jagodka1231
Fanka BB :)
nie ma się czego bać tylko przytulać się , przytulać i jeszcze raz przytulać ! :-)
no ja z pewnością zaczekam na Twój wynik zanim zacznę terapię alkoholową hehehe a tak na poważnie to zobaczcie ile jest wpadek właśnie po jakichś zakrapianych dyskotekach? Daję głowę ,że żadna wtedy nie myślała o ciąży;-)
no a ja już po pracy:-) tylko teraz muszę sie zabrać za licencjacką bo do niedzieli mam złożyć , a jestem z tym w lesie że sie tak wyrażę...
Racja,bardzo dużo wpadek jest właśnie po imprezach,czyli pełen luz i brak kontroli! to chyba jest to!
Trzymam kciuki za licencjacką!!

Jeszcze niedawno byl wielkim fanem Nijntje;-).
zastanawiajace dla mnie bylo tylko to ze brzuch mnie bolal jak na @ a jej nie bylo no i duzo bialego sluzu
, robiłam pewnie z 10 testów i nic jedna krecha, pewnego dnia poszłam z moją mamą na zakupy i zachciało mi się nagle kiełbasek (a powiem wam,że jak zyje nigdy wczesniej nie lubiłam kiełbasy) i zjadłam je na kolacje,a rano test pokazał mi dwie krechy! Nie miałam żadnych objawów,totalnie nic,tylko nie miałam @ to wszystko,a potem okazało się,że muszę leżeć kolejne 4 miesiące 24 h w łóżku....i leki i zastrzyki....
wkoncu wylalam