Dzień dobryyyyyyy
byliśmy wczoraj u doktorka :] mały ma wagę idealną - 26 tydzień 5 dzień waży równe KILO))) grubasek mały
![]()
czy wasze dzieciaczki już się odwróciły ?? bo mój dalej leży jak leżał..w poprzek czy jakoś tak.. no i mi dok powiedział że jeśli się do końca października-początku listopada nie odwróci to będzie cc.. wolałabym żeby się przewrócił no ale zrobi co bedzie chciał :]
aha - a ja wagi dobrej nie mam bo od ostatniego razu przyszło 7kg.. mówił że jakiejś witaminy mi brakuje i dlatego tak przybieram na wadze. No ale jakiej witaminy-tego już nie powiedział.. biore te falvity, żelazo i aspargin, to co jeszcze?? może coś wiecie ? pozdrowka i miłego dnia. Jutro się przejde z cytrynką wypić glukoze![]()
no moja tez sie jeszcze obraca pare dni temu była głowa w dół a teraz poprzecznie jest ułożona

...Kazal odpoczywac i brac nospe jak cos takiego sie dzieje i dopoki nie ma zadnych innych objawow (plamienia itd itp) to zeby sie nie martwic...ale jakos, szczerze mowiac nie jestem spokojna jak to sie dzieje
..a dzieje sie juz codziennie...od paru dni przestalam cokolwiek robic w domu, odpoczywam, leze ....nosi mnie jak diabli ,ale jakos czuje niepokój...:-(