reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

cześć
my zaraz jedziemy na policje zobaczyć dlaczego dostaliśmy wezwamie kolejne... ehh jedna głupia stłuczka 6 miesięcy temu (nie z naszej winy), sprawca nie przyjął mandatu, a my mamy nerwow tyle że.. ehh szkoda gadać :-:)-(

miłego dnia kobietki!!

reklama
Witam porannie , na kawce.
Gratuluje wszystkimudanych wizyt.
U mnie chumorek nie najleprzy w nocy meczyly ,nie skurcze do tego Nicol zle spala .Rano od tego niewyspania marudna wiec czeka mnie trudny dzien mam nadzieje ze wczesniej sie polozy to bede mogla odespac.

Witam sie porannie;-) Oczywiście na początek Gratulacje dla Wszystkich:tak:!!!:-( Głowa strasznie boli, nos zapchany, brak energii:-( Czujemy się dzisiaj fatalnie Trzeba się wyszykowac i iśc do urzedu i do pracy choc nie mam siły. Pogoda straszna zimno i pada więc i to dobijające:-( Pozdrawaim Was i życze miłego dnia mam nadzieję, że Wy czujecie się lepiej.:tak:

Paula3 jak dla mnie to dobry pomysł:tak: a dziś chyba dzień chłopaka? i się zastanawiam czy męża też to dotyczy :-D
mój mężem jeszcze nie jest :-D (na szczęście lub nieszczęście),więc spokojnie mogłam mu szykować jakiś prezent. Ostatecznie zrobiłam ten filmik, upiekłam mu babeczki i kupiłam jajko niespodziankę :-p niech się raz poczuje młodszy o kilka(naście) lat :-D

Pochwal sie lepiej Kaja jakie to kupilas?Bo ja dla siebie szukam ale nic mi sie nie podoba,zawsze biegalam na baaardzo wysokich obcasach i teraz jak patrze na te ''maluchy'' to bleee....a przydaloby by sie na jesien i zime jakies ''plaskie'' obuwie....
ja ostatnio byłam w CCC i zauwazylam,ze prawie wszystkie buty na płaskim albo niskim obcasie są zamszowe :eek: a ja np. nie wyobrażam sobie chodzenia po zabłoconych ulicach, w deszcze i po błocie w buciczkach,które przemakają po minucie.

Także dziewczyny pilnujcie ząbki - bo jak to się mówi jednod ziecko więcej to jeden ząb mniej ;-):tak::-D
a tego to jeszcze nie słyszałam.. :-) na szczęście ja przed ciążą miałam wszystkie ząbki wzorowe, zaleczone a teraz nic mnie nie boli. Miesiąc temu coś mnie zakuło to poszłam odrazu do dentysty i powiedział,że nic tam sie nie dzieje i wszystkie zęby zdrowe :-)

ja biorę prenatal ale przyznam się że jak mi mój schowa w szufladę to zapominam i biorę czasem co drugi dzień :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
ojjj.. i ja tak mam :zawstydzona/y::zawstydzona/y: kiedys mialam nawet wyrzuty sumienia,jak zapomnialam wziac witamin, a teraz coraz częściej mi sie to zdarza,a ja sie tym przejmować przestałam,wrrr :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

cześć
my zaraz jedziemy na policje zobaczyć dlaczego dostaliśmy wezwamie kolejne... ehh jedna głupia stłuczka 6 miesięcy temu (nie z naszej winy), sprawca nie przyjął mandatu, a my mamy nerwow tyle że.. ehh szkoda gadać :-:)-(
my mielismy podobną sytuacje. tyle że mój D brał udział w wypadku jako pasażer i kierowca zginął. A później przez prawie 2 lata ciągali go po policji, po wykrywaczach kłamstw itp, żeby sie upewnić czy to na pewno nie on spowodował wypadek :eek: zero komentarza.. musiał milion razy opowiadać jak jego kolega wypadał przez przednią szybe, jak umierał itp :eek::eek::eek: wszystko ze szczegółami

paula3 - to u was było bardziej "hardcorowo".... U nas to zwykła stłuczka!! normalnie zarysowany lakier i zbita lampa!
A - no i nic nie załatwiliśmy na policji :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:musimy czekać do poniedziałku, wtedy dowiemy się w ogóle o co chodzi.. cholera!!!! tyle nerwow o jedną durną stłuczkę:wściekła/y::-:)-(

nadineczko - trzymam kciuki!

Witam! Gratuluję wszystkich dobrych wieści i zdrowych maluszków:tak: Mi już się wszystkiego odechciewa:-( przez te cholerne zęby, ale widzę że nie ja jedna cierpię. Mój węzełek niestety nie zmalał więc infekcja jakaś jest , ale ja sobie wkręcam oczywiście same najgorsze rzeczy:tak: Trzymajcie się ciepło mimo tej niepogody:-)

Witam Was. Wczoraj nie miałam czasu nawet zajrzeć ale juz nadrobilam:tak: Zaprosiłam mojego M na randke do kina z okazji dnia chlopaka:-) Bylismy na na tym filmie "Surogaci"..nie polecam!!!Beznadziejny! Dobrze ze mialam popcornu duzo to mialam co robic:-Da dzisiaj jedziemy wybierac parapety bo remont trwa..

Kubiaczka serdecznie gratuluje i strasznie Ci zazdroszcze, chociaz niedlugo tez bede Pania mgr. Zmienili mi promotra po raz drugi, dzieki bogu..bo juz moge oprawiac prace i we wtorek mam oddac a 13 pazdziernika OBRONA!!!

Dzien dobry:-)
Gratuluje wszystkim ktorzy chca dostac gratulacje;-)
Nie wyspalam sie dzis,obudzilam sie po 3ej w nocy i koniec....a teraz ledwo patrze na oczy....

reklama
Witam

dziś ważyłam się z rana i mam 2,5kg waga zaczyna się rozkręcać u mnie :tak:

brzuszek też już spory ale siorka mówi że jej znajoma ma brzuch jakby miała rodzić (3ciąża) a też ma termin na styczeń... ja to mam nic.... wiec jakieś pocieszenie :-D

Wczoraj byłam na 2 godzinnym spacerku niestety myślałam ze nie wrócę tak mnie krzyż bolał promieniuje mi ten ból w koło w pośladki nogi miednice itd teraz po nocy przeszło ale pewnie jak znowu pochodzę to będę umierać :-( a mój już chce iść na spacer z młodą :zawstydzona/y:jak mu powiem że mnie wszystko boli będzie marudzić że to od leżenia jakbym cały dzień leżała :cool::wściekła/y:

Do góry