reklama
Doczlapalam sie hihi;-)Z nosa to mi leci jak z kranu

Wypilam dwie gorace herbaty i sie wykapalam:-)
Niedlugo poloze mlodych i wskocze pod kolderke
PATRYSIU
Wanna pelen wypas

Napewno zawitam do Was na jakas kapiel;-):-)hehe
Szafki kuchenne i meble do pokoju tez mi sie podobaja-to jest moj gust

Ja ogladalam ostatnio kabine prysznicowa z hydromasazem i glebokim brodzikiem

PATRYSIU
Wanna pelen wypas

ale my na ta wanne patzrelismy bodajze w praktikerze i byla za 2229 zl wiec o wiele tansza, moj to wogole chcial kabine a ja chcialam ta wanne zaraz jak na nia luklam no i szybko zmienil zdanie...Doczlapalam sie hihi;-)Z nosa to mi leci jak z kranu
PATRYSIU
Wanna pelen wypasNapewno zawitam do Was na jakas kapiel;-):-)hehe
powiedzial ze pierwszy dzien jaki spedzimy bedzie w lazience w wannie - jak maly zasnie z szampanem.... uuuuuuu ale mnie nakrecil hihih...
jak dostaniemy kase to idziemy ja zamowic....

no a meble kuchenne zazyczylam sobie czerwone mmmmmm miodzio....
aha i chce takie panele do salonu
Panele podł.LISTONE COLORADO AC4 7mm Classen (725745686) - Aukcje internetowe Allegro
zdjecie na samym dole

Gdzie sie podziewacie??????

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Marta1981
Rodzyneczka
Zmykam na filma jak dotrwam to się jeszcze pojawię;-)
.

Mama Helenki
i Aniki :D
Gdzie sie podziewacie??????![]()
Ja wpadłam napisać dobranoc

Nono, niezłe zakupy planujecie

dobranocJa wpadłam napisać dobranoc
Nono, niezłe zakupy planujecie![]()
no tak, trza juz zaplanowac sobie zakupy by wiedziec co i jak i potem nie byc zdziwionym ze cos poszlo nie tak ... hehe ale namieszalam

Dobra ja ide sie kapac....
i spac....
dziewczyny dobrej nocki Wam zycze
aha i prosze mi sie dzisiaj nie smutasic tylko smacznie spac
buziaki dla Was
i spac....
dziewczyny dobrej nocki Wam zycze
aha i prosze mi sie dzisiaj nie smutasic tylko smacznie spac

buziaki dla Was

Ostatnio edytowane przez moderatora:
anka26_x_07
Mama Laury :)
Patrysia fajne plany zakupowe
As obraz extra i wspolczuje bo widze ze z Klaudia to cos ciezkiego
Dowikla jak czlowiek chory to mu wszystko przeszkadza a marudzace dzieci moga dobic.Wracaj szybciutko do zdrowka
Marta wodzionka jest zajefajna
Mamita co to za przychodnia, jakies jaja
Laura poszla spac o 20 a my wyszlismy na kolacje do restauracji
Wrocilismy o 22 najedzeni i opici.Lali zostala z kuzynem wiec sie nie martwilam o nia i moglam spokojnie zjesc
Teraz lece zrobic paste jajeczna na jutro na sniadanko
Dowikla jak czlowiek chory to mu wszystko przeszkadza a marudzace dzieci moga dobic.Wracaj szybciutko do zdrowka

Wrocilismy o 22 najedzeni i opici.Lali zostala z kuzynem wiec sie nie martwilam o nia i moglam spokojnie zjesc

reklama
Hej Dziewczyny!
U mnie jak zwykle cisza. A. rozłozyło całkiem wziął polopirynkę i pod pierzynkę.

A może sie uciesza bo ten stary pediatra juz kiedyś mi powiedział że mam lekarza zmienić

Obraz super po prostu brak sł.ów. Ja kiedys chciałam sie poświęcić i kupiłam telegram ślubny który trzeba było wyszyć i do dzisiaj pół gołebia nie ma...

Panele po prostu zaje...
;-);-)
Wspólczuję. Trzymaj się, bedzie dobrze
Też bym poszła do restauracjii

Mam pytanie odnośnie sprzedawania na allegro, moze dowikla albo Mama Helenki mi pomoga. Chce wystawic parę rzeczy na allegro i mam pytanie jak wstawić zdjęcia. Czy to musi byc w jakimś specjalnym programie?
U mnie jak zwykle cisza. A. rozłozyło całkiem wziął polopirynkę i pod pierzynkę.

Przychodnia prywatna na miejscu, teraz bede dojeżdżać 13 km ale żałuje że wcześniej sie nie przepisałam. tylko teściowa zostanie w tej przychodni a że ja załatwiam jej badania i recepty wiec nie wiem jak to teraz będzie?Co to za przychodnia była
50/56 cmDla noworodka
![]()

Obraz super po prostu brak sł.ów. Ja kiedys chciałam sie poświęcić i kupiłam telegram ślubny który trzeba było wyszyć i do dzisiaj pół gołebia nie ma...

Witam wieczornie.
Ja zalatana,jutro na 8:30 a dzisiaj jeszcze miałam na głowie córkę koleżanki,bo ze szkoły ją odbierałam i niedawno ją zabrała.
A u mnie kluseczki z truskawkami i Olek nawet o dokładkę poprosił.A jutro kalafiorowa.
A co sobie będziesz żałować;-),ja swego zostawiłam z Olkiem i na Lublin z Julem pojechałam
.
Dzięki Mamitka za info ;-)- to w piątek do swojego Textila zajrzę,bo Olek mi ze spodni powyrastał i na 122
muszę kupić kilka par
.
Jak byłam na chrzcinach to leciała Śląska Lista Przebojów na TVKatowice i zaje.bisty kawałek
YouTube - Wodzionka - FEET

ale my na ta wanne patzrelismy bodajze w praktikerze i byla za 2229 zl wiec o wiele tansza, moj to wogole chcial kabine a ja chcialam ta wanne zaraz jak na nia luklam no i szybko zmienil zdanie...
powiedzial ze pierwszy dzien jaki spedzimy bedzie w lazience w wannie - jak maly zasnie z szampanem.... uuuuuuu ale mnie nakrecil hihih...
jak dostaniemy kase to idziemy ja zamowic....
no a meble kuchenne zazyczylam sobie czerwone mmmmmm miodzio....
aha i chce takie panele do salonu
Panele podł.LISTONE COLORADO AC4 7mm Classen (725745686) - Aukcje internetowe Allegro
zdjecie na samym dole![]()
Panele po prostu zaje...

Patrysia jestem,ale mnie dziś nie do pisania.
Siedzę i ryczę,zastanawiam się i rycze,analizuję zaistniałe sytuacje i nadal rycze.
Cała noc przede mną.Mam czas...![]()
Wspólczuję. Trzymaj się, bedzie dobrze

Ale masz dobrzePatrysia fajne plany zakupowe

Mam pytanie odnośnie sprzedawania na allegro, moze dowikla albo Mama Helenki mi pomoga. Chce wystawic parę rzeczy na allegro i mam pytanie jak wstawić zdjęcia. Czy to musi byc w jakimś specjalnym programie?
Podziel się: