reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Ja w niedziele dostalam ubranka od kolezanki po jej corci a dzisiaj je wypralam sa bardzo ladne nic nie zniszczone juz nie moge sie doczekac kiedy bede mogla je ubrac naszej coreczce.Dzisiaj w nocy tak sie wiercila az pol nocy ale to bylo pieknie uczucie.

Szukam właśnie jakiejś kurtki ciążowej, bo nie mieszczę sie w żadną sprzed ciąży i załamuje się coraz bardziej, te ceny są jak z kosmosu... :shocked2:

już po wizycie :tak: ogólnie jest tak:
Tymus na bank jest Tymkiem (pokazał nawet przekrój przez swoje jajeczka i siusiaka ;-);-)). Jak to ginka stwierdziła, "interes ma bardzo duży" :-D:-DMały waży ok 560g:tak: rusza się niesamowicie i ciągle się wiercił :-D Ginka pomierzyła go, sprawdziła czy jest ok i stwierdziła że ma: duży brzuch, duży "interes" i duże oczy :-D:-D
Ze mną też wszystko ok jest ok, żelazo nadal mam brać, ale nie więcej niż jedną tabletkę, bo bez sensu żebym z zaparciami walczyła. A wyniki są tylko troche poniżej normy więc nie ma sensu panikować.
Dostałam skierowanie na badanie obciążenia glukozą, od razu 75g :szok: ta przyjemność czeka mnie za ok 2 do 4 tygodni:tak:
No i natamycynę na grzybki, gdyby jakaś infekcja mnie zaatakowała;-)
Jestem bardzo zadowolona i mocno uspokojona :tak:chociaż ruchliwość mojego dziecka raczej nie dawała mi powodów do niepokoju ;)

Ivi super wieści! jak pójdę w przyszłą środę do gina to go poproszę, żeby się upewnił, że widzi tam jajeczka, bo po newsie Dormark już niczego nie jestem pewna!:-D
co do grzybków to mój m przyniósł mi ostatnio całe wiaderko i ususzyłam na święta...hehe troszkę się zdziwił, że z jego wiadra wyszedł tylko duży słoik suszonych:-D to było jego pierwsze grzybobranie i zbierał w sumie tylko trzy rodzaje bo na więcej się nie znał, :cool2: jak tak pomyslę to chyba lepiej te trzy niż wszystkie niepewne:cool2:
serduszkowanie o 5 rano!?kobieto podziwiam cię, ja wczoraj serduszkowałąm i nie powiem, żebym miała jakąś wielką przyjemność to chyba jakieś mity z tym seksem w ciąży:eek: hehe myślicie, że mogę sobie zaliczyć wczorajsze wygibasy jako dzisiejszy prezent na dzień chłopa?:cool2::-D
nigdy nie robiłam sernika ale tyle już tu o nim słyszę , że normalnie nabieram ochoty chyba w końcu się skuszę, najwyżej mi nie wyjdzie:sorry:
a i chodzi za mną jeszcze sałatka jarzynowa...mniam:-D:-D
oj jeszcze tylko 2 dni i weekend!!!!:-D:-D:-Dkupię sobie nowiusieńki staniczek a raczej stanicho bo ten już ciasny, a zawsze to jakaś przyjemność!

jestem juz po wizycie mocz ok glukoza130 czyli ok morfologia zelazo 11,1 a ponizej 11 to juz anemia wiec sie zmiescilam w normie gin zapisal mi witaminki bo zadnych procz foliku nie bralam od jutra rana bede brala PREGNAVIT podobno bardzo dobre no i cena tez mowi za siebie ze raczej dobre w najtanszej u nas aptece 35zł:zawstydzona/y:

Dobre wieści z wizyt - to super :-)
agbar - juz mi wyrzuty przeszły, masz rację - coś dla siebie też trzeba... bardzo to trenuję intensywnie ostatnie dni bo te buciki to były już po płaszczyku, tuniczce i bolerku :-):-D Teraz szukam jeszcze leginsów bo te co mam to coś kiepskie i bluzeczke białą mi trzeba bo w obecną się kiepsko dopinam. ;-)
Buciki sfotografuje w wolnej chwili ;-)

Siatkarki nasz wygrały z Rosją - super!! :-)

Hej dziewczynki Wróciłam od zębologa i jestem załamana w kwietniu miałam tylko jeden ubytek a dzis sie okazało, ze całe uzebienie do wymiany, ja sie wykończe psychicznie i finansowo:shocked2::shocked2::shocked2:

Ja juz po 3d :-DMalenki oczywiscie sie zasłaniał rączką ale zdjęcia super:-Dnie chcielismy go juz męczyć wiecej :-Dmam tez płytke ze zdjeciami:-D
Wiecie co jak tak oglądałam myszke na monitorze to dotarło do mnie ,ze mam w sobie dzieciaczka:tak:oczywiscie jajeczka bezapelacyjne:tak::-):-):-)
Glukoze mam 136
Anemia troszenke sie zmniejszyła po ,zelazie
Mocz mnie niepokoi bo wyszły mi leukocyty,nieliczne nabłonki i krwinki białe pojedyncze -ma tak któras?

reklama
Do góry