reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co Potrafia Nasze Dzieci?!

reklama
to raczej nie poznawalny angielski :-D no chyba że ten chiński do perfekt już opanował No mikołaj po marsjańsku nadaje ty ti ti ty i tak non stop a i jeszcze grozi palcem przy tym a potem idzie do drzwi i robi mi papa

widzę, że poligloci rosną :-D
a z papa to u nas zazwyczaj jest tak, że jka mała wypruje gdzies na spacerze i nie chce iść do mnie, to mówię jej, że mama idzie i robie jej papa, a ona robi mi papa, mówi pa, czasem buziaka prześle i idzie dalej :eek: a i zaczęła oczka puszczać, najczęściej do plakatu z Kubusiem :sorry:

nooo kiedys papa u nas dzialalo..jak mama robila papa i odchodzila to szedl za mama a teraz ma to gdzies:-D
bruno ostatnio rozdaje buziaki-sliniaki ;-)otwiera szeroko buzie i daje buziaka:-D

Ale fajne te pierwsze gadania:-)Dobrusia chyba przodowniczka;-)
Maja zaczyna w koncu powtarzac slowa,ale nie zawsze jej wychodzi.I duuuuzo gada,ale po swojemu,przeroznymi sylabami.

i u mnie już te papa nie działa ja idę w swoją stronę a on jeszcze szybciej w przeciwną :tak:
zadowolony, że mama w końcu idzie i pozwala świat samemu zwiedzać :-D
Majka mi się wydaje, że Mikołaj Joli bardziej rozgadany, bo więcej mówi i zdaniami zaczyna :tak: a ja do małej wciąż musze nawijać, bo inaczej to by zadarła mi się na śmierć... mam za swoje, bo nawet jak była malutka i się ledwo obudziła, to jej spiewałam i trajkotałam do ucha :sorry:

reklama
zadowolony, że mama w końcu idzie i pozwala świat samemu zwiedzać :-D
Majka mi się wydaje, że Mikołaj Joli bardziej rozgadany, bo więcej mówi i zdaniami zaczyna :tak: a ja do małej wciąż musze nawijać, bo inaczej to by zadarła mi się na śmierć... mam za swoje, bo nawet jak była malutka i się ledwo obudziła, to jej spiewałam i trajkotałam do ucha :sorry:
Mata to juz wiemy dlaczego Dobrusia tak duzo mowi:-ppapuguje mame:-D:-D

Do góry