albo poprostu tak na dole mniej go czuje, bo ten z gory (ten brzdąc podżebrzasty) to ciagle i ciagle w tym samym miejscu sie rusza i juz mam to miejsce cale obolale, nie wiem czy tam mi juz siniakow nie narobil od srodke heeheeaniołek i diabełek, ciekawe, czy charaktery też takie będą![]()
reklama
chcialabym bardzo, ale powiem Ci ze ratownictwo jest rowniez bardzo ciekaweoby ci sie udało zrobic tak jak sobie wymarzyłas
mi tez sie marzyła medycyna no ale wyszło jak wyszło i staram sie byc dobra w tym co robie i nie załowac tego co mnie omineło
karnitynka1982
Fanka BB :)
Ja tez zmykam bo oko mi strasznie zaczelo lzawic
Milej nocki
A
AnOoLa88
Gość
PIERWSZA.
podsumowanie mojego wczorajszego dnia.. po tym jak sobie od was poszłam..
byłam u swojego adwokata i pytałam o te alimenty.. i co ?
jeśli się przeprowadziłam i tworzymy z Bartkiem związek - NAWET BEZ ŚLUBU - a do tego jestem w ciąży to marne nasze szanse że te alimenty jeszcze zobaczę.. no ale będziemy mieli rozprawe 18 listopada na której mnie być nie może.. bo jeśli nie wiedzą o ciąży to lepiej żeby się nie dowiedzieli. ; ) a wiadomo że jesli nie maja tej informacji to nasze szanse na wygranie tego wzrastają.. ale byłam taka zła że pojechalam aż po mamie bo to ona powiedziala ze nie mieszkam z nimi i to ona mnie wymeldowała.. to sie w koncu przejęła .. bo wie o sytuacji jaka tutaj jest..
no i skoro chce pomoc to jej powiedzialam zeby pogadala z tata( pracował na kopalni) czy nie zna kogos tam.. z kopalni bo Bartek chce zmienic prace..
zobaczymy.. jesli tylko uda musie zmienic prace spadamy stad.. bo bedzie ciezko..
a mnie wieczorem tak strzeliło w plecach że do teraz ledwo siedzę. oO
wstawać śpiochy jedne !
podsumowanie mojego wczorajszego dnia.. po tym jak sobie od was poszłam..
byłam u swojego adwokata i pytałam o te alimenty.. i co ?
jeśli się przeprowadziłam i tworzymy z Bartkiem związek - NAWET BEZ ŚLUBU - a do tego jestem w ciąży to marne nasze szanse że te alimenty jeszcze zobaczę.. no ale będziemy mieli rozprawe 18 listopada na której mnie być nie może.. bo jeśli nie wiedzą o ciąży to lepiej żeby się nie dowiedzieli. ; ) a wiadomo że jesli nie maja tej informacji to nasze szanse na wygranie tego wzrastają.. ale byłam taka zła że pojechalam aż po mamie bo to ona powiedziala ze nie mieszkam z nimi i to ona mnie wymeldowała.. to sie w koncu przejęła .. bo wie o sytuacji jaka tutaj jest..
no i skoro chce pomoc to jej powiedzialam zeby pogadala z tata( pracował na kopalni) czy nie zna kogos tam.. z kopalni bo Bartek chce zmienic prace..
zobaczymy.. jesli tylko uda musie zmienic prace spadamy stad.. bo bedzie ciezko..
a mnie wieczorem tak strzeliło w plecach że do teraz ledwo siedzę. oO
wstawać śpiochy jedne !
NeSSi
Moderatorka
Wstałam, wstałam ..... dziś mam znowu badanie i posiew moczu :/ nie jestem głodna a żołądek mnie tak strasznie kłuje :/
AnOoLa88 - no fajnie byłoby gdyby własnie Twoja mama zrozumiała Twoje połozenie i pomogła w jakiś tam sposób, nie odwracając plecow po jakims tam czasie, mam nadzieję, że się sprawa rozwikła.
AnOoLa88 - no fajnie byłoby gdyby własnie Twoja mama zrozumiała Twoje połozenie i pomogła w jakiś tam sposób, nie odwracając plecow po jakims tam czasie, mam nadzieję, że się sprawa rozwikła.
dzień dobry!
ja dzisiaj obudzona o 3.30! rewelacja a poszłam spać po dwunastej. umęczona jestem.
od godziny usiłuję zarejestrować Rozalkę do pediaty i nic numer zajęty!trafi mnie coś zaraz! naszego prywatnego lekarza nie ma a wtej przychodni cały czas tak. przecież to chore. kiedys też wywinęłi niezły numer, do lekarza można rejestrować się od 7.30 tylko danego dnia, więc poświęciłam i poszłam tam na ta godzinę, poczekalnia pusta jeszcze, mówię pani że chcę dziecko zarejestrować, a ona mi na to że na dzisiaj nie ma już miejsc!!ludzi nie było, telefon milczał, ciekawe jak się ludzie w sekundzie zarejestrowali, skoro niby dzień wcześniej nie można.narobiłam rabanu i się znalazło.
no i się dodzwoniłam, oczywiście do lekarki do której chciałam juz miejsc nie ma!shit!
ja dzisiaj obudzona o 3.30! rewelacja a poszłam spać po dwunastej. umęczona jestem.
od godziny usiłuję zarejestrować Rozalkę do pediaty i nic numer zajęty!trafi mnie coś zaraz! naszego prywatnego lekarza nie ma a wtej przychodni cały czas tak. przecież to chore. kiedys też wywinęłi niezły numer, do lekarza można rejestrować się od 7.30 tylko danego dnia, więc poświęciłam i poszłam tam na ta godzinę, poczekalnia pusta jeszcze, mówię pani że chcę dziecko zarejestrować, a ona mi na to że na dzisiaj nie ma już miejsc!!ludzi nie było, telefon milczał, ciekawe jak się ludzie w sekundzie zarejestrowali, skoro niby dzień wcześniej nie można.narobiłam rabanu i się znalazło.
no i się dodzwoniłam, oczywiście do lekarki do której chciałam juz miejsc nie ma!shit!
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
wiesz nessi sa ludzie ktorzy za wszelka cene chca innym utrudnic zycie a nie ulatwic ... i mam dziwne wrazenie ze mama ani tak sie wlasnie zachowuje ... nic pozostanie poczekac do rozprawy i liczyc ze o ciazy nic nie wiedza /Ania i przypadkiem slowem o tym nie wspomnij mamie bo gotowa zadzwonic i powiedziec im to w pierwszej nadarzajacej sie okazji!!/ Ania jest dorosla i ma prawo sie wyprowadzic z domu nawet jesli ciagle studiuje i nie ma srodkow do zycia /pewnie tak bedzie to motywowal adwokat/
dobra ja juz wstalam ... musze tu troche ogarnac w pokoju bo rodzice do mnie na kawe przyjada wiec jakos tu powinno wygladac
dobra ja juz wstalam ... musze tu troche ogarnac w pokoju bo rodzice do mnie na kawe przyjada wiec jakos tu powinno wygladac
aga6671
Mama Hani i Tomka
Witajcie dziewczyny!
Ale się wczoraj uśmiałam z koleżanki:-) Mamy dzieciaczki w tym samym wieku, jej syn jest 2 dni młodszy od Hani.....jak jej mówiłam że chcemy drugie dziecko to się śmiała i mowiła że ona sobie nie wyobraża:-):-):-)
I co???? Wspominany niedawno stosunek przerywany zaowocował!!!
Jest w 4 miesiącu, termin ma na luty/marzec:-)
ale choć śmiałysmy się z tego to trochę jej jednak współczuję:-(
Na męża wogóle nie może liczyć jeżeli chodzi o opiekę nad dziećmi, teraz pracuje a małym zajmują się na zmianę mama z teściową no ale potem 2 już się nie zajmą! A synek jeszcze za mały na przedszkole! A bardzo by chciała utrzymać pracę
Nic ciekawego jednym słowem
Asia jaki śliczny był ten twój synuś! A taki maleńki
Ale się wczoraj uśmiałam z koleżanki:-) Mamy dzieciaczki w tym samym wieku, jej syn jest 2 dni młodszy od Hani.....jak jej mówiłam że chcemy drugie dziecko to się śmiała i mowiła że ona sobie nie wyobraża:-):-):-)
I co???? Wspominany niedawno stosunek przerywany zaowocował!!!
Jest w 4 miesiącu, termin ma na luty/marzec:-)
ale choć śmiałysmy się z tego to trochę jej jednak współczuję:-(
Na męża wogóle nie może liczyć jeżeli chodzi o opiekę nad dziećmi, teraz pracuje a małym zajmują się na zmianę mama z teściową no ale potem 2 już się nie zajmą! A synek jeszcze za mały na przedszkole! A bardzo by chciała utrzymać pracę

Nic ciekawego jednym słowem

Asia jaki śliczny był ten twój synuś! A taki maleńki

reklama
A
AnOoLa88
Gość
oby się jakoś udało..Wstałam, wstałam ..... dziś mam znowu badanie i posiew moczu :/ nie jestem głodna a żołądek mnie tak strasznie kłuje :/
dzwonił se mój adwokacina własnie.!!wiesz nessi sa ludzie ktorzy za wszelka cene chca innym utrudnic zycie a nie ulatwic ... i mam dziwne wrazenie ze mama ani tak sie wlasnie zachowuje ... nic pozostanie poczekac do rozprawy i liczyc ze o ciazy nic nie wiedza /Ania i przypadkiem slowem o tym nie wspomnij mamie bo gotowa zadzwonic i powiedziec im to w pierwszej nadarzajacej sie okazji!!/ Ania jest dorosla i ma prawo sie wyprowadzic z domu nawet jesli ciagle studiuje i nie ma srodkow do zycia /pewnie tak bedzie to motywowal adwokat/
dobra ja juz wstalam ... musze tu troche ogarnac w pokoju bo rodzice do mnie na kawe przyjada wiec jakos tu powinno wygladac![]()
powiedział mi że oni nie mają mojego adresu..nowego..
jesli go nie maja.. to dostaną i sprawdzą u kogo mieszkam ale dom przecież nie jest bartka a jego mama ma inne nazwisko..

a ze w ciazy moge byc 'z byle kim' jak to on powiedział - troche nie fajne ale ...
nie mogą sprawdzić z kim jestem w ciąży ani tego czy faktycznie zyje z Bartkiem wiec w razie czego wynajmuję sobie pokój np u jego rodziców..
może to jest jakieś wyjście..