reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Iza

No to super ze nas pocieszylas :eek: :eek:
Ciesz sie z 9 nadchodzacych miesiecy i zmykaj na watek Mamusie....bo chyba ten komentarz powyzej to nie byl na miejscu na tym watku

Alisa - moze ten wielki bobas ze snu to efekt ostatniego bobasa 8.7kg o ktorym caly swiat mowi?:)

Zgadzam się z Tobą Lolitka..."Miło" jak ktoś sugeruje nam że My staraczki po 30-tce mamy nikłe szanse na bambino...Może rzeczywiście inny wątek byłby dla Ciebie lepszy Iza...skoro chcesz nas tylko dołować..

A co do tego małego Giganta - super bobo , widziałam fotke na inernecie...:biggrin2:
Alisa a w tym snie Ty urodziłaś tego bobaska naturalnie ..jeśli tak to gratuluję, a może raczej współczuję..
Suri jak tam Twoja fasola...daje już znać o sobie???
icon7.gif
icon7.gif
icon7.gif

reklama
Lolitka, Agi, bobasa giganta widzialam - wow!
Ale mój M. wyśnił go zanim, światu go pokazali :rofl2: Na szczęście poród mu się nie śnił ;-)

A my 30tki i tak kuzwa damy rade - a co mamy nie dac. Toc my DOPIERO 30, a nie "juz" :-):-)

A mnie doly lapia od wczoraj. Chyba lek zaczyna porzadnie dzialac i mi depresje przyniosl w morde jeza. A pieprze ja - ja jej pakazu :)))

A my 30tki i tak kuzwa damy rade - a co mamy nie dac. Toc my DOPIERO 30, a nie "juz" :-):-)

Lola, mnie nie musisz o tym przekonywać!:cool2: I am king of the life now:wink:!!!!

Jaka depresja? - Toć ciesz się, kobieto, że juz tak daleko jesteś!!!! Ale to dobrze swoją drogą, że lek działa.

Aliska - NO TY jestes moim zwyciesca:) Bakteria pognalas, troche sie wyluzowalas i teraz na pazdziernik sie nie szykuj no

No depresja jest skutkiem ubocznym w wielu przypadkach przy wyciszaniu i stymulce. Trza po prostu byc swiadomym i na luza ja chyba wziasc. Sie poklocilam ze swoim hehehe....

Agi - a powiedz prosze bo troche mnie sie juz w tej glowie miesza, czy u was jest jakis konkretny problem ?

Aliska - NO TY jestes moim zwyciesca:) Bakteria pognalas, troche sie wyluzowalas i teraz na pazdziernik sie nie szykuj no

Oj Ty, oj Ty, a kysz!!!! "(...)Na październik się nie szykuj" :-p

Jeszcze zostało parę badanek do zrobienia.... Ale może pózna jesień, lub na pierwszą gwiazdkę zdążę.....

Lolitka, to nie miałaś kiedy się kłócić????!!!! Coś robiła przez te wszystkie miechy???

Ja sobie wlasnie tak wczoraj myslalam, ze jesli mi sie uda za pierwszym razem teraz - to wlasnie na swieta powiem o tym rodzinie bo moja mama bardzo by chcialam miec wnusie. Dla niej to bylby najwiekszy prezent

SIE SZYKUJ NO:) Daje Ci deadline najpozniej na listopad;-)

A kloce sie teraz, bo wrazliwa po lekach jestem a on mnie tak zakurzyl wczoraj ze sie poryczalam jak glupia o pierdy i sie do dzis nie odzywamy :(

Byłoby naprawdę super! A to płeć od razu możesz zamówić????

Słuchaj, ja już tyle czekam, że miesiąc w tą czy tamtą..... Co ma być to będzie, choć chciałabym JUŻ!!! .... 3 listopada już bym mamą była...

No to musisz przeczekać. Samo minie i będzie grało. Przecież zaraz akcja się Wam zacznie:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry