reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Wpadłam tylko napisać co u lekarza bo oczy mi strasznie łzawią i wogóle mam zapalenie spojówek. Jak weszłam do gabinetu to pani doktor od razu zaczęła od razu przepraszać za tamtą a nawet nie zdążyłam nic powiedzieć i powiedziała że z nią porozmawia. Chłopaki dostali antybiotyk i ja też. No szkoda ale jak trzeba to trzeba a nasza lekarka daje antybiotyk w ostateczności. A mam do wasz pytanko jak się podaje osłonę przed antybiotykiem czy to niema znaczenia? Bo już dawno nie dawałam i nie pamiętam.

reklama
Witam,troszkę nadrobiłam;-):tak:.
Witam sie i ja.

ja Brzyduli wczoraj też nie oglądaąłm bo niestety jestem w tych godzinach na dworze póki ciepło,przyszliśmy do domu dopiero o 19.00.
ale rano powtórki to mus,dzis oglądałam i bardzo mi sie podobał odcinek,aż się nie mogę doczekać następnego.a za 4 odcinki marek i ula wyjadą razem po kryjomu do SPA i będzie bara bara :tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
no to zdradziłam rąbek tajemnicy :-p:-p:-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D:-D
Ja też nie mogę utrafić na "Pięknotkę":no:;-):-D,poczekam na Omnibusa z całego tygodnia:-p:tak:.
Dobra ja zmykam robic ta jajecznice bo jestem mega glodna
Do pozniej cioteczki:-)
A u mnie na kolację z kiełbaską na masełku była:-p;-):tak::-D:-D.
Ale jestem wściekła.:crazy: Zapisałam chłopaków do lekarza na 11:40 i to do innej lekarki niż nawsze chodzimy bo niebyło już miejsca. Zaznacze jeszcze że lekarka pracowała niby do 12 ja byłam pod przychodnią o 11:50 i lekarki już niebyło :crazy::crazy::crazy:. Dobra ok spuźniłam się ale ona pracuje do 12!!! Zapisali mnie na 15:05 do mojej lekarki bo się trochę kuciłam i mówie że dzieciaki gorączkują. Ale ta moja lekarka to jest tam właścicielką i jej to powiem.
Słuszna sprawa:tak:,ja to nawet doktorkę zmieniłam:sorry:,jak moja nie chciała nas przyjąć z Julem z wysoką gorączką:no:.
Patrysiu,super wieści z banku;-):tak:.
A to na osłodę z dzisiejszego odpustu
f23411c2d9eab31b.jpg

Jadźka,osłonowo to godzinę prze albo 2 po antybiotyku i jakiś jogurt do tego:tak:.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wpadłam tylko napisać co u lekarza bo oczy mi strasznie łzawią i wogóle mam zapalenie spojówek. Jak weszłam do gabinetu to pani doktor od razu zaczęła od razu przepraszać za tamtą a nawet nie zdążyłam nic powiedzieć i powiedziała że z nią porozmawia. Chłopaki dostali antybiotyk i ja też. No szkoda ale jak trzeba to trzeba a nasza lekarka daje antybiotyk w ostateczności. A mam do wasz pytanko jak się podaje osłonę przed antybiotykiem czy to niema znaczenia? Bo już dawno nie dawałam i nie pamiętam.
No to zdrowka dla Was
Ja zawsze dawalam raz lub dwa razy dziennie lakcid np ale nie o jakiejs okreslonej godzinie;-):-)

A Wy co dzisiaj same jajka na śniadanie jecie? Jakiś jajeczny dzień :-D:-D Ja mam na obiad zupkę i jakieś mięsko w kapuście kiszonej mniam mniam :tak:
W urzędzie nie byłam bo ludzi jak cholera. Palca nie bylo gdzie wcisnąć :no: jutro pójdę. I po telefon też, bo się okazało że baba dała mi nie ten cennik co trzeba i tam były niższe ceny :no: ach brak słów :wściekła/y: Kubek śpi i mam nadzieję że da mi trochę odpocząć bo coś mi się oczy zamykają. I zaraz muszę iść obiad robić bo to już przed 14 :szok: szybko zleciało :tak:
Ach zapomniała bym się pochwalić moją sąsiadką. Wszyscy wyszli do pracy a psa na balkonie zamknęli :no: nie mam słów a tam teraz samo słońce, nawet nie ma gdzie się schować. Wsadziłam mu miskę z wodą, żeby chociaż się napił :no: co za ludzie. U nas kiedyś był artykuł że pies wyskoczył z 3go piętra. Baba go zamknęła na balkonie na cały dzień, w słońcu :wściekła/y: a to owczarek niemiecki był. To przecież nie głupie psy :no: nie mam słów. Coś mi się klawiatura w laptopie zacina :no: oj żeby nie poszła do wymiany :tak:
Lecę obiad zrobić. Zajrzę potem, czyli wieczorem jak nie zasnę z Kuba :-D
no chyba sasiedzi zapomnieli o tym ze posiadaja czworonoga :eek:
No i jestem w domku
Zakupki zrobione,mlody ze szkoly odebrany a dziewczynki spia:tak::tak::tak:
Oczywiscie musialam sobie po drodze strzelic tigera:-)
Dominik dzisiaj czuje sie o wiele lepiej i zaraz taki bardziej usmiechniety wracal do domku:tak::tak::tak::tak:Gadalam dzisiaj z moja siora Patyczak i Jej syn dzisiaj cala noc wymiotowal,wiec to byl pewnie jakis wstretny wirus
ach te wirusy.... :no:
Dziewczynki juz wstaly i mam nadzieje ze sie wyspaly;-):-)
Wystawilam troche ubranek tu na BB i na allegro
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

a amsz jakies mniejsze rozmiary :laugh2:;-)
Nie mam zadnej ceny kup teraz:no:bo ja to wystawilam zeby sie tego pozbyc obojetnie za ile;-):-D
Ja mam bardzo duuuzo rzeczy po Nich,ale jakos nie chce mi sie tyle wystawiac:no:
Tak pomalutku bede dodawala jakies fotki albo na allegro albo na BB

My juz po obiadku:tak:Cholera mlode coraz bardziej mi smarkaja:no:A Wiktorii pomalu zaczyna rosnac temp
Dalam Im juz wapno z cebionem i tak zrobie przez kilka dni i zobacze co z tego wyjdzie
zdrowka dziewczynkom :tak: a moze to ten wirus :confused2:
kurujcie sie :tak:
Patrysiu,super wieści z banku;-):tak:.
A to na osłodę z dzisiejszego odpustu
f23411c2d9eab31b.jpg
jeeeeeeeee mniam ale slodkosci....
zaraz ide po czekolade bo smaka mi zrobilas :cool2:

No a moj m juz wyszedl do roboty - jeszcze przed wyjsciem sie powadzilismy :confused2:
maly juz spi....
a ja sama nie wiem co robic....
nic mi sie nie chce
jutro czeka mnie znow kolejny dzien zalatwiania....
dzisiaj zlozylismy dokumenty u notariusza, jutro jedziemy do cioci po kase, na jakies zakupy bo przelew bedzie dopiero jutro :dry:
no a w czwartek na 10 po odbior dokumentow i spisanie umowy notarialnej o wlasnosci mieszkania.... potem do banku... :sorry: ajjjjjj :confused2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Moi jeszcze nie spia i chyba nie zanosi sie na to zeby poszli tak szybko spac:no:

PATRYSIU
Jak nie wiesz co robic:eek:???Siedz z nami na BB:-D:-D:-D:-D:-D:tak::tak::tak::tak::tak:
Oj teraz czeka Was troszke zalatwiania,no ale jaki bedzie koniec cudowny:-);-)

no ja mysle dowikla mysle :cool2:
hehe a dzisija dzwoni ta babeczka co nam sprzedaje mieszkanie i dzwoni do ojego m jak tam?? :sorry:
a moj mowi ze w czwartek na 10 mamy byc u notariusza a ona mu zaraz z haslem "ojejku w czwartek , no dobra bo ja musze sie wymeldowac..."
haha moj sie potem rozlaczyl i w smiech mowi do mnie alez ta babeczka spanikowana wcale sie jeszcze nie musi wymeldowywac :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Do góry