reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
napewno jej podziekuje przy najblzszej okazji
nie ma co kobieta bardzo jest w temacie:-( i jak tu komus ufac
i az sie cisnie na usta
'przed zastosowaniem skonsultuj sie z lekarzem badz FARMACEUTA'
:-D:-D:-D:-D

hehehe, bo niektóre farmaceutki to w ogóle siedzą w aptece po to, żeby siedzieć. kiedyś poszłam po jakiś tam lek dla mamy na receptę, to go nie było. ale wiedziałam, że jest zamiennik w identycznej cenie i mówię jej, niech da zamiennik i wydrukuje na recepcie z tyłu. to ona oczy na mnie, że tak nie wolno! że mam przynieść inną receptę... porażka.

teraz, jak chodzę do apteki, to tylko do znajomej farmaceutki, co wiem, że zna się na rzeczy.

No moj gin tez np zapomnial o tym HBsie, ale dobrze ze go zapytalam, na szczescie wyszedl ujemny, bo tez sie troche balam, chociaz w sumie to bylam szczepiona

hehehe, bo niektóre farmaceutki to w ogóle siedzą w aptece po to, żeby siedzieć. kiedyś poszłam po jakiś tam lek dla mamy na receptę, to go nie było. ale wiedziałam, że jest zamiennik w identycznej cenie i mówię jej, niech da zamiennik i wydrukuje na recepcie z tyłu. to ona oczy na mnie, że tak nie wolno! że mam przynieść inną receptę... porażka.

teraz, jak chodzę do apteki, to tylko do znajomej farmaceutki, co wiem, że zna się na rzeczy.
no bo w aptekach tez rozni ludzie pracuja wiadomo ze ten co skonczyl te 5 letnie badz co badz ciezkie studia, ma jakies wieksze pojecie o tych lekach niz ktos kto skonczyl jakies 2 letnie studium farmaceutyczne gdzie spotkania byky 4 razy w miesiacu i tez sprzedaje w aptece

no bo w aptekach tez rozni ludzie pracuja wiadomo ze ten co skonczyl te 5 letnie badz co badz ciezkie studia, ma jakies wieksze pojecie o tych lekach niz ktos kto skonczyl jakies 2 letnie studium farmaceutyczne gdzie spotkania byky 4 razy w miesiacu i tez sprzedaje w aptece

5 letnie? nie 6?
zastanawiałaś się już nad specjalizacją? coś mówiłaś o ginekologii kiedyś.

Karnitynka jakieś niskie te wyniki. Nie znam się, ale do tej pory każda Laska miała po glukozie wynik ponad 100.

no coś jest nie tak, może faktycznie te Twoje spacerki? to chyba niemożliwe, żeby po obciążeniu glukozą mieć ją mniejszą niż przed :szok: powtórz badanie i siedź na dupie!
no ale cukrzycy to Ty raczej nie masz :-)

Ja też miałam niższy wynik po dwóch godzinach niż na czczo.

Ale jestem gruba!

reklama
ja tam nie wiem, ale dla mnie, na chłopski rozum, skoro obciążenie, no to powinno być więcej jak przed obciążeniem :confused2: ale może źle myślę, nie bić! :laugh2:

Do góry