reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Doczlapalam sie hihi;-)Z nosa to mi leci jak z kranu:no::no::no::no:
Wypilam dwie gorace herbaty i sie wykapalam:-):tak:
Niedlugo poloze mlodych i wskocze pod kolderke

PATRYSIU
Wanna pelen wypas:tak::tak::tak::tak:Napewno zawitam do Was na jakas kapiel;-):-)hehe
Szafki kuchenne i meble do pokoju tez mi sie podobaja-to jest moj gust:tak::tak::tak::tak:

Ja ogladalam ostatnio kabine prysznicowa z hydromasazem i glebokim brodzikiem:tak::tak::tak::tak:

Doczlapalam sie hihi;-)Z nosa to mi leci jak z kranu:no::no::no::no:
Wypilam dwie gorace herbaty i sie wykapalam:-):tak:
Niedlugo poloze mlodych i wskocze pod kolderke

PATRYSIU
Wanna pelen wypas:tak::tak::tak::tak:Napewno zawitam do Was na jakas kapiel;-):-)hehe
Szafki kuchenne i meble do pokoju tez mi sie podobaja-to jest moj gust:tak::tak::tak::tak:

Ja ogladalam ostatnio kabine prysznicowa z hydromasazem i glebokim brodzikiem:tak::tak::tak::tak:
ale my na ta wanne patzrelismy bodajze w praktikerze i byla za 2229 zl wiec o wiele tansza, moj to wogole chcial kabine a ja chcialam ta wanne zaraz jak na nia luklam no i szybko zmienil zdanie...
powiedzial ze pierwszy dzien jaki spedzimy bedzie w lazience w wannie - jak maly zasnie z szampanem.... uuuuuuu ale mnie nakrecil hihih...
jak dostaniemy kase to idziemy ja zamowic.... :tak:
no a meble kuchenne zazyczylam sobie czerwone mmmmmm miodzio....
aha i chce takie panele do salonu
Panele podł.LISTONE COLORADO AC4 7mm Classen (725745686) - Aukcje internetowe Allegro
zdjecie na samym dole :happy:

Gdzie sie podziewacie??????:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Patrysia jestem,ale mnie dziś nie do pisania.
Siedzę i ryczę,zastanawiam się i rycze,analizuję zaistniałe sytuacje i nadal rycze.
Cała noc przede mną.Mam czas...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ja wpadłam napisać dobranoc :tak:

Nono, niezłe zakupy planujecie :tak::tak::tak:
dobranoc
no tak, trza juz zaplanowac sobie zakupy by wiedziec co i jak i potem nie byc zdziwionym ze cos poszlo nie tak ... hehe ale namieszalam :-D

Dobra ja ide sie kapac....
i spac....
dziewczyny dobrej nocki Wam zycze
aha i prosze mi sie dzisiaj nie smutasic tylko smacznie spac :laugh2::tak:
buziaki dla Was :cool2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Patrysia fajne plany zakupowe

As obraz extra i wspolczuje bo widze ze z Klaudia to cos ciezkiego

Dowikla jak czlowiek chory to mu wszystko przeszkadza a marudzace dzieci moga dobic.Wracaj szybciutko do zdrowka

Marta wodzionka jest zajefajna:-D

Mamita co to za przychodnia, jakies jaja :szok:

Laura poszla spac o 20 a my wyszlismy na kolacje do restauracji
Wrocilismy o 22 najedzeni i opici.Lali zostala z kuzynem wiec sie nie martwilam o nia i moglam spokojnie zjesc:rofl2:
Teraz lece zrobic paste jajeczna na jutro na sniadanko

reklama
Hej Dziewczyny!
U mnie jak zwykle cisza. A. rozłozyło całkiem wziął polopirynkę i pod pierzynkę.:-D

Co to za przychodnia była :szok::szok::szok:

50/56 cm :tak: Dla noworodka:tak:
Przychodnia prywatna na miejscu, teraz bede dojeżdżać 13 km ale żałuje że wcześniej sie nie przepisałam. tylko teściowa zostanie w tej przychodni a że ja załatwiam jej badania i recepty wiec nie wiem jak to teraz będzie?:no::cool:A może sie uciesza bo ten stary pediatra juz kiedyś mi powiedział że mam lekarza zmienić:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dziś jak była psycholog to miałam nieco czasu dla siebie.Zabiłam go dokończeniem kolejnej stronki schematu z obrazu.
Na dzisiejszy dzień wygląda tak.

Dziewczyny była ta psycholog.Rozmawiała z Klaudią .TRAGEDIA ....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Jestem tak zła ,że mogę mur chiński po 1 cegle rozwalać :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Chciałabym przestać istnieć :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Obraz super po prostu brak sł.ów. Ja kiedys chciałam sie poświęcić i kupiłam telegram ślubny który trzeba było wyszyć i do dzisiaj pół gołebia nie ma...:no::zawstydzona/y:

Witam wieczornie.
Ja zalatana,jutro na 8:30 a dzisiaj jeszcze miałam na głowie córkę koleżanki,bo ze szkoły ją odbierałam i niedawno ją zabrała.:sorry2:

A u mnie kluseczki z truskawkami i Olek nawet o dokładkę poprosił:tak::szok:.A jutro kalafiorowa.

A co sobie będziesz żałować;-):tak::-D:cool2::cool:,ja swego zostawiłam z Olkiem i na Lublin z Julem pojechałam:-p:tak:.

Dzięki Mamitka za info ;-):tak:- to w piątek do swojego Textila zajrzę,bo Olek mi ze spodni powyrastał i na 122 :szok:muszę kupić kilka par:tak:.
Jak byłam na chrzcinach to leciała Śląska Lista Przebojów na TVKatowice i zaje.bisty kawałek
YouTube - Wodzionka - FEET
:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ale my na ta wanne patzrelismy bodajze w praktikerze i byla za 2229 zl wiec o wiele tansza, moj to wogole chcial kabine a ja chcialam ta wanne zaraz jak na nia luklam no i szybko zmienil zdanie...
powiedzial ze pierwszy dzien jaki spedzimy bedzie w lazience w wannie - jak maly zasnie z szampanem.... uuuuuuu ale mnie nakrecil hihih...
jak dostaniemy kase to idziemy ja zamowic.... :tak:
no a meble kuchenne zazyczylam sobie czerwone mmmmmm miodzio....
aha i chce takie panele do salonu
Panele podł.LISTONE COLORADO AC4 7mm Classen (725745686) - Aukcje internetowe Allegro
zdjecie na samym dole :happy:

Panele po prostu zaje...:tak:;-);-)

Patrysia jestem,ale mnie dziś nie do pisania.
Siedzę i ryczę,zastanawiam się i rycze,analizuję zaistniałe sytuacje i nadal rycze.
Cała noc przede mną.Mam czas...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Wspólczuję. Trzymaj się, bedzie dobrze:sorry:

Patrysia fajne plany zakupowe

As obraz extra i wspolczuje bo widze ze z Klaudia to cos ciezkiego

Dowikla jak czlowiek chory to mu wszystko przeszkadza a marudzace dzieci moga dobic.Wracaj szybciutko do zdrowka

Marta wodzionka jest zajefajna:-D

Mamita co to za przychodnia, jakies jaja :szok:

Laura poszla spac o 20 a my wyszlismy na kolacje do restauracji
Wrocilismy o 22 najedzeni i opici.Lali zostala z kuzynem wiec sie nie martwilam o nia i moglam spokojnie zjesc:rofl2:
Teraz lece zrobic paste jajeczna na jutro na sniadanko
Ale masz dobrze:tak:Też bym poszła do restauracjii:sorry::-p

Mam pytanie odnośnie sprzedawania na allegro, moze dowikla albo Mama Helenki mi pomoga. Chce wystawic parę rzeczy na allegro i mam pytanie jak wstawić zdjęcia. Czy to musi byc w jakimś specjalnym programie?

Do góry