Andula
Fanka BB :)
Witajcie kochane 
Widze ze wstretne chorobska trzymaja sie nas wszytskich
U nas juz tylko katar lekki kaszel ale u lekarza nie bylam gdyz balam sie ze znowu beda malego faszerowac antybiotykami.
Mam malo czasu siostra pojechala do stolicy na 2 tyg a ja z dwojka na glowie poprostu czasami chce mi sie usiasc i ryczec:-(
Moja niania idzie do pracy a Mis do zlobka za bagatelna sume 800 zl

M z nami nie mieszka juz okolo 3 tyg byla wielka awantura jak bede miala wiecej sily to napisze co sie stalo
Pomaga mi przy Misku bardzo ale zawsze twierdzilam ze jest lepszm ojcem niz mezem ...
Oj dziewczyny podczytuje Was ale jak w glowie burdel ciezko sie skupic na pisaniu
Post oby Cinkowi problemy z brzuszkiem szybko sie skonczyly wiesz slyszalam ze smecta swietnie dziala na brzuszek od naszej lekarki nawet u tak malenkich dzieci
Surv piekne dziela stworzylas zdolna bestja z ciebie zycze duzo bogatych klientow
Wszystkim Wam duzo zdrowka i slonka !!

Widze ze wstretne chorobska trzymaja sie nas wszytskich
U nas juz tylko katar lekki kaszel ale u lekarza nie bylam gdyz balam sie ze znowu beda malego faszerowac antybiotykami.Mam malo czasu siostra pojechala do stolicy na 2 tyg a ja z dwojka na glowie poprostu czasami chce mi sie usiasc i ryczec:-(
Moja niania idzie do pracy a Mis do zlobka za bagatelna sume 800 zl

M z nami nie mieszka juz okolo 3 tyg byla wielka awantura jak bede miala wiecej sily to napisze co sie stalo
Pomaga mi przy Misku bardzo ale zawsze twierdzilam ze jest lepszm ojcem niz mezem ...Oj dziewczyny podczytuje Was ale jak w glowie burdel ciezko sie skupic na pisaniu

Post oby Cinkowi problemy z brzuszkiem szybko sie skonczyly wiesz slyszalam ze smecta swietnie dziala na brzuszek od naszej lekarki nawet u tak malenkich dzieci

Surv piekne dziela stworzylas zdolna bestja z ciebie zycze duzo bogatych klientow

Wszystkim Wam duzo zdrowka i slonka !!

dobrze że z Tymim już lepiej