reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Anisen tak właśnie zrobię ! Dziękuję za podpowiedź:rofl2: ludzie pomyślą, że jestem kamikadze jak wyjdę z kocem na balkon hahaha

to sobie laska do tych warzywek za kótre chcesz sie oddawać dodaj buraczki, awokado, suszone morele, szpinak,

A ja znowu mam frytkową zachciankę ...

Pysia, a lubiłaś bardzo przed ciążą ? Ja byłam obojętna na frytki, a teraz nie mogę przeżyć jak je widzę :-p:-)

reklama
Anisen tak właśnie zrobię ! Dziękuję za podpowiedź:rofl2: ludzie pomyślą, że jestem kamikadze jak wyjdę z kocem na balkon hahaha

Pysia, a lubiłaś bardzo przed ciążą ? Ja byłam obojętna na frytki, a teraz nie mogę przeżyć jak je widzę :-p:-)

No lubiłam, ale tak w normie. Jak raz kiedyś zjadłam to było ok. Teraz tobym mogla 3 razy dziennie. Już ze dwa tygodnei za mna chodzą, i w końcu się skuszę.

to sobie laska do tych warzywek za kótre chcesz sie oddawać dodaj buraczki, awokado, suszone morele, szpinak,

A ja znowu mam frytkową zachciankę ...
Awokado i morele odpadają... ale buraki? szpinak? Coś chyba faktycznie mam w lodówce i nie było by to głupie Ci powiem ! Temat warty debaty wewnętrznej!

ja bym mogła jogurt naturalny w kazdej ilosci i ogórki kiszone :-)
buraczki uwielbiam, na zimno i ciepło. warzywa i owoce wszystkie mi podchodzą. niektóre bardziej ;-) Jutro zrobie buraczki i jajko. za to nie mogę ryby, tylko te puszkowe. Takie mrożone, jak przechodzę w sklepie obok stoiska to mi od razu podnosi i muszę szybko uciekać. Tak samo śmierdzą mi juz usmażone ryby. Bleee
a ryby sa takie zdrowe

reklama
Do góry