Madzienka jesli Jula zasypia sama wieczorem i ładnie przesypia nocki to ja bym jej nie męczyła z tym zasypianiem samej w dzień. W końcu nie jest to aż tak uciążliwe
Asiulko a na jakie ćwiczonka uczęszczacie, bo my na bobaty;-)i co to jest to ONM:-(?
ONM to obniżone napięcie mięsniowe. Filip miał z tym problemy jak był malutki, bo urodził się troszkę za wcześnie. Jeśli chodzi o ćwiczonka to my raczej mieliśmy takie ćwiczonka pielegnacyjne,a teraz to w sumie chodzimy na kontrolę co 2 tyg, żeby sprawdzić jakie Filip robi postępy. A Wy dlaczego musisicie chodzić na rehabilitacje?
Ja od kilku dni mam na wieczór tragedię...Fabian tak potwornie płacze,że katastrofa.Nie wiem czy on się boi czy co,ale jak tylko daję go do łóżeczka to jest taki potworny płacz,że nie mogę go uspokoić nawet na rękach...Może problem jest w tym,że przestawiliśmy łóżeczko...Albo ma złe sny...Albo tęskni za tatą...Albo w końcu ząbki idą...Nie mam pojęcia...Ale płacze jak tylko wchodzimy do pokoju i widzi łóżeczko...
Ja myślę Aniu, że pierwsze ząbki się wyżynają. Albo to przestawienie łóżeczka, spróbuj dać je na stare miejsce i wtedy zobaczysz jaka będzie reakcja Fabianka.
No nie ma tragedii. Dziś obudził się dwa razy raz płakał - a raczej pojękiwał ok 15 minut. Za drugim razem prawie od razu usnął. Co prawda pobudkę zrobił o 6 i nie dał się dalej uśpić więc już go nie męczyłam. :-)
Ale zaczynam sypiać więcej niż po 2 godziny ciurkiem więc dla mnie to bajka
Gratulujemy. Teraz może być tylko lepiej
Dziewczyny a ja chciałam was zapytac ile razy Wasze maluszki robia kupke w ciagu dnia, bo moja Anika robiła raz a teraz robi więcej i nie wiem czy cos jest nie tak czy taka przemiana materi.
Filip różnie. Czasem raz, czasem dwa, a i bywają dni, że nie robi w ogóle kupki. Ja myslę Aniu, że to taka przemiana materii. Ja też biegam to toalety 2-3 razy dziennie;-)
Filip je zależnie od tego której godzinie całkowicie się przebudzi. Zwykle między 7.30-8
laseczki powiedzcie mi jakbyście musiały kupić teraz juz po doświadczeniach wózkowych, wózek dla przyszłego maluszka jaki byście wybrały???? ja mam Bolder4 z Implastu i jestem z niego bardzo niezadowolona, gonola zdała egzamin ale spacerówka to totalna porażka.... pytam sie bo moja siostrzyczka ta co jest w ciązy prosi mnie o rade co do wózków, słyszałam ze bardzo fajne sa Xlandery Xa,
prosze o radę
Ja mam X-landera. Jestem bardzo z tego wózeczka zadowolona. Jedynym jego minusem jest nieruchoma rączka i w związku z tym nie widze Filipka, nie mam z nim kontaktu, a teraz wiem, że to bardzo ważne