reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
to i ja się dołączam do skarżących się na plecy... na dodatek naschylałam się i momentalnie mnie zgaga pali, bleeee...
mmm, mamusia przywiozła świeży biały serek i szczypiorek, aż mi ślinka cieknie :laugh2:

No widzisz Mea i po krzyku:p Ja się gimnastykuję co by sobie pazurki w szłapkach pomalować:p A potem wcinanko orzechów włoskich. Nie wiecie czy w nich jest coś żelaza? Zawsze sądziłam, że tak, ale jakoś nigdzie na liście nie ma.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a ja mam nową dostawę filmów i pewnie zaraz coś wrzucę w dvd...
zapowiada się imprezowy weekend - jutro 60tka ciotki, w niedzielę 50tka wujka, zbankrutuję niedługo na prezentach :laugh2:

cześć ;-)

my już łazienke zrobiliśmy, kuchnie kończymy :tak:

podczytuje was ale nie miałam już sił pisać...

byłam w poniedziałek u HEMATOLOGA w klinice i czekam na wyniki badań... dostałam natychmiastowe skierowanie do szpitala ze względu na moje niskie płytki krwi (choć z ich liczenia ręcznego wyszło ich aż 155tys!)

mój gin powiedział żebym na razie siedziała w domu,a w następny czwartek zdecyduje czy ide do tego szpitala :-(

a poza tym od tego poniedziałku mam tysiąc razy dziennie twardnienie brzucha, ale nieregularne i nie bolesne więc poczekam do wizyty i lekarz pewnie mi wprowadzi leki na te skurcze :hmm:

dzisiaj wieczorem może zajrze na dłużej, bo chciałabym już jak najszybciej skończyć tą kuchnie bo mam już dość ;-) a potem to już będe na bieżąco :tak:

reklama
Do góry