Tajchi to szybki Twój Kacperek, już chodzi, to tak jak mók Krzys zaczął samodzielnie chodzic jak miał 9,5 miesiąca.
Lolek stoi jak się go trzyma za ręcę no i w chodziku ale tak powoli raczej czasem tylko zaszaleje.
Olinda mój Krzyś od chyba 6 miesiąca nie pił mleka, nie chciał i już, ratowałam go kaszkami takimi mleczno ryżowymi, a soczki to pił jak najety.
Co do sąsiadów mam podobne obawy, niby ich znam aaaale wiadomo, Polak zawsze jest na cenzurowanym.
Wiecie,że mój Karol nie chce nic pić, je te obiadki i kaszki, ale nie pije, dla mnie to szok Krzysiek w jego wieku pił z 500 ml płynów na dobę, nie liczę zupek i obiadków, śniadań.
A ten ani wody, ani soku, mleka, nic dobrze,że z cycka pije chociaż.
Myleene wychowawczy super sprawa, tak tylko kasa, wrrr jak to trzeba się dla niej poświęcac no nie, niewolnikiem jej jesteśmy, takie życie, nie ma kolorowo.
Ja tez mam rozmowę w sprawie pracy w poniedziałek (sklep sportowy, taki duży), nie wiem co z tego będzie bo ja mogę tylko od 16-20, ale pójdę, zobaczę. Sami Angole tam robią i to dużo takich z uprzedzeniami do Polaków więc nie wiem jak to będzie, znam ten sklep, niedaleko ode mnie.
Jak robię tam zakupy i widzą ,że Polacy przyszli to już miny robia więc...
Zocha nie denerwuj się tak, nie mam pojecia jak założyc taki sklep, może spróbuj wystawić coś na ebay?