super,że wszystko dobrze :tak::-):-)

A mnie rozlozylo,nos i gardlo mam zawalone do tego glowa...
Ale u nas wyglada to tak ja leze,dziecko biega "samopopas" a tata gra.Teraz dopiero sie podnioslam i chyba zaczynam miec temp.
zamordować go to za mało...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Co za koleś :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dziewczyny,czy którać kupowała taki zestaw dla swojego dziecka?
Oferta tego sprzedawcy mnie zainteresowała.:-);-)
http://forum.gazeta.pl/forum/w,450,...dam_tanio_ciuszki_na_dziewczynke_r_68_74.html

Ostatnia edycja:
Do góry