reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciężarne na Wyspach

Dzien dobry :-)

Medio - to Olivka tak jak Krzysiu :tak: ja tez ratuje sie kaszkami mleczno ryzowymi no i deserkami z jogurtem choc za tymi nie przepada ale na upartego zje. Trzymam kciuki za Twoja pracke i mam nadzieje ze milo Cie przyjma:tak:

Natalkaa - witaj na forum no i ogromne gratulacje napewno sobie poradzisz a tak mlody wiek to tez plus dzieci podrosna a Ty nadal bedziesz piekna i mloda :tak::-):-)

Milego dnia

reklama
Olinda o jakie nowe,cudne zdjęcie Oli w suwaczku:)
Co do pracy nie wiadomo czy tam będę pracować, narazie w poniedziałek jest rozmowa:)))
Trochę się obawiam jak tam będzie.

Dzien dobry :-)

Medio - to Olivka tak jak Krzysiu :tak: ja tez ratuje sie kaszkami mleczno ryzowymi no i deserkami z jogurtem choc za tymi nie przepada ale na upartego zje. Trzymam kciuki za Twoja pracke i mam nadzieje ze milo Cie przyjma:tak:

Natalkaa - witaj na forum no i ogromne gratulacje napewno sobie poradzisz a tak mlody wiek to tez plus dzieci podrosna a Ty nadal bedziesz piekna i mloda :tak::-):-)

Milego dnia
Dziekuje :tak::tak: No wlasnie tylko problem w tym, ze ja nie zrzucilam jeszcze zbednych kilogramow po pierwszej ciazy, a teraz dojdakolejne, chyba poznij nie dam sobie rady:szok::szok::-D:-D

Olinda o jakie nowe,cudne zdjęcie Oli w suwaczku:)
Co do pracy nie wiadomo czy tam będę pracować, narazie w poniedziałek jest rozmowa:)))
Trochę się obawiam jak tam będzie.
Trzymamy kciuki za owocna rozmowe:tak::tak:

Natalka - witamy na forum :tak: Będę monotematyczna (ostatnio :cool2:) - co do odchudzania po ciąży, służę wsparciem jak już urodzisz - ja tu jestem ciągle na diecie i cuda już wymyślam, żeby się odchudzić :-D Na razie mam megazastój 64kg :eek:

Medio - chyba czegoś gdzieś nie doczytałam :shocked2: Wracasz do pracy? :cool2:

Tajchi - musisz mieć teraz oczy dookoła głowy :tak: Jak Alicja zaczynała chodzić, moja teściowa kazała mi obłożyć cały dom ręcznikami i gąbkami, żeby dziecko się nie zabiło :-D:-D:-D Oczywiście nie posłuchałam, nic nie robiłam, dziecko musi się nauczyć, co jest niebezpieczne w domu, i musi umieć bezpiecznie upadać :tak: A wbrew pozorom taki mały brzdąc szybko załapie jak chodzić, żeby sobie krzywdy nie zrobić :tak:

Ciekawe jak tam Makta :confused:

lucina masz rację,nie wiem czasem gdzie ręce włożyć,mój jakos "łatwo" się uczy chodzić,nawet nie za dużo sie przewraca,ale jak się nawet zachwieję to już płaczę bo się wystraszy

natalkaa lepiej od razu miec za soba obie ciązę niz dwa razy zrzucac te same kikogramy,na pewno szybciutko zrzucisz:tak:

medio będzie dobrze zobaczysz,ja tez coś szukam,ale na razie tak nie za bardzo się przykładam do tego po nowymroku zacznę bardziej powaznie myslec o tym

Wiecie ja tylko na miesiąc narazie więc nie wiem czy coś z tegow ywjdzie.
Lucin nie wracam hihi raczej szukam czegoś, ja nie pracowałam w Anglii przed ciążą.

Natalka - witamy na forum :tak: Będę monotematyczna (ostatnio :cool2:) - co do odchudzania po ciąży, służę wsparciem jak już urodzisz - ja tu jestem ciągle na diecie i cuda już wymyślam, żeby się odchudzić :-D Na razie mam megazastój 64kg :eek:

Medio - chyba czegoś gdzieś nie doczytałam :shocked2: Wracasz do pracy? :cool2:

Tajchi - musisz mieć teraz oczy dookoła głowy :tak: Jak Alicja zaczynała chodzić, moja teściowa kazała mi obłożyć cały dom ręcznikami i gąbkami, żeby dziecko się nie zabiło :-D:-D:-D Oczywiście nie posłuchałam, nic nie robiłam, dziecko musi się nauczyć, co jest niebezpieczne w domu, i musi umieć bezpiecznie upadać :tak: A wbrew pozorom taki mały brzdąc szybko załapie jak chodzić, żeby sobie krzywdy nie zrobić :tak:

Ciekawe jak tam Makta :confused:
Dzieki:tak::tak: Dla Ciebie 64 to zastoj, a dla mnie marzenie:sorry::sorry: Przed pierwsza ciaza bralam Meridie i schudlam 15kg w miesiac, ale jak sie dowiedzialam, ze jestem w ciazy i odstawilam przytylam 30kg:sorry: Teraz tez zaczelam brac bo akurat przestalam karmic i znow w ciazy:laugh2::laugh2:No ale najwazniejsze zdrowie bobaskow, a swoim wielorybizmiem pozniej sie bede martwic:-D

lucina masz rację,nie wiem czasem gdzie ręce włożyć,mój jakos "łatwo" się uczy chodzić,nawet nie za dużo sie przewraca,ale jak się nawet zachwieję to już płaczę bo się wystraszy

natalkaa lepiej od razu miec za soba obie ciązę niz dwa razy zrzucac te same kikogramy,na pewno szybciutko zrzucisz:tak:

medio będzie dobrze zobaczysz,ja tez coś szukam,ale na razie tak nie za bardzo się przykładam do tego po nowymroku zacznę bardziej powaznie myslec o tym
Tak sie wlasnie pocieszam, a pozniej mocno postanawiam wziasc do pracy :)):tak:

Wiecie ja tylko na miesiąc narazie więc nie wiem czy coś z tegow ywjdzie.
Lucin nie wracam hihi raczej szukam czegoś, ja nie pracowałam w Anglii przed ciążą.
A gdzie mieszkasz, jesli moge spytac?:tak:

Medio naczytalam sie duuuuzzzzzooo o meridii i moge Ci powiedziec, ze przepisuje sie ja na leczenie tylko i wylacznie otylosci. Mozna oczywiscie kupic na necie w aptekach, oczywiscie nielegalnie:))). Sama chcialam jej uzywac,ale przestraszylam sie efektu jojo. Widzialam kiedys dziewczyne po meridii, a potem miesiac po jej odstawieniu. Tragedia!!!

Co do pracy w Sports Word, to ja wspominam milo. Oni nie dadza ci kontraktu, bo taka jest polityka firmy. Zazwyczaj przyjmuja do pracy malolatow, bo placa im mniejsza kaske i mniejszy podatek. Wiec jak cos to bedziesz z malolatami pracowac. Nam dawali godziny wtedy kiedy chcielismy i ile chcielismy. Wiec tu jest super z tym. Ja pracowalam po 10 godz dziennie, ale mozna po 4. Tyle chyba najmniej daja w ciagu jednego dnia.Nawet wyjechalam na 2 m-ce do PL i wrocilam do nich spowrotem. Praca nie jest ciezka. Albo stoisz na kasie, albo ukladasz ubrania.

reklama
c.d. W tygodniu jest ok, ale na weekend zawsze chca miec pelen staff, bo wowczas Angole kupuja na potege. Najgorzej jest juz na godzine przed zamknieciem kiedy musisz zaczac sprzatac, tzn poukladac porozpier....lane doslownie rzeczy przez tych baranow. Nie idzie dojsc co i gdzie. Aha, i nie licz na wolne Bank Holidays. Zawsze maja otwarte. Jedyne co jest niefajne, to to, ze musisz sie urzeraz z klientami kiedy oddaja do reklamacji, uwalone w gownie (mialam taki przypadek) buty i mowia , ze przeciez sa nieuzywane. Jak o cos chcesz zapytac jeszcze to pytaj.

A ja bylam dzis na rozmowie kwalifikacyjnej w Wawie. I oczywiscie glowne podstawowe pytanie, czy mam dzieci!!!!!!!!!!!! Krew czlowieka zalewa:)))

Do góry