reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

ja właśnie wróciłam z polter-abendu, czyli imprezy przedślubnej, jutro weselicho i potem poprawiny więc pewnie Was na trochę opuszczę (chociaż znając mnie to zajrzę chociaż na chwilę)... Myślałam, że będę miała nie wiadomo ile do nadrobienia a tutaj jedna strona tylko :szok:

dziewczynki maż był dzisiaj w Gdańsku i zakupił mi kilka testów ciążowych - razem mam 7, tyle to w życiu nie miałam :szok: więc teraz może będę sobie chętniej robiła tak dla sprawdzenia?? zobaczymy . no trochę mnie kusi żeby zrobić jutro rano jeden... będzie to 11 dpo. jednocześnie wiem, że może nie dać wiarygodnego wyniku... ehhh i teraz mam dylemat...
ja w tym mc dla odmiany nie robilam to moze ty dla odmiany zrobisz?Mnie przewaznie,nawet jak widze jedna kreske,to troche uspokaja.Pomysl sobie ze zarodek zagniezdza sie po ok 7 dniach a po 2 kolejnych hormon jest juz wykrywalny wiec jest duza szansa ze powie ci prawde.Zreszta ty chyba tez masz 12 dniowe fazy lutealne.nie chce naciskac bo zrobisz co bedziesz chciala ale skoro masz tyle testow?Ja bym robila szczegolnie ze wykres masz ladny.Wiem ze o niczym to nie swiadczy ale ja zrezygnowalam wlasnie dlatego ze moje temperatury byly do kitu

reklama
czesc dziewczyny, ja tylko na chwile, zreszta ostatnio to tylko na chwile moge zagladac :wściekła/y: oczywiscie problem z internetem nie rozwiazany, juz mi sie nawet nie chce pisac o tym, w kazdym badz razie za ten miesiac nie musze placic, bo powiedzialam, ze przykro mi bardzo, ale ja nie moge korzystac z tego polaczenia i jest to ich wina wiec za co niby mam placic skoro nie moge uzywac :crazy: no wiec zgodzili sie ze mna i o tyle dobrze. Wiec teraz korzystam, ze jakos od biedy dziala, ale i tak musialam wiecznosc czekac zeby sie do stronki odpowiedzi dostac :szok:
Jutro mialam testowac, ale nie kupilam dzis testow wiec nie wiem czy bede, moze jutro kupie wiec albo zrobie po poludniu, albo moze w niedziele rano, ale wogole jakos sie nakrecam na to testowanie bo obawiam sie, ze bedzie jedna krecha i lipa ze staranek na najblizszy czas :dry: takze z jednej strony podswaidmosc moja juz by chciala wiedziec co i jak, a z drugiej wiem, ze jak wyjdzie jednak krecha to wszystko przesadzone i nie wmowie sobie na pewno, ze jednak bylo za wczesnie :no: takze tez troche bym to jednak chiala przesunac w czasie. Jesli teraz sie nie udalo to mam zamiar ponownie sie do lekarza wybrac z tymi bolami moimi, bo juz mam dosc tego, co miesiac i teraz to juz nie jest taki cmiacy bol tylko wyraznie to czuje, niech mi jeszcze raz usg zrobia w drugiej czesci cyklu, a jak nic nie wykarze to nie wiem jakie badania moglabym jeszcze zrobic :confused:

A jak tam testowal juz ktos??

Hej dziewczynki:) U mnie nic nowego, szyja nadal boli na szczęście już mniej. Dziś mamy w pracy taką wewnętrzną inwenture bo chcemy sie jakoś przygotować psychicznie na tawłasciwą, która będzie 10.10. a poza tym od czwartku zaczynamy przeprowadzkę do innegoamgazynu.

Dziś temperatura znów w górę. Nie mam pojęcia dlaczego wczoraj tak mocno spadła... Było 36,44 wczoraj 36,28 a dziś 36,41... czy jakoś tak... Podbrzusze nadal boli ale jakoś inaczej. Czuję jakieś takie napięcie w podbrzuszu i od kilku dni boli mnie przy wypróżnianiu... Ale niczego sobie nie wkręcam:) Nadal spokój.

Jak już pisałam yżej w tym cyklu jestem wyjątkowo spokojna. Nie mam pojęcia skąd sie to wzięło? W poprzednim cyklu już zaczęłam testować i schizować a teraz nic. Poprostu czekam na @ lub jej brak...

Miłego dnia dziewczynki:) Nie wiem czy będę miała czas by coś napisać. Ale spróbuję do Was zagladać:)

Ostatnia edycja:
witam w sobotni poranek:)

katia 793 powodzenia życzę oczywiście! :tak:
biedronaczko twój weekend w końcu nadszedł, owocnych starań! :-)

Wszystkich pozdrawiam:)
dopiszę się na listę już niedługo ;-)

hej dziewczyny
no skusiłam się i zatestowałam tym czulszym testem (20), jedynym bo wszystkie inne mają 25. No i jedna kreska :-( nie ma nawet cienia drugiej... zrobiłam test, bo dzisiaj tempka nie spadła tylko leciutko wzrosła, a poza tym udało mi sie przespać całą noc bez WC, a to się rzadko zdarza;-) no trudno... widocznie i ten cykl nie jest dla mnie szczęśliwy, moze następny...

eijf ja mam właśnie różnej długości fazy, najczęściej zdarzały się 13 dniowe, często też 12 i 11, a raz nawet 14 :szok: no ale masz rację, w tym cyklu testowałam za Ciebie, dla odmiany...

wisienko coś podejrzany ten spadek wczorajszy, może implantacja?

kiciaq widzisz może to i dobrze, że nie masz pod ręką testów, bo to dosyć wcześnie jeszcze i wynik może być mylący...

biedroneczko Wy dzisiaj zaczynacie prawda??powodzenia!!

Witam
Z rana, wpadam sie przywitac, wczoraj zjechalam o 24 do domku, moj niestety juz byl z kolegami na piwie bo jeden z jego kolegow mial urodziny wiec z nocnych staranek wyszly nici hehehe;-), poprzytulalismy sie wiec dzis rano. nie wiem czy to dzis ta owu byla czy wczoraj . No coz bedzie co ma byc. Dzis tempka rano podskoczyla, wiec ktoz wie.
Emilchen moze jeszce za wczesnie na test, nie chce cie nakrecac, tak czy siaktrzymam jeszce kciuki
Wisienko za ciebie tez trzymam kciuki, moze ten spokoj cos oznacza;-)
No a mnie mysle mozna wpisac na liste testujacych za 14 dni

reklama
Kinga, biedroneczka, dzięki za pocieszenie :tak:
wiem, że to dosyć wcześnie, tym bardziej, że nie mam najczulszych testów... Dopiero jutro jest pierwszy dzień spodziewanej @, ale mało prawdopodobny - najbardziej prawdopodobny jest wtorek...zobaczymy co się będzie działo z tempką.

Do góry