reklama
Ja w niedziele dostalam ubranka od kolezanki po jej corci a dzisiaj je wypralam sa bardzo ladne nic nie zniszczone juz nie moge sie doczekac kiedy bede mogla je ubrac naszej coreczce.Dzisiaj w nocy tak sie wiercila az pol nocy ale to bylo pieknie uczucie.
Pasibrzuch
Fanka BB :)
Szukam właśnie jakiejś kurtki ciążowej, bo nie mieszczę sie w żadną sprzed ciąży i załamuje się coraz bardziej, te ceny są jak z kosmosu... 

ivi
uzależniona;) // I.2010
już po wizycie
ogólnie jest tak:
Tymus na bank jest Tymkiem (pokazał nawet przekrój przez swoje jajeczka i siusiaka ;-);-)). Jak to ginka stwierdziła, "interes ma bardzo duży"
Mały waży ok 560g
rusza się niesamowicie i ciągle się wiercił
Ginka pomierzyła go, sprawdziła czy jest ok i stwierdziła że ma: duży brzuch, duży "interes" i duże oczy 

Ze mną też wszystko ok jest ok, żelazo nadal mam brać, ale nie więcej niż jedną tabletkę, bo bez sensu żebym z zaparciami walczyła. A wyniki są tylko troche poniżej normy więc nie ma sensu panikować.
Dostałam skierowanie na badanie obciążenia glukozą, od razu 75g
ta przyjemność czeka mnie za ok 2 do 4 tygodni
No i natamycynę na grzybki, gdyby jakaś infekcja mnie zaatakowała;-)
Jestem bardzo zadowolona i mocno uspokojona
chociaż ruchliwość mojego dziecka raczej nie dawała mi powodów do niepokoju 
ogólnie jest tak:Tymus na bank jest Tymkiem (pokazał nawet przekrój przez swoje jajeczka i siusiaka ;-);-)). Jak to ginka stwierdziła, "interes ma bardzo duży"

Mały waży ok 560g
rusza się niesamowicie i ciągle się wiercił
Ginka pomierzyła go, sprawdziła czy jest ok i stwierdziła że ma: duży brzuch, duży "interes" i duże oczy 

Ze mną też wszystko ok jest ok, żelazo nadal mam brać, ale nie więcej niż jedną tabletkę, bo bez sensu żebym z zaparciami walczyła. A wyniki są tylko troche poniżej normy więc nie ma sensu panikować.
Dostałam skierowanie na badanie obciążenia glukozą, od razu 75g
ta przyjemność czeka mnie za ok 2 do 4 tygodni
No i natamycynę na grzybki, gdyby jakaś infekcja mnie zaatakowała;-)
Jestem bardzo zadowolona i mocno uspokojona
chociaż ruchliwość mojego dziecka raczej nie dawała mi powodów do niepokoju Dorciaa
Ivi super wieści! jak pójdę w przyszłą środę do gina to go poproszę, żeby się upewnił, że widzi tam jajeczka, bo po newsie Dormark już niczego nie jestem pewna!
co do grzybków to mój m przyniósł mi ostatnio całe wiaderko i ususzyłam na święta...hehe troszkę się zdziwił, że z jego wiadra wyszedł tylko duży słoik suszonych
to było jego pierwsze grzybobranie i zbierał w sumie tylko trzy rodzaje bo na więcej się nie znał,
jak tak pomyslę to chyba lepiej te trzy niż wszystkie niepewne
serduszkowanie o 5 rano!?kobieto podziwiam cię, ja wczoraj serduszkowałąm i nie powiem, żebym miała jakąś wielką przyjemność to chyba jakieś mity z tym seksem w ciąży
hehe myślicie, że mogę sobie zaliczyć wczorajsze wygibasy jako dzisiejszy prezent na dzień chłopa?

nigdy nie robiłam sernika ale tyle już tu o nim słyszę , że normalnie nabieram ochoty chyba w końcu się skuszę, najwyżej mi nie wyjdzie
a i chodzi za mną jeszcze sałatka jarzynowa...mniam

oj jeszcze tylko 2 dni i weekend!!!!

kupię sobie nowiusieńki staniczek a raczej stanicho bo ten już ciasny, a zawsze to jakaś przyjemność!

co do grzybków to mój m przyniósł mi ostatnio całe wiaderko i ususzyłam na święta...hehe troszkę się zdziwił, że z jego wiadra wyszedł tylko duży słoik suszonych
to było jego pierwsze grzybobranie i zbierał w sumie tylko trzy rodzaje bo na więcej się nie znał,
jak tak pomyslę to chyba lepiej te trzy niż wszystkie niepewne
serduszkowanie o 5 rano!?kobieto podziwiam cię, ja wczoraj serduszkowałąm i nie powiem, żebym miała jakąś wielką przyjemność to chyba jakieś mity z tym seksem w ciąży
hehe myślicie, że mogę sobie zaliczyć wczorajsze wygibasy jako dzisiejszy prezent na dzień chłopa?

nigdy nie robiłam sernika ale tyle już tu o nim słyszę , że normalnie nabieram ochoty chyba w końcu się skuszę, najwyżej mi nie wyjdzie

a i chodzi za mną jeszcze sałatka jarzynowa...mniam

oj jeszcze tylko 2 dni i weekend!!!!

kupię sobie nowiusieńki staniczek a raczej stanicho bo ten już ciasny, a zawsze to jakaś przyjemność!Anusia8309
jestem juz po wizycie mocz ok glukoza130 czyli ok morfologia zelazo 11,1 a ponizej 11 to juz anemia wiec sie zmiescilam w normie gin zapisal mi witaminki bo zadnych procz foliku nie bralam od jutra rana bede brala PREGNAVIT podobno bardzo dobre no i cena tez mowi za siebie ze raczej dobre w najtanszej u nas aptece 35zł

Kaja_10
Dobre wieści z wizyt - to super :-)
agbar - juz mi wyrzuty przeszły, masz rację - coś dla siebie też trzeba... bardzo to trenuję intensywnie ostatnie dni bo te buciki to były już po płaszczyku, tuniczce i bolerku :-)
Teraz szukam jeszcze leginsów bo te co mam to coś kiepskie i bluzeczke białą mi trzeba bo w obecną się kiepsko dopinam. ;-)
Buciki sfotografuje w wolnej chwili ;-)
Siatkarki nasz wygrały z Rosją - super!! :-)
agbar - juz mi wyrzuty przeszły, masz rację - coś dla siebie też trzeba... bardzo to trenuję intensywnie ostatnie dni bo te buciki to były już po płaszczyku, tuniczce i bolerku :-)
Teraz szukam jeszcze leginsów bo te co mam to coś kiepskie i bluzeczke białą mi trzeba bo w obecną się kiepsko dopinam. ;-) Buciki sfotografuje w wolnej chwili ;-)
Siatkarki nasz wygrały z Rosją - super!! :-)
sylwia100
Ja juz po 3d
Malenki oczywiscie sie zasłaniał rączką ale zdjęcia super
nie chcielismy go juz męczyć wiecej
mam tez płytke ze zdjeciami
Wiecie co jak tak oglądałam myszke na monitorze to dotarło do mnie ,ze mam w sobie dzieciaczka
oczywiscie jajeczka bezapelacyjne
:-):-):-)
Glukoze mam 136
Anemia troszenke sie zmniejszyła po ,zelazie
Mocz mnie niepokoi bo wyszły mi leukocyty,nieliczne nabłonki i krwinki białe pojedyncze -ma tak któras?
Malenki oczywiscie sie zasłaniał rączką ale zdjęcia super
nie chcielismy go juz męczyć wiecej
mam tez płytke ze zdjeciami
Wiecie co jak tak oglądałam myszke na monitorze to dotarło do mnie ,ze mam w sobie dzieciaczka
oczywiscie jajeczka bezapelacyjne
:-):-):-)Glukoze mam 136
Anemia troszenke sie zmniejszyła po ,zelazie
Mocz mnie niepokoi bo wyszły mi leukocyty,nieliczne nabłonki i krwinki białe pojedyncze -ma tak któras?
reklama
Ivi, sylwia - Super wieści
Ivi- no,no ... kawał chłopa;-)
oj, biedaczko:-(

Ivi- no,no ... kawał chłopa;-)

Hej dziewczynki Wróciłam od zębologa i jestem załamana w kwietniu miałam tylko jeden ubytek a dzis sie okazało, ze całe uzebienie do wymiany, ja sie wykończe psychicznie i finansowo![]()
oj, biedaczko:-(