mamusia2008
mamusia Karolinki
jak na razie to mi sie podobai jak wrazenia, zadowolona z efektu?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jak na razie to mi sie podobai jak wrazenia, zadowolona z efektu?

a Iggy spi ci zle od urodzenia czy tylko tak ostatnio? u mnie z nockami to roznie przez oststi miesąc było kiepsko ale odkad wyszły Nusi te jedyneczki na dole jest całkiem znośnie czyli budzi sie dwa, lub trzy razy na cycusia.
niema to jak slodyczyWłasciwie tak. Miał taki etap, że budził się 2 razy, ale to szybko minęło.
Najgorsze jest to, że ja już podobnie jak Ollcia osiągnęłam etap, że czasem nie wiem co robię w nocy, a przez to nie umiem być konsekwentna.
A Adam jak to facet śpi jak zabity...
Zjadłam sobie słodycza i mi się humor polepszył.

, a ja wlasnie tak chce dzis slodkigo, bo mi sie @zbliza, ale dieta gora, wiec zero slodyczyyyyyyyyyyy kable w złączce??????????M. już wrócił i raczej się nie uda. Potrzebują bardziej obeznanego z informatyką takiego , który będzie wiedział ile i jakie kable są w złączce
Wszystkiego Naj dla Ksawerka i Lenki.

czasem te pytania z rozmow kwalifikacyjnych do pracy mnie powalają
no to i ja wrzuce cos na poprawe humoru
Jasiu do tablicy!
- Spier*alaj!
- Co powiedziałeś?
- Spier*alaj!
- Do dyrektora!
- Nie pójdę do niego, bo mu śmierdzą nogi.
- Ach, ty gówniarzu!
Wzięła go za fraki i prowadzi do gabinetu dyrektora.
- Panie dyrektorze, ten gówniarz mówi do mnie żebym spier*alała, a o
panu, że śmierdzą panu nogi!
- Ach, ty szczeniaku! - krzyczy dyrektor mocno wkurzony. - Dawaj numer
do ojca!
- Nie dam.
- Dawaj!
Wreszcie udało się dyrektorowi wyszarpać numer do ojca i dzwoni...
Odzywa się automatyczna sekretarka:
- Tu gabinet pana ministra. Prosimy zostawić wiadomość.
Nauczycielka przestraszona patrzy na dyrektora, on na nią, wreszcie
nauczycielka pyta:
- No i co robimy, panie dyrektorze?
- Ja idę umyć nogi, a pani niech spier*ala...

No i najważniejsze, ze mamusi sie podobają, a Karolince też się podobają?jak na razie to mi sie podoba![]()

Twardziel z Ciebieniema to jak slodyczy, a ja wlasnie tak chce dzis slodkigo, bo mi sie @zbliza, ale dieta gora, wiec zero slodyczy
niema to jak slodyczy, a ja wlasnie tak chce dzis slodkigo, bo mi sie @zbliza, ale dieta gora, wiec zero slodyczy
wielki szacunek i podziwniema to jak slodyczy, a ja wlasnie tak chce dzis slodkigo, bo mi sie @zbliza, ale dieta gora, wiec zero slodyczy

ja też czekam na cioteczke i opanować sie nie moge:-Niezły jest, nawet moja Madzia 9 miesięczna jeszcze nie osiągnęła takiej wagi