A
AnOoLa88
Gość
Maggie_f Wszystkiego najlepszego :*
MEA, MEA .. cho no szybko..
MEA, MEA .. cho no szybko..

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurcze no rzeczywiscie zapiernicza ten czas ,a ja doslownie pamietam jak sie staralismy z mezem abym udalo nam sie zaciazyc !!!!Ty mi zazdrościsz a ja zaczynam się bać
tak mi się podoba ten stan,że chyba po porodzie będzie mi brakowało tych małych stópek wewnątrz:-(
ale będziemy mieli Mysię przy sobie
ale to zleciało![]()
Ja tez hahahahahahh widzial pecherzyk ale jeszcze nie bylo zarodka - to se narobilam bo se pozniej wrecilam ze moze to "pusta ciaza" itp ...kazal przyjsc na nastepna wizyte za 2 - 3 tyg a miedzy czasi robilam chyba z tysiace testow i na kazdym byly 2 krechy !!!!Ja robiłam test po 2 tygodniach od miziu-miziunie czekałam do @ i poszłam do gina z 2 tyg. ciążą
)
a to wszystko wydaje sie jakby bylo wczoraj.. a już niedługo bedziemy z bobaskami..Ja tez hahahahahahh widzial pecherzyk ale jeszcze nie bylo zarodka - to se narobilam bo se pozniej wrecilam ze moze to "pusta ciaza" itp ...kazal przyjsc na nastepna wizyte za 2 - 3 tyg a miedzy czasi robilam chyba z tysiace testow i na kazdym byly 2 krechy !!!!
U mnie tez daja za darmou mnie chyba za darmo daja znieczulenie
Maggie_f Wszystkiego najlepszego :*
MEA, MEA .. cho no szybko..![]()
kobieto.. jutro STUDNIÓWKĘ mamy..co sie stalo ??
kobieto.. jutro STUDNIÓWKĘ mamy..
idziemy sie upić ?![]()