reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ja juz po ginie

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

tak do wiadomości wszystkich po 75g glukozy i po 2h jest norma 180!!!!!!!, a więc jestem w normie :rofl2: a w necie i w laboratorium też mówiły, że do 140 powiesiłabym wszystkich, bo ja tu od tygodnia chodzę jak zombii:crazy:

:-):-):-):-):-):-):-)a teraz jestem happy :-):-):-):-):-):-):-)

Joasia jak u Ciebie?

reklama
Witam w południe, dzisiaj zaczynają u nas grzać :tak::tak::tak:
a na razie padam na twarz, niedawno wróciliśmy z zakupów, goniliśmy sie jak ghłupi, byle zdążyć przed 12.00, bo M do pracy szedł. Teraz chwila przerwy na kawę i kanapki i ide ogarniac mieszkanie. Miałam dzisiaj jechać poszukać w lumpeksach jakiejś kurtki, ale nie mam siły :-( ćwiczenia na szkole rodzenia chyba też sobie odpuszczę. M mówi, że mu mnie żal, bo on z 10 siatami zakupów nie zziajał się po wejściu na 3 piętro tak jak ja ;-)

Nadineczka no to fajnie ze wyniki masz dobrze :tak:

co do magnezu ja wczoraj wzięłam 1 tabletkę ale bardziej na skurcze nóg od 2 dni czułam że coś mnie zaczyna łapać wiec chyba pora brać i dziś w nocy było ok nie wiem czy to dzięki magnezowi czy po prostu by mnie nic nie łapało ;-)

tylko coś mnie przeziębienie zaczyna łapać przez tą pogodę szaro buro i deszczowo :cool:
zdążyłam balkon posprzątać i kwiatki do domu wstawić bo już nocki zimne a tak sie ładnie wygrzewały na słonku

to tak jak u mnie 3 piętro ja ostatnio wzięłam papier toaletowy i suche wafle i sru na góre, a ten biedny chłop myślałam, że mi kojtnie na którymś pięterku z całą resztą:-)

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ja juz po ginie

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

tak do wiadomości wszystkich po 75g glukozy i po 2h jest norma 180!!!!!!!, a więc jestem w normie :rofl2: a w necie i w laboratorium też mówiły, że do 140 powiesiłabym wszystkich, bo ja tu od tygodnia chodzę jak zombii:crazy:

:-):-):-):-):-):-):-)a teraz jestem happy :-):-):-):-):-):-):-)

Joasia jak u Ciebie?

widzisz i po co tyle sie martwić :-):-Dsuper:tak:

A co do normy ja mam 50g i po 1 h 140:tak:co tak myślałam że po 75g i po 2 h norma powinna byc inna;-)

NIKKI ODEZWIJ SIE!!!!!!!!!!!!!tak samo inne kobitki które sie długo nieodzywają a znajdą sie takie !!!!

Nadineczka super ,ze wsio ok:tak:
dziewczyny rozumuiem wasze problemy z chłopami ,mój tez odkad w ciazy jestem to sie zachowuje jakbym przezroczysta była ,normalnie juz o romans go zaczełam podejrzewac to mi powiedział zebym sie na głowe leczyła:tak:moze top brak sexu tak na niego działa:tak::sorry::sorry::sorry:
mały juz w szkole,a ja sie biore za ciasto bo ma chłop ma imieniny dzisiaj i pewnie ktos wpadnie z zyczeniami:tak:
Spotkałam dzis kolezanke z pracy i okazało sie ,ze maja bardzo duzo pracy i mozliwe ze po macierzynskim znajdzie sie dla mnie miejsce bo na tym stanowisku co ja pracowałam to nikt długo nie wytrzymuje poniewaz jest bardzo stresujace :tak:ale narazie mysle tylko o dzidziolku co by wszystko było w porządku

U mnie też szaro deszczowo i zimno brrrrrr:sorry:
M pójdzie robić ogień:sorry:my w sumie na wieczór robiliśmy i z rana a teraz się zacznie jeszcze na dniu takie zimno idzie:confused2:

reklama
Do góry