reklama
akurat o tym słuchałam w radiu i popatrzyłam na Nikodema on waży 8650Jezyku!!! podziwiam!!!!
A z innej beczki: http://deser.pl/deser/1,97052,7073130.html
dla mam dzieci o wadze mniejszej niż 8 kg
i na deseer:: Dwunaste dziecko w rodzinie - dziewczynka o wadze 7,75 kg!
i jeszcze komentarz, który ktoś zamiescił poniżej: : Jej łono po tylu dzieciach i tym gigancie wygląda pewnie jak rękaw szaty czarodzieja...
![]()
szczęśliwa1
Fanka BB :)
szok jak takie wielkie dziecko zmiesciło sie w brzuchu
aga221122
mama Jurandzika :))
no tak jezykowej mamy brak, elwiskowej też, labudka też się zamieniła w mamę na pół gwizdka, habci też brak, yawla łaskawie zajrzała, no i nie wiem kogo jeszcze brakuje, ale sporo weteranek nie ma czasu :-
-
-(
Z doświadczenia forum listopad'06 wiem, że im dzieci większe tym mniej mam pisze, tam została nas garstka. Ja się wcale nie dziwię, że nie mają czasu. Super, że odzywają się tyle na ile czas im pozwala:-) I tak o tym myśl Aga :-)
aga221122
mama Jurandzika :))
-j- przepraszam, że ciebie nie wymieniłam 

, ale mam ciiebie na gg i coś tam napisałam i się nie odezwałaś i wiem że masz dzieci w szkole i wiem, że u ciebie ciągły brak czasu musi być.
magusek wiem, że brak czasu tu się wkrada, i ja mamuśka jednego terrorysty a i tak znajduje dużo czasu na bb

magusek wiem, że brak czasu tu się wkrada, i ja mamuśka jednego terrorysty a i tak znajduje dużo czasu na bb

aga - a wyobraź sobie kilku takich terrorystów w domu
Np. Mikimauro ;-)
swoją drogą, nie powiedziałam Wam dzisiaj jaki miałam gUpi sen
Śniło mi się, że pojechałam na weekend razem z Agą, larką i aną
Słuchajcie jaka porażka! Larkaa w ogóle nie chciała opiekować się Kaliną. Ciągle nam ją zostawiała, a sama gdzieś wychodziła. Zmiana pieluchy też była na naszej głowie. Nawet jak nam dzieciaki zasypiały na kanapie (cała czwórka) to my (ja, aga i ana) usypiałyśmy dzieci a larka miała to gdzieś! I co nam dzieci zasypiały, to Kalina je budziła. Na tym skończył się mój sen 

Np. Mikimauro ;-)

swoją drogą, nie powiedziałam Wam dzisiaj jaki miałam gUpi sen
Śniło mi się, że pojechałam na weekend razem z Agą, larką i aną

Ostatnia edycja:
reklama
Jezyku jeszcze studia? no to ja juz poklony bije

Ardzesh hmm
...czekamy na Larke 

Aga z tego co widze, to im wiecej dzieci tym kobitki lepiej zorganizowane..ja mam jedno, ale teraz doszla praca i do tej pory jakos sie nie zorganizowalam..moze pozniej mi cos z tego wyjdzie.

Ardzesh hmm

Aga z tego co widze, to im wiecej dzieci tym kobitki lepiej zorganizowane..ja mam jedno, ale teraz doszla praca i do tej pory jakos sie nie zorganizowalam..moze pozniej mi cos z tego wyjdzie.