reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

Witajcie kochane :tak:
Widze ze wstretne chorobska trzymaja sie nas wszytskich:wściekła/y:U nas juz tylko katar lekki kaszel ale u lekarza nie bylam gdyz balam sie ze znowu beda malego faszerowac antybiotykami.

Mam malo czasu siostra pojechala do stolicy na 2 tyg a ja z dwojka na glowie poprostu czasami chce mi sie usiasc i ryczec:-(
Moja niania idzie do pracy a Mis do zlobka za bagatelna sume 800 zl :szok::szok:
M z nami nie mieszka juz okolo 3 tyg byla wielka awantura jak bede miala wiecej sily to napisze co sie stalo:tak:Pomaga mi przy Misku bardzo ale zawsze twierdzilam ze jest lepszm ojcem niz mezem ...

Oj dziewczyny podczytuje Was ale jak w glowie burdel ciezko sie skupic na pisaniu:tak:

Post oby Cinkowi problemy z brzuszkiem szybko sie skonczyly wiesz slyszalam ze smecta swietnie dziala na brzuszek od naszej lekarki nawet u tak malenkich dzieci:tak:

Surv piekne dziela stworzylas zdolna bestja z ciebie zycze duzo bogatych klientow:tak:

Wszystkim Wam duzo zdrowka i slonka !!

reklama
jestem
u nas lepiej ale nie chce zapeszać
była 1 kupka rzadka i teraz już cisza z brzuszkiem
obudził się w południe i wtrynił 300ml wodnistej kaszki:-) a po nic się nie oddało;-)
wieczorkiem dzwonie do pani dr z meldunkiem ale mam nadzieję, że najgorsze za nami
dziś byłam na spotkaniu biznesowym i normalnie załamka - zapomniałam angielskiego:szok:
muszę się zabrać za siebie:-p
Andula super, że się odezwałaś:-):-):-)
mam nadzieję, że wszystko się poukłada
kicrym ty się normalnie z tą 11stką rozpuścisz i jak znowu cała zgraja przyjdzie to po suficie bedziesz chodzic;-)
zmykam bo jakis himalaista na swą wielką mamę włazi

Ja tylko wpadlam sie przywitac. Po pracy byla u lekarza zapalenie zatok, antybiotyk chciala dac mi zwolnienie ale nie chcialam. Dzis dalam rade w pracy to jutro tez:tak:
Dziewczyny zdrowka dla Was i dla dzieciaczkow!!!!!!!!!!
Andula fajnie ze sie odzywasz:tak:

czesc
wrocilam niedawno z dzialki-najedlismy sie malinek, moze na katary pomoga :tak:
Andula to zmiany u was,oby na lepsze, trzymam kciuki :tak: a sumka za zlobek masakra!!!
wszystkim tez zdrowka zycze :-D
Post to mala zaraz sama pojdzie,fajnie!!
a ja ciesze sie, bo na pewno za tydzien jade z moja klasa i jeszcze jedna do teatru muzycznego w Gdyni na "Piekna i Bestie" podobno rewelacja :-D
zycze udanego wieczoru, jaz mykam na step na 20.00 :-D

Młody już spi wiec mam czas na BB :-) Dzisiaj dzien relaksu czyli mozna powiedziec ze kompletnie nic nie robilam.

Andula 800zł za żłobek to jeszcze nie tak źle w Olsztynie są 2 prywatne żłobi i w jednym za m-c płaci się 750 a w drugim 850zł. No i mam nadzieję że teraz bez M będziesz szczęśliwsza - jesli tak zdecydowałaś :-)

Ja też się relaksuję. Przed chwilką wysłałam zdjęcia do wywołania - 220:szok::-)
Andula, super, że się odezwałaś. Dużo szczęścia Ci życzę!
Renia, nie zapeszając, super że z Kukuczką lepiej:tak:A angielski w try miga sobie przypomnisz. A co Ty za chocki klocki robisz, że masz takie spotkania?
Izabelka, zazdroszczę wyjazdu do teatru:tak:
Dorka, zdróweczka!

no i witam wieczorową porą:-)
właśnie wróciliśmy z kolacji - teść tym razem czuwał z Tymkiem;-)
moje dziecię bez kolacji słodko śpi, czekam na wilczy apetyt- kaszka w pogotowiu:tak:
leciutko zaszumiało w głowie, ale zadowolona jestem ze spotkania bo teraz było juz zdecydowanie lepiej z angileskim (pewnie drinus zrobił swoje):tak:;-):-)
Dorka współczuje zatok - keidyś mnie dopadły bo -20 a ja beż czapki
oj długo sie leczyłam, a ten ból głowy od tego - szczerze współczuję
oki doki spadam i życzę dobrej nocki

Kasia , a gdzie wywołujesz zdjęcia? Bo ja szukam gdzieby tu wywołac..

Liwus, ja od lat w www.superfoto.pl - jakoś tak mi spasowali (Post też tam chyba wywołuje - na pewno robiła karteczki urodzinowe). We czwartki jest promocja - niezależnie od ilości zdjęć 0,35zł/zdjęcie. Najniższy koszt przesyłki to 6,50 i tyle opłat. Jak masz picase, to można bezpośrednio przetranferować.

A tak w ogóle, to witam! Cieszę się jak głupia, że dziś piątek:tak:

reklama
I ja się witam:happy:
Kurcze myślałam że będę pierwsza:-pJa dzisiaj na 11 do pracy, mały własnie opowiada w łóżeczku więc zaraz będę wołana:-D
Renia no no co to za interesy robisz?a angielski i inne języki to dla mnie męczarnia:confused2:dobrze że z Tymim już lepiej:tak:
Kasia a z jakiego okresu te zdjęcia że aż 220, kurcze wychodzi na to że ja za mało wywołuje:-p
Liwus ja wywołuje w MediaMarkt za0,29gr, akurat mam blisko więc nie ma to dla mnie problemu:tak:
Post no oby już z tym Cinusiowym brzuszkiem było ok:tak:
Izabelka no ciekawe jaki będzie ten spektakl, kurcze też bym się musiała odchamić:sorry:
Andula super że się odezwałaś:tak:no widać zmiany w życiu, ale oby na lepsze:tak:a koszt żlobka, no cóż nie na mój budżet:confused2:ja płacę 191zł z wyżywieniem (publiczny żłobek i katowice dużo dofinansują)

No to udanego i mile spędzonego dnia! (oby było 11 dzieci hehehehehe)

Do góry