reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Czekamy na fotki ubranek:-) Mój szczęśliwy bo dziś odbieramy auto od gazownika i wreszcie będzie miał gaz w samochodzie:-p A ja szczęśliwa bo po gazowniku jedziemy kupić mi bluzkę:-)

przywiozlam 40 pieluch tetrowych i 4 worki ciuszkow ale nie bede ich tu rozkladac dopiero jak popiore to porobie zdjecia ... ale wiecie co ... jak by moje dziecko rok bylo male to moze by polowe z tego wykorzystala ... a tak to moze z jedna dziesiata !!!! ale zrobie mega selekcje w stylu "lepsze/gorsze" i popiore i prasuje tylko te w ktore bede chciala dziecko ubierac !!

Mnie ostatnio denerwuje to, że Mój od razu do rzeczy przechodzi. I potem boli na wstępie aż uciekam:-p Mówiłam mu o tym i bez gry wstępnej niech zapomni!! Bo się zrażę:-p

Mam tak samo ale już zaczął się zmieniać heh:tak: a tak wogóle to się witam po małej przerwie:-D

moje wyrazy wspolczucia ... ja tam sie najpierw niezle bawie a potem jeszcze lepiej :) a dzis rano mezus mi zamarudzil ze ja to po seksie zasypiam jak male dziecko a on sie meczyl przawie 2h zanim faktycznie usnal !!!

a jak mnie mloda w nocy zdzielila kopytkiem w pecherz to z piskiem sie obudzilam !! mariusz nie wiedzial co sie stalo a ja tylko smig do lazienki i dalej spac :D

reklama
Witam dziewczyny!
Mea a ten antywirus online to jest darmowy? Bo mi dziś zablokowali konto że niby mam niebezpieczny komp a jak przeskanowałam w avaście to nic nie wykryło!:wściekła/y:
A to już nie pierwszy raz jak tak robią!

Na wizycie wszystko ok! Przytyłam 1,6 kg czyli w sumie niecałe 6!
Serduszko pięknie bije a za 2 tyg mamy usg:-):-):-)
Wyniki moczu idealne, ale krwi nie robili:no:

Byłam potem w sklepie w sprawie zmywarki i mam dodatkowo żelazko:-):-):-)
Z wymianą byłoby tyle zachodu że stwierdziłam że tą dziurkę zamaluję:tak:
A żelazko też chciałam kupić!

Do góry