J
Jola244
Gość
jeszcze trochę a zarznął mam pyskować i kłócić się z nami bo krzyczeć już Mikołaj się nauczył 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

jeszcze trochę a zarznął mam pyskować i kłócić się z nami bo krzyczeć już Mikołaj się nauczył![]()
bruno juz sie kloci tylko po chinsku
no chyba ze to nierozpoznawalny angielski
no chyba że ten chiński do perfekt już opanował No mikołaj po marsjańsku nadaje ty ti ti ty i tak non stop a i jeszcze grozi palcem przy tym a potem idzie do drzwi i robi mi papa
a i zaczęła oczka puszczać, najczęściej do plakatu z Kubusiem 

zadowolony, że mama w końcu idzie i pozwala świat samemu zwiedzaći u mnie już te papa nie działa ja idę w swoją stronę a on jeszcze szybciej w przeciwną![]()

a ja do małej wciąż musze nawijać, bo inaczej to by zadarła mi się na śmierć... mam za swoje, bo nawet jak była malutka i się ledwo obudziła, to jej spiewałam i trajkotałam do ucha 
Mata to juz wiemy dlaczego Dobrusia tak duzo mowizadowolony, że mama w końcu idzie i pozwala świat samemu zwiedzać
Majka mi się wydaje, że Mikołaj Joli bardziej rozgadany, bo więcej mówi i zdaniami zaczynaa ja do małej wciąż musze nawijać, bo inaczej to by zadarła mi się na śmierć... mam za swoje, bo nawet jak była malutka i się ledwo obudziła, to jej spiewałam i trajkotałam do ucha
![]()
papuguje mame