myśle ze o ciązy ksiązek juz sie troszke naczytała i o opiece bardziej jej sie przyda![]()
Jaką??ktoś czytał książkę wartą polecenia....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
myśle ze o ciązy ksiązek juz sie troszke naczytała i o opiece bardziej jej sie przyda![]()
o opicemyśle ze o ciązy ksiązek juz sie troszke naczytała i o opiece bardziej jej sie przyda![]()

moze zawitkowsiego?????? jak pierwszzy dzidzius to ta ksiazka jest fajna gdyz ma instruktazowa plytke co i jak robic z dzieckiem hihihihi

o opicemoze zawitkowsiego?????? jak pierwszzy dzidzius to ta ksiazka jest fajna gdyz ma instruktazowa plytke co i jak robic z dzieckiem hihihihi
![]()

liczę na Waszą pomoc!!!!Ja też tak sądzę, moja siostra dopiero planuje dzidzie, a już dostała w prezencie coś takiego:myśle ze o ciązy ksiązek juz sie troszke naczytała i o opiece bardziej jej sie przyda![]()
ja mam taka książke o dziecku od poczecia do 5 roku zycia ze Swiata książki ale tytułu teraz nie pamiętam najwyzej jak wróce do domu to sprawdze i podamJaką??ktoś czytał książkę wartą polecenia....

DZIĘKUJEMY PIĘKNIE;*Zapomnialam jeszcze pogratulowac Mariczce trzeciego ząbka![]()
Nio ja tez mam takiego przyjaciela.....hahahah ale fajnie miec kogos takiego na wyjazdachtez mam takiego znajomego
jeszcze kiedys jak byłam konsultantka avon-u to był jeden z moich najlepszych klientów
![]()
DZIĘKUJEMY PIĘKNIE;*
Nio ja tez mam takiego przyjaciela.....hahahah ale fajnie miec kogos takiego na wyjazdachhhahah
Blixniaczku dziekujemy za życzonka smacznego..... w koncu skonczyło sie na owocowej owsiance,a nie danonku,ale i tak było pyyyycha....
Moj braciszek własnie londuje w Gdańsku.....jakas godzinka-1,5 i jest tu..... juz dzwonił.....mowi,ze wszyscy siedzieli jak na iglach,bo lot hbył opózniony z powodu jakiejs awari czy cosik i zamiast o 18:30 wyleciał o 22....a potem nadrabiał,jak szalony...
Szybciutko
Martusia......Trzeba szykować przyjęcie powitalneSzybciutko
Dzien dobry:-)

Martusia......
Rozpedzam sie z tym przyjeciem......................
Dzien dobry![]()