reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam sie i ja
dzisiaj troche wczesniej ale nie na dlugo bo na 10 mam klientke... (tipsy)
wiec trza troche ogarnac mieszkanko :tak:
no a poza tym potem tzrebabedzie ejchac na jakies zakupy i na 17-18 do ciotki...
zaraz robie sobie kawe i sniadanko... a potem sprzatanie... ;-)

Dziisaj jak wyszlam o 17 tak wrocilam po 20-stej z Miloszem oczywiscie-bo jak mam sluchac jak Milosz nie ma co ze soba zrobic w domu to wole byc z nim na dworzu.S. oczywiscie sie nie rusza z domu.Ale gdy przyszlam to siedzial kolega wypili po piwku i kolega poszedl a S. zaczal grac,a na slowa czy znajdzie kiedys czas dla nas,a nie znowu my sami sobie --o"no pojutrze"wiec wykapalam malego,polozylam spac i siedze sama w pokoju a S. gra.

Strasznie mi przykro;((((((((((((((((((
wiesz co szczerze Ci wspolczuje bo takiego darmozjada to ja bym chyba w domu nie trzymala.... za duzo tego jest a Ty nie jestes niczyja sluzaca zeby moc pozwalac sobie na takie traktowanie, o nieeeeee..... :no::no::no:
musisz zrobic cos zeby top sie zmienilo :tak:
Oj kochana też by mi było przykro.
Współczuję.:wściekła/y::wściekła/y:
Ja bym go chyba przez okno wyp....
Nie wyobrażam sobie takiej sytuacji...

Kochane tak wyglądał mój dzisiejszy dzień :-D:-D:-D:-D:-D
7 pobudka ,
potem małego do szkoły,
zakupy,
sprzątanie,
pojechałam do urzędu pracy,
odwiedziłam hurtownię w sąsiednim mieście(Radzymin),
po małego do szkoły,
obiad na biegu,
bo na 16.30 z Kubusiem do szkoły na karate,
o 18 Kubusia integracja sensoryczna i musiałam go zaprowadzić,
19 znów po małego ,
obiad dla męża,
z małym lekcje,
ogarnęłam nieco mieszkanie ,
położyłam małego spać (a to cały godzinny rytuał)
i teraz mam chwilkę na forum.
Za chwilę idę poprasować,bo ciuchów mało w półkach mają.
Potem spacer z psem
kąpiel i jestem wolna.:-D:-D:-D
To tak w telegraficznym skrócie.:-D:-D:-D:-D
Przed pierwszą na bank się nie położę :no::no::no:.
Od rana znów podobnie będzie....;-)
Miłej nocki kochane.
Pozdrawiam Was wszystkie __________________
hehe czyli jak zwykle w biegu dzionek ....:tak:
Cześć ! Cały dzień w biegu. Rehabilitacja, załatwianie papierów do rodzinnego, potem goście, potem pojechałam ze szwagrem chrzciny łatwić do księdza i zgodził sie bym była chrzestna (a nie mamy koscielnego ślubu!-sama w szoku jestem):szok::-)Kręgosłup mnie boli że ledwo siedzę cos mi strzyknęło jeszze w szpitalu jak z Zuzka byłam i dzisiaj tak boli że :szok: A. mnie nie wymasuje bo sie obraził że aż 40 min. u księdza siedziałam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Tak więc 19 wrzesnia w moje urodziny sa chrzciny!!!
jak tam kregoslup - przeszlo przez noc??
A, zapomniałam byłam dzisiaj w jednym sklepie i kupiłam Zuzi body z długim rękawem po 3,99:szok:, czapke za 6,99, i dla siostrzenicy pajace po 6,49:szok::-):-):-)
a gdzie??
bo ja ostatnio w auchanie bylam i zrobilam takie tanie zakupy spodnie za 4,99 zl a body za 3,99 :tak:
My dzis SUPER spedzilismy dzien w ZOO Emily byla strasznie zadowolona a wszystko co mialo 4 nogi to bylo dla niej haul haul czyli piesek bo ona ostatnio jest chora na punkcie psow zobaczyla lwa i zaczela ryczec haul haul i pokazywac palcem ze niby piesek ale zesmy sie z niej dzisiaj usmiali:-D:-D:-D
Po powrocie do domu Emily padla a my zesmy sobie wieczorek przed TV z chipsami urzadzili teraz m tez juz spi ze zmeczenia :-D:-D:-D:-D
to fajny dzionek ja tez bym musiala sie kiedys przejsc do zoo dawno nie bylam a mlay jeszcze wogole :confused2:
witam porannie
sorki za nieobecnosc.ja wam pisalam pozarlam sie przedwczoraj z p i to niezle,od slowa do slowa i z *******y wyszla awantura.ale juz jest ok.humor mam taki sobie ale ostatnio sporo sie dzieje.
wczoraj nie mialam czasu kompa odpalic.mala wstala juz po 7 i nie bylo jak.mialam sporo roboty,pozniej do szkoly a pozniej poszlam do mamy tapetowac,mam nadzieje ze dzis skonczymy.wczoraj wieczorem juz nie mialam sily wchodzic na bb

dziewczyny jeszcze spia,zaraz bede Pauline budzic.

ostatnio sie z Weroniki usmialam bo najlepsza zabaa na podworku jak nie ma Pauliny-siedzeie z psami w ich kojcu:-D:-D:-D:-D:-D
co najlepsze jak kazala psom wejsc do kojca to weszly,jak yjsc to wyszly:-)moze robic z nimi co chce:-)

ide poczytac
heheh jak Weronika juz tak psami pomaita to mamuska uwazaj co za Ciebie sie za chwile nie wezmie haha :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Wpadam tylko żeby sie przywitać, znów zabiegany dzień ale tylko do popołudnia. Póżniej jakoś to bedzie.

Amstrong ląduje na Księżycu. Wysiada z lądownika i mówi:
- To jest mały krok dla człowieka, ale duży dla... Zaraz, co to?
Patrzy, a parę metrów dalej pali się ognisko, przy którym siedzi troje ludzi i pieką kiełbaski. Okazuje się, że są to Rosjanin, Egipcjanin i Polak.
- A wy co tu robicie? - pyta Amstrong.
- No, ja akurat doiłem krowę, i jak pieprznęło w Czarnobyl to aż tu doleciałem - mówi Rosjanin.
- A ja - mówi Egipcjanin - chodziłem po piramidach i tak jakoś mnie przerzuciło.
- No a ty? - pyta Polaka.
- Kur.. nie wiem - z wesela wracam

:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

no dziewczyny ja spadam po odkurzacz i dzialam :-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Pati spoko wodza!
ja sie terrorystow nie boje:-D:-D:-D:-D:rofl2:

dobra lece.pranie wstawilam trzeba posprzatac,smieci wystawic bo dzis zbiraja.jak bede miala sile to zajrze wieczorem,albo jutro rano dopiero.milego dnia
korzystajcie z ostatnich dni ciepla:-)

Anabubka ,weż Weronike podrzuć do mnie ,przyda mi sie czarodziej psów!!!Moje słabo sie słuchają:-DOna latającą miotłę po mamusi czarownicy odziedziczy:-D:-D:-D
a ja dostałam wypłatę 100%%%wszystko sie wyjaśniło ,podejrzenia nasze niesłuszne ,a przynajmniej szef za cholerę sie nie chciał przyznać ,jest z nas zadowolony i ma nadzieje z,ę jakby cos to moze na nas liczyć ,ble,ble i td
HURA HURA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anabubka ,weż Weronike podrzuć do mnie ,przyda mi sie czarodziej psów!!!Moje słabo sie słuchają:-DOna latającą miotłę po mamusi czarownicy odziedziczy:-D:-D:-D
a ja dostałam wypłatę 100%%%wszystko sie wyjaśniło ,podejrzenia nasze niesłuszne ,a przynajmniej szef za cholerę sie nie chciał przyznać ,jest z nas zadowolony i ma nadzieje z,ę jakby cos to moze na nas liczyć ,ble,ble i td
to super e sie wyjasnilo i ze masz normalną wypłate:tak::tak::tak::-)

To naprawdę piękna złota myśl!!:-D:-D:-D:-D:-D:-Dcałkowicie sie z tobą zgadzam!!!!!
Ja już bym chciała ,zeby był póżny wieczór i zebym dzień dzisiejszy miała za sobą ,ten stres z kilku ostatnich dni na pewno zabrał mi z rok z życia:szok:
J mam przepracowanych w sierpniu 248 godzin kiedy podstawa to 160 godzin,zwolnił mnie to może sie nie krępować zeby obciąc ,a ja liczę na całą pensję ,bo ją zrobiłam I JEST MOJA,
NIEWYOBRAŻAM SOBIE ,ZEBY ZA MIESIĄC HARÓWKI BEZ DnIA WOLNEGO DOSTAC z 1000 ZŁOTYCH ,sory za capsa
w ogóle jestem ciekawa co będzie gadał......:crazy:
kurcze za tyle godzin to się pensja pożądna należy:tak:
No i wkoncu moge sie dzisiaj z Wami przywitac :-D
co chwile cos :sorry: jak weszlam na BB to zaraz ialam cos do roboty albo m chcial usiasc albo obiad trza bylo konczyc.... :confused2:
No a z banku nam dzwonila ze mozemy jechac do notariusza podpisac umowe :tak:
czyli dziaisj jedziemy, jeszcze czekamy na przelew bo tzra byloby jakies zakupy zrobic :cool2: bo w lodowce procz zarowki - nic :shocked2:
dobra jak bede miala wiecej czasu to wejde i poodpisuje :laugh2:
patrysia to na kiedy planujecie przeprowadzkę???coś tam zmieniacie jakieś meble musicie kupić łazienkę przerbić no pisz tu nam chwal się:tak::tak:
A Wy co dzisiaj same jajka na śniadanie jecie? Jakiś jajeczny dzień :-D:-D Ja mam na obiad zupkę i jakieś mięsko w kapuście kiszonej mniam mniam :tak:
W urzędzie nie byłam bo ludzi jak cholera. Palca nie bylo gdzie wcisnąć :no: jutro pójdę. I po telefon też, bo się okazało że baba dała mi nie ten cennik co trzeba i tam były niższe ceny :no: ach brak słów :wściekła/y: Kubek śpi i mam nadzieję że da mi trochę odpocząć bo coś mi się oczy zamykają. I zaraz muszę iść obiad robić bo to już przed 14 :szok: szybko zleciało :tak:
Ach zapomniała bym się pochwalić moją sąsiadką. Wszyscy wyszli do pracy a psa na balkonie zamknęli :no: nie mam słów a tam teraz samo słońce, nawet nie ma gdzie się schować. Wsadziłam mu miskę z wodą, żeby chociaż się napił :no: co za ludzie. U nas kiedyś był artykuł że pies wyskoczył z 3go piętra. Baba go zamknęła na balkonie na cały dzień, w słońcu :wściekła/y: a to owczarek niemiecki był. To przecież nie głupie psy :no: nie mam słów. Coś mi się klawiatura w laptopie zacina :no: oj żeby nie poszła do wymiany :tak:
Lecę obiad zrobić. Zajrzę potem, czyli wieczorem jak nie zasnę z Kuba :-D
sąsiadkę tak zamknąć na tym balkonie bez wody ubrzń w pełnym słońcu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:nie cierpię takich ludzi:no::no:
HELOŁ!!!! A co tu taka cisza..???
Dowikla ,zdrówka dziewczynom życzę:tak:Podawaj im syropki wzmacniające i w domu potrzymaj ,to przejdzie...trzymam kciuki ,dużo zdrówka :tak:

Ja dalej nic nie wiem i wypłaty nie mam ,szlag mnie zaraz trafi i coś rozniosę(((((
kurcze a kiedy powinnaś mieć tą pensję??może podejdź do niego i się upomnij?
Dziisaj jak wyszlam o 17 tak wrocilam po 20-stej z Miloszem oczywiscie-bo jak mam sluchac jak Milosz nie ma co ze soba zrobic w domu to wole byc z nim na dworzu.S. oczywiscie sie nie rusza z domu.Ale gdy przyszlam to siedzial kolega wypili po piwku i kolega poszedl a S. zaczal grac,a na slowa czy znajdzie kiedys czas dla nas,a nie znowu my sami sobie --o"no pojutrze"wiec wykapalam malego,polozylam spac i siedze sama w pokoju a S. gra.

i wcalę się tobie nie dziwie że jest ci prezykro bo każdej z nas by było przykro po takich słowach zachowaniu codzienności......musisz nim potrząsnąć bo to nie jest normalny związek kiedy jedno daje z siebie wszystko a drugie nic:no:ja jestem zwolennikiem rozmawiania tłumaczenia a w ostateczności radykalnych cięć:eek:
Oj kochana też by mi było przykro.
Współczuję.:wściekła/y::wściekła/y:
Ja bym go chyba przez okno wyp....
Nie wyobrażam sobie takiej sytuacji...

Kochane tak wyglądał mój dzisiejszy dzień :-D:-D:-D:-D:-D
7 pobudka ,
potem małego do szkoły,
zakupy,
sprzątanie,
pojechałam do urzędu pracy,
odwiedziłam hurtownię w sąsiednim mieście(Radzymin),
po małego do szkoły,
obiad na biegu,
bo na 16.30 z Kubusiem do szkoły na karate,
o 18 Kubusia integracja sensoryczna i musiałam go zaprowadzić,
19 znów po małego ,
obiad dla męża,
z małym lekcje,
ogarnęłam nieco mieszkanie ,
położyłam małego spać (a to cały godzinny rytuał)
i teraz mam chwilkę na forum.
Za chwilę idę poprasować,bo ciuchów mało w półkach mają.
Potem spacer z psem
kąpiel i jestem wolna.:-D:-D:-D
To tak w telegraficznym skrócie.:-D:-D:-D:-D
Przed pierwszą na bank się nie położę :no::no::no:.
Od rana znów podobnie będzie....;-)
Miłej nocki kochane.
Pozdrawiam Was wszystkie __________________
no czyli codziennoś kochanej As:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
A, zapomniałam byłam dzisiaj w jednym sklepie i kupiłam Zuzi body z długim rękawem po 3,99:szok:, czapke za 6,99, i dla siostrzenicy pajace po 6,49:szok::-):-):-)
kurcze ale tanio a jaki to sklep?
witam porannie
sorki za nieobecnosc.ja wam pisalam pozarlam sie przedwczoraj z p i to niezle,od slowa do slowa i z pierdoly wyszla awantura.ale juz jest ok.humor mam taki sobie ale ostatnio sporo sie dzieje.
wczoraj nie mialam czasu kompa odpalic.mala wstala juz po 7 i nie bylo jak.mialam sporo roboty,pozniej do szkoly a pozniej poszlam do mamy tapetowac,mam nadzieje ze dzis skonczymy.wczoraj wieczorem juz nie mialam sily wchodzic na bb

ostatnio sie z Weroniki usmialam bo najlepsza zabaa na podworku jak nie ma Pauliny-siedzeie z psami w ich kojcu:-D:-D:-D:-D:-D
co najlepsze jak kazala psom wejsc do kojca to weszly,jak yjsc to wyszly:-)moze robic z nimi co chce:-)

ide poczytac
anabubka a co to się kochana u ciebie dzieje??? słońce ty moje????a weronika wymiata z psami:-D:-D:-D:-D
Wpadam tylko żeby sie przywitać, znów zabiegany dzień ale tylko do popołudnia. Póżniej jakoś to bedzie.

Patrzy, a parę metrów dalej pali się ognisko, przy którym siedzi troje ludzi i pieką kiełbaski. Okazuje się, że są to Rosjanin, Egipcjanin i Polak.
- No, ja akurat doiłem krowę, i jak pieprznęło w Czarnobyl to aż tu doleciałem - mówi Rosjanin.
- A ja - mówi Egipcjanin - chodziłem po piramidach i tak jakoś mnie przerzuciło.
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

A Wy co dzisiaj same jajka na śniadanie jecie? Jakiś jajeczny dzień :-D:-D Ja mam na obiad zupkę i jakieś mięsko w kapuście kiszonej mniam mniam :tak:
W urzędzie nie byłam bo ludzi jak cholera. Palca nie bylo gdzie wcisnąć :no: jutro pójdę. I po telefon też, bo się okazało że baba dała mi nie ten cennik co trzeba i tam były niższe ceny :no: ach brak słów :wściekła/y: Kubek śpi i mam nadzieję że da mi trochę odpocząć bo coś mi się oczy zamykają. I zaraz muszę iść obiad robić bo to już przed 14 :szok: szybko zleciało :tak:
Ach zapomniała bym się pochwalić moją sąsiadką. Wszyscy wyszli do pracy a psa na balkonie zamknęli :no: nie mam słów a tam teraz samo słońce, nawet nie ma gdzie się schować. Wsadziłam mu miskę z wodą, żeby chociaż się napił :no: co za ludzie. U nas kiedyś był artykuł że pies wyskoczył z 3go piętra. Baba go zamknęła na balkonie na cały dzień, w słońcu :wściekła/y: a to owczarek niemiecki był. To przecież nie głupie psy :no: nie mam słów. Coś mi się klawiatura w laptopie zacina :no: oj żeby nie poszła do wymiany :tak:
Lecę obiad zrobić. Zajrzę potem, czyli wieczorem jak nie zasnę z Kuba :-D
Ja mam zarąbistą sąsiadkę pod tym względem. # lata temu latem wyjechała na tydzień. Miała 2 psy jeden jej , jeden córki. Wielie bydlaki które sie nie cierpią, tak więc jednego przywiązała do kaloryfera w dużym pokoju a drugiego w małym pokoju. Tydzien bez opieki. Psy wyły dzień i nc jak małe dzieci, serce sie krajało. Dzwoniłam na policję, ale oni sie tym nie zajmuja, kur...

Oj dziewczyno, nie rób za popychadło! Niech ci pomaga, albo sam sobie gotuje, sprzata i wszystko inne, skoro musi tak strasznie uwazac na noge to niech spi na podłodze, zebys go czasem przez sen nie kopła!!!

Poczekaj jescze troche i bedzie cos lepszego niz całowanie:-p:-p:-p
Wem kochana, ale tego to juz na pewno nie obejrze, n takie moje sczescie, hihihi

No i super, ale powiedz, zwolnił Cię w kńcu czy nie, bo juz nie wiem, czy sama odeszłaś???

Kurcze, powinnam byc juz w polowie drogi do brata, a jescze mała nawet nie ubrana, no i ja tez nie:zawstydzona/y:

no jupiiii supwraśnie:tak::tak:
a co dalej z pracą? szukasz czegoś????czy narazie odpoczywasz???

a ja się nawet nie przywitałam dzisiaj:sorry:
hej lasencje:happy::happy:
dzieciaki w szkole toniek broi mamuśka zamiast sprzątać zasiadła z kawą do bb:zawstydzona/y:ale robota nie zając:-p
weekend mam wolny jupiiiii:-):-):-)piotrek to chytrze wykorzystał i w piątek wieczorem chce iść z 2 kumplami na jakiś uchlej a ja to wykorzystam w sobotę i też się puszczę w miasto a co:rofl2::cool2:

witam porannie
sorki za nieobecnosc.ja wam pisalam pozarlam sie przedwczoraj z p i to niezle,od slowa do slowa i z pierdoly wyszla awantura.ale juz jest ok.humor mam taki sobie ale ostatnio sporo sie dzieje.

ide poczytac
Weronika pogromcą psów zostanie :-):-):-) psi psycholog behawiorysta z niej rośnie.:-D:-D

cześć kochane :-)

mnie dziś Oliwka obudziła o 6.00 tak więc jestem troche niewyspana :tak::tak::tak:

As Ty to masz powera :-D:-D:-D:-D:-D:-D ja bym chyba nie potrafiła byc zorganizowana ja ty,podziwiam Cię:tak::tak::tak:

mamita jesli chodzi o kręgosłup kup sobie alef (nie wiem jak to sie pisze),mojemu M szczykło cos bo przedźwignał się i od jakiegoś czasu ma problem z kregosłupem.chyba wszystkie maści wypróbował i nic a odkąd bierze te tabletki alef przestało go boleć i na teściowa tez zadziałały.więc warto spróbować.i są tanie bo M za opakowanie zapłącił niecałe 5,50.

czekam na Brzydule:tak::tak::tak:
Agnes wczoraj jeszcze tyle czasu miałam,że jak małego kładłam to z nim usnełam :-D:-D:-D ,a potem jak zwykle wszystko na biegu...:-D:-D:-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Witam
ja dzisiaj robie fasolke po bretońsku- fasola mi sie namczyla, kiełbache pokroiłam- miecho mi sie jeszce rozmraża bo nei dążyło przez noc- poza tym w koncu muse M do tego lekara napisac, ale o tym naT napisze...:-(
jak nie beda odberac znow to bede sie musiala tam przejsc, bo nie moge tego odkladac...

dokladnie- ja bym na to nie powoliła:no::no::no:

słuchaj- noga złamana ok... ale- np możes mu pod nos podstawić śmietnik garnek wodą nóz i ziemniaki i niech obiera- nie musi ruszać nogą:-) zrób tak diisiaj jak bedziesz robić obiad- a jak bedie ie wykrecal to powiedz że noga mu w niczym nie przeszkadza i ze oszczedzac ma nogę a nie ręce:-) i jak jeszcze bedzies potrebowała cos pokroic zrób tak samo- bynajmniej ja bym tak zrobiła:tak::tak::tak:

:-D:-D:-D:rofl2:
Dobry sposób na nieroba.
Popieram :tak::-):-):-)

fajnie,że wszystko się wyjaśniło.;-)

no jupiiii supwraśnie:tak::tak:
a co dalej z pracą? szukasz czegoś????czy narazie odpoczywasz???

a ja się nawet nie przywitałam dzisiaj:sorry:
hej lasencje:happy::happy:
dzieciaki w szkole toniek broi mamuśka zamiast sprzątać zasiadła z kawą do bb:zawstydzona/y:ale robota nie zając:-p
weekend mam wolny jupiiiii:-):-):-)piotrek to chytrze wykorzystał i w piątek wieczorem chce iść z 2 kumplami na jakiś uchlej a ja to wykorzystam w sobotę i też się puszczę w miasto a co:rofl2::cool2:
Malinka Ty to baba z jajami jesteś :-D:-D:-D:-D:-D
U ciebie nie ma nic za darmo co?;-);-)

A ja już ze szkoły wróciłam,zakupy zrobione,zwierzyniec nakarmiony,pranie czesciowo wyprasowane,BB przeczytane:-D:-D teraz czas na śniadanko.
Zaraz za sprzątanie się biore ,bo o 13.00 behawiorystka Kubusiowa będzie i przy okazji z młodą porozmawia.Na tej temat Wam napisze na poboczu jak sprawa się wyjaśni.:sorry::sorry:
A ja to będzie prawda...to kogoś.....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Słów brak:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Mamita zapomniałam Ci wczoraj napisać,że na ból kręgosłupa to ta mata do hydromasażu jest genialna co małej do rehabilitacji kupiłaś.:tak::tak::-):-)
Spróbuj a już nigdy nikogo nie poprosisz o masaż.
Tak na serio to takie domowe SPA.:tak::tak::-)

reklama
miesko wieprzowe juz sie robi bo sie rozmroziło szybciutko:-) kiełbaske i cebulke mam juz podsmażoną
teraz czekam az sie rozmrozi wołowinka i bede kroic i piec tez:tak::tak::-) fasolke te juz włączyłam niech się gotuje:-) a ja sie biore za jakies sprzatanko

później przychodzi do mnie babcia:-):-)

Do góry