heeh widze z emowa o goleniu mi moj M co 2 tygodnie goli Muszelke i uwaga uwaga...MALUJE MI PAZNOKCIE
i wiwecie co wychodzi mi tu superowo teraz mam frencza francuskiego ino jedna kreska mu objechala ale trak to jestem z niego dumna
reklama
Izaa mi pomagają śliwki i winogron i to popijane mlekiemSkutek uboczny- wieczne prykanie działajace odstraszajaco na mężów
![]()

ja się sama nie ogole w szpitalu mi to zrobią! mojemu M nie dam sie ogolic bo ja taka stydlia jestem od urodzenia Natali nie pokazuje mu się nagoCo do golenia to nam połozna też radziła samemu się ogolić bo w razie nacięcia i tak będa one musiały, także faktycznie wolę sama a raczej ponownie zatrudnię M bo już raz musiałam go poprosić o pomoc to ma chlopak wprawę ;-)no i na liście rzeczy potrzebnych do porodu też kazała dopisać jednorazówkę
Mojemu M ostatnio paseczek wyszedł![]()
ja tak zarosłam że tam chyba wyglądam jak buszmen ale nie daje rady tam sie ogolićja daję rade sama bez lusterka tak jakoś na czuja...ale o fryzurce intymnej (paseczek) nie ma mowy.
Robię to, bo nie lubię tam włosków. i jakoś mi wychodzi. Kwestia wprawy może
cyniczna
Fanka BB :)
No, chyba nie mówisz tego poważnie.........
od urodzenia Natali nie pokazuje mu się nago
catedra
Kingus dobre pytanieJa teraz raczej paseczka sobie nie robię bo po prostu nie widzę absolutnie nic (straciłam kontakt z bazą:-):-):-):-))
buehehehehehehehe

Problemy w toalecie ostatnio, nie odstępują mnie na krok :-( Nie wiem co robić...
ale Izuś w którą stronę? bo ta rada ze śliwkami jest jak nie możesz... a ja mam problem w druga stronę....

No, chyba nie mówisz tego poważnie.........

cyniczna
Wosk na cipcię?????A jak to jest z depilacją woskiem w ciąży? Można? Teraz sama nie dam rady, ale u kosmetyczki..Nie lubię boberka
![]()

medeuska
październikowa mama'09
mój mnie goliTo jak u nas... jakież to swojskie ;-)
Nie golę się już z drugi miesiąć, bo nie widzę, a na czuja raz spróbowałam i się mnie gin pytała, kto mi taką krzywdę zrobiłJak się wydało, że ja sama, to mi poradziła, by do porodu Luby tą sztukę opanował, żeby położna śmiechem nie ryknęła
Luby się jednak do tej nauki nie pali... zapewne sądzi, że to łatwizna, a tak łatwo wszakże nie jest!
A nie znoszę być taka niedogolona...
I sama zażyczę sobie lewatywy! Jakoś w to samoprzygotowanie nie wierzę...

ale tylko reraz w ciazy jak juz nic nie widze.. wczesniej nie.. i nie wyobrażam sobie jakby mial to robic calyczas- bo jakos to juz wtedy nie jesttakie mmiejsce intymne- i juz sie tak z seskem nie kojarzy;-);-) ój w sumie ma podobne do tego podejście;-);-)
teraz robi to bo musi ale mówi że jakby tak miał mi na nią patrzec raz na tydzien i tam dokładnie gdzies docierac otwierac rozciągac zeby mi dokładnie wygolić to nie

ale smial sie bo raz jescze probwałam sama sie golic na czuja jak juz mialam na tyle duży vrzuch ze nic nie widziałamm- jak zobaczyl co zrobiłam to powiedział że on bedzie mnie golic cały czas dopóki sama nie bede dobrze widziała

mówie !!pod prysznicem nie ma wstępu jak ja tam jestem!! poważnie nie wyobrażam sobie by muwystawiła cipuche a on by mnie miał golićNo, chyba nie mówisz tego poważnie.........

i moze też dla tego nie jestem za tym zeby on bym przymnie przy porodzie i się patrzył na moje rozkroczone nogi
wiem ze jestem wstydliwa
Ja M. nie mogę namówic do ogolenia nawet nóg,co przychodzi miz trudnośćia a co dopiero tam!On sie praktycznie niue goli na gładko(chyba że od wielkiegodszwonu)bo łuszczyce i to go jeszcze bardziej podrażnia.Tal więc mówi ,że on sam siebie potrafi zaciąć a co dopiero mnie i sie boi.A po za tym on lubi busz

Do cesarki trzeba podobno tylko podgolić.A po za tym przy Jaśku goliła mnie salowa(chyba?)i jakos przeżyłam.Niestety lewatywe miałam na moje nieszcz escie nie pierwszy raz więc wiedziałm o do chodzi.I przyzekłam sobie,że nigdy więcej!!!!Bo nie dość że miałam skurcze to jeszcze mnie srało!!!okropnie głupie uczucie !!!

reklama
Odnoszę wrażenie, że wosk na cipcię jest niczym w porównaniu z dzidzią w cipciWosk na cipcię?????No way!!!!! Do tego mnie nikt nie namówi.... AUA!!!!

To aż tak bardzo nie boli, tzn. nie jest to ból nie do wytrzymania, przynajmniej dla mnie.Piecze tylko przez chwilkę. Zaciskam zęby i myślę o tym, że mój Luby będzie się potem cieszył idealnie gładką skórą