reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

banAna- tak ja na zwolnieniu od czerwca....:tak:
ja musze wam powiedziec, ze podziwiam mojego D, ze ma tyle cierpliwosci do mnie....jak mu becze to przytuli ,a jak fucze na niego i zrzedze o nic to przewaznie mowi, ze mam racje albo przemilczy zebym sie nie nakrecala i potem sie z tego smiejemy jak juz mi przejdze.... naprawde jestem mu wdzieczna, ze jest taki kochany....:tak:

reklama
banAna- tak ja na zwolnieniu od czerwca....:tak:
ja musze wam powiedziec, ze podziwiam mojego D, ze ma tyle cierpliwosci do mnie....jak mu becze to przytuli ,a jak fucze na niego i zrzedze o nic to przewaznie mowi, ze mam racje albo przemilczy zebym sie nie nakrecala i potem sie z tego smiejemy jak juz mi przejdze.... naprawde jestem mu wdzieczna, ze jest taki kochany....:tak:
z moim D jest tak samo...
czasem to mi sam mówi że chyba nikt tyle nie zniósłby co on... haha
a ja wtedy mówię że jak mu się dzieci zachciało to niech cierpi:-p

ale własnie za to go tak bardzo kocham że jest cierpliy i wyrozumiały...
no i nie czepia się że nic za bardzo nie robię i że on musi... tylko grzecznie mi pomaga... a razej robi wszystko za mnie;-)

IzaBK, niestety prawie cały ząb :-( Szkoda gadać! Ale jest nadzieja, że cos uda się zrobić, bo znalazłam zdjęcie dwójki i tam widać kanał tej jedynki :-) Może to wystarczy... OBY!! Jak tu się cieszyć z rodzinką na sali porodowej jak się nie ma jedynki???? :-) Zdjęcia będą ciekawe!!

IzaBK, niestety prawie cały ząb :-( Szkoda gadać! Ale jest nadzieja, że cos uda się zrobić, bo znalazłam zdjęcie dwójki i tam widać kanał tej jedynki :-) Może to wystarczy... OBY!! Jak tu się cieszyć z rodzinką na sali porodowej jak się nie ma jedynki???? :-) Zdjęcia będą ciekawe!!
hehe ale widze humor Ci się trzyma;-):-D:-D:-D

współczuję zęba.... ale może faktycnie coś da się zrobić na ten czas do porodu....:tak:

Mamusie, nawet nie próbowałam przeczytać w 15 min. wszystkiego co naskrobałyście...kiedyś nadrobię;-) Mam nadzieję , że u Was ok:tak: jutro bedę mieć więcej czasu więc poczytam co tam słychać......................

reklama
Witajcie cioteczki, u nas dzis w miare, no moze poza tym ze znow zmeczona jestem i mam dosc pracy, kregoslup mnie na dole boli i ogolnie, oslabiona jstem.
Wczoraj sie zle czulam, brzuch mi tak specznial, ze az zaczal bolec, musialam wiec wziac nospe:( No ale potem przeszlo i wieczorem bylam z kolezankami w kinie.
Dzis tylko praca, po pracy zjadlam obiadzik i teraz sobie w necie szperam, ale coraz bardziej mnie morzy na sen... poza tym mala zaczela mi sie znow tak w bok wwiercac, ze az mi bok dretwieje i nie moge sie ruszyc, jakbym miala jakis kolek pod zebrami, skubana, tak sie wierci.

Ja tez walcze z niedokrwistoscia, dziewczyny ktore biora zelazo, mam pytanko: jaka dawke w sumie dziennie bierzecie? Bo ja odstawilam calkiem ten cholerny Ascofer, zle sie po nim czulam, i teraz biore takie angielski specyfik w plynie, ale on ma mniej zelaza.

Do góry