reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudniowe mamusie 2008

normalnie pada nam grudniowe forum :-:)-:)-( kiedyś to aż strach było wyjść z domu na 3 godziny, bo ciężko było nadrobić, a teraz... :-(

No no, pamietam jak czytałam od połowy lipca tamtego roku, ale jakoś się nie udzielałam, to wteeedy była produkcja:-D Zresztą jeszcze jakieś 3 miesiące temu też było ciężko nadrobić... A teraz dzieciaczki coraz starsze, coraz wiecej uwagi i energii trzeba im poświęcać, bo raczkują, wszędzie wejdą, i nikt nie ma czasu na zakurzone nieco bb...:sorry:

reklama
normalnie pada nam grudniowe forum :-:)-:)-( kiedyś to aż strach było wyjść z domu na 3 godziny, bo ciężko było nadrobić, a teraz... :-(

Zrobi się zimno na dworze i wszystkie wrócą:-D, nie będą chciały marznąć w krzakach.

Ja się cieszę nawet, że nie muszę nadrabiać godzinami.
Ale niektóre to już dawno się nie odzywały...

Heh dziewczęta, czasem to żal czasu na BB (proszę nie bić!) bo jak człowiek cały dzień jest w pracy to potem ciezko oderwac się od maleństwa:)

Zuzka zaczeła mnie nasladowac:) Świetna w tym jest!:)

Witajcie kochane,
przepraszam,że tak Was ostatnio zaniedbuję coś nie mogę się z niczym wyrobić :zawstydzona/y:my dalej z katarkami tzn ja od wczoraj chyba się zaraziłam od Bianki:-D a tak poza tym moja caryca zaczyna raczkować:-):-):-) w końcu jakieś postępy robi i starsznie się cieszę, w grudniu mamy rezonans główki do tej pory usg nam wychodziło ok więc mam nadzieję,że kolejne badanie też będzie ok

Wszytstiego najlepszego dla dzisiejszych i zaległych solenizantów dużych i małych;-);-):-):-):-)

Dzien dobry kochane......

PIERWSZA?????

No cóz w końcu i mnie sie kiedys należało:p hahhaha

My po dobrej nocce, Mari poszła spacku po 21 i obudziła sie dopiero o 6:20 na butle....ale od tej pory nie spi...no cos za cos.....hahahah ale nie narzekam na mojego aniołeczka :-)
Poza tym mężowy odsypia nockę,a my się kręcimy z Mari....poki co dała się wsadzić z powrotem do łóżeczka i sama sie bawi...chociaż walczyła krzycząc mama,żeby ja zabrać...hahaha
A ja....ja nastawiam sie psychicznie,na powitanie brata.....no cóz.....czas powrócic do rzeczywistości......:sorry::-(

reklama
Witajcie
Cos ostatnio was zaniedbuje :zawstydzona/y:, ale nie mam weny, humoru i w ogole.

Zostały 2 marne tygodnie do slubu i juz się wszystkim denerwuje. Chciałabym, zeby było juz po :eek:.
Muszę isc do dentysty ale najpierw muszę zawitac do PUP, a czasu coraz mniej. Wolnego K nie wezmie ja nie mam samochodu, wiec z PUP nici a co za tym idzie również z dentysty. Na slubie będę wyglądała jak wymok. Musze wymienic plombe, bo sie zrobiła brzydka a to na dodatek jeszcze w dwójce i juz nie mówie ze mam do leczenia 3 zęby. dzisiaj przez to spac nie mogłam.
Małego muszę umówić z nanią , ale oczywiscie nie umóie do puki nie będę miała samochodu, albo K nie weźmie wolnego i kółko się zamyka. K nie bardzo współpracuje, po prostu na wszystko ma czas.
Wczoraj bylismy u ksiedza, nie było źle, jeszcze jedno spotkanie mamy :eek: ze świadkami. No i jeszcze poradnia nam została ... bosheeee

A moje dziecko zjada na noc 210 ml kaszki i budzi sie o 3 na butle ... rozumiecie coś z tego ? Bo ja juz wariuje.

Do góry