reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudniowe mamusie 2008

M. już wrócił i raczej się nie uda. Potrzebują bardziej obeznanego z informatyką takiego , który będzie wiedział ile i jakie kable są w złączce:wściekła/y:

Wszystkiego Naj dla Ksawerka i Lenki.

reklama
Witajcie
Cos ostatnio was zaniedbuje :zawstydzona/y:, ale nie mam weny, humoru i w ogole.

Zostały 2 marne tygodnie do slubu i juz się wszystkim denerwuje. Chciałabym, zeby było juz po :eek:.
Muszę isc do dentysty ale najpierw muszę zawitac do PUP, a czasu coraz mniej. Wolnego K nie wezmie ja nie mam samochodu, wiec z PUP nici a co za tym idzie również z dentysty. Na slubie będę wyglądała jak wymok. Musze wymienic plombe, bo sie zrobiła brzydka a to na dodatek jeszcze w dwójce i juz nie mówie ze mam do leczenia 3 zęby. dzisiaj przez to spac nie mogłam.
Małego muszę umówić z nanią , ale oczywiscie nie umóie do puki nie będę miała samochodu, albo K nie weźmie wolnego i kółko się zamyka. K nie bardzo współpracuje, po prostu na wszystko ma czas.
Wczoraj bylismy u ksiedza, nie było źle, jeszcze jedno spotkanie mamy :eek: ze świadkami. No i jeszcze poradnia nam została ... bosheeee

A moje dziecko zjada na noc 210 ml kaszki i budzi sie o 3 na butle ... rozumiecie coś z tego ? Bo ja juz wariuje.

Kibieto wyluzuj, bo się wykończysz, wszystko będzie wspaniale. Zobaczysz.

Cześć Kochane.

M. poszedł na rozmowę o prace .
Trzymajcie kciuki:tak:

A ja po wzięciu leków czuję się wspaniale.
I wiem , że jak teraz doktorka mi je odstawi to tych skutków ubocznych nie będzie.
Ta psycholożka to bardzo miła kobieta.

A ja biore Luteinę aby wywowałć @ i żebym mogła brać ten Microgynon.

Dobra lece Was nadrobić.

Nie wiedziałam, że Luteina jest na wywołanie @.
Cieszę się, że jesteś w lepszej formie.
M. już wrócił i raczej się nie uda. Potrzebują bardziej obeznanego z informatyką takiego , który będzie wiedział ile i jakie kable są w złączce:wściekła/y:

Wszystkiego Naj dla Ksawerka i Lenki.

Ciekawe, czy oni wiedzą ile jest kabelków w złączce...

Ja miałam fatalną nockę ( jak zwykle) zaczynam wymiękać. Płakać mi się chce i już naprawdę mam dość!

Ja miałam fatalną nockę ( jak zwykle) zaczynam wymiękać. Płakać mi się chce i już naprawdę mam dość!

Zapominajko, ja pod tym względem jestem naprawdę beznadziejna :no: Przedwczoraj jak się kładłam Bartek spał w łóżeczku, a w nocy jak się obudziłam spał koło mnie :szok: byłam tak zmęczona że nawet nie pamiętam kiedy go wzięłam do siebie :szok::szok: wczoraj nawet nie próbowałam :zawstydzona/y::zawstydzona/y: od razu jak się kładłam wzięłam go do nas do łóżka :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: daremna jestem :eek:

a Iggy spi ci zle od urodzenia czy tylko tak ostatnio? u mnie z nockami to roznie przez oststi miesąc było kiepsko ale odkad wyszły Nusi te jedyneczki na dole jest całkiem znośnie czyli budzi sie dwa, lub trzy razy na cycusia.

Hej mamusie

najserdeczniejsze życzenia dla Lenki, Ksawerka i Wiktorka.

Zapominjako współczuję nocki

Kankiya gratuluje raczkowania

Kanuś, gratulacje 3 ząbka, trzymam kciuki żeby brat zmądrzał w tej kanadzie.
Ale sie dzisiaj rozszalałaś z życzeniami.

Marzycielko, fajnie że dobrali Ci leki i czujesz sie w końcu lepiej.

Agaciu, nie stersuj sie naprawdę niewarto, wszystko wyjdzie super. ja też mam niesttey taki charakter, ze wszystkim sie stresuję i wydaje mi się ze niczym nie zdążę, a potem sie okazuje że niepotrzebnie. Dasz radę i będzie cudnie.

Sawka, co z pracą, pracujesz czy nie? I jak to jest sama sie zwalniasz czy idziesz na wychowawczy?

Też ubolewam nad tym, ze tyle dziewczyn nas opuściło i się nie odzywa. I też sie wczoraj zastanawialam co u Kokusi.

Dużo zdrówka dla Ksawerka i Lenki !!!!
i my życzymy 100 latek
no i 100 latek dla Wiktorka

Tylko, że on jadał 180 ml, wiec zaczełam mu robić 210 ml i tez zjadł :zawstydzona/y:
a moze dawaj mu 240, przeciez facet musi duzo jesc:tak::tak::tak::tak:
Dawno nie było kokusi ... co u niej?

Pytia już też nas zaniedbuje :-(
no , cos ostatnio malo sie udzielaja:-:)-:)-(

a no i zrobilam sobie wczoraj pazurki, odwazylam sie:szok::-D:-D:-D

reklama
Do góry