Paula3 jak dla mnie to dobry pomysł

a dziś chyba dzień chłopaka? i się zastanawiam czy męża też to dotyczy
mój mężem jeszcze nie jest

(na szczęście lub nieszczęście),więc spokojnie mogłam mu szykować jakiś prezent. Ostatecznie zrobiłam ten filmik, upiekłam mu babeczki i kupiłam jajko niespodziankę

niech się raz poczuje młodszy o kilka(naście) lat
Pochwal sie lepiej Kaja jakie to kupilas?Bo ja dla siebie szukam ale nic mi sie nie podoba,zawsze biegalam na baaardzo wysokich obcasach i teraz jak patrze na te ''maluchy'' to bleee....a przydaloby by sie na jesien i zime jakies ''plaskie'' obuwie....
ja ostatnio byłam w CCC i zauwazylam,ze prawie wszystkie buty na płaskim albo niskim obcasie są zamszowe

a ja np. nie wyobrażam sobie chodzenia po zabłoconych ulicach, w deszcze i po błocie w buciczkach,które przemakają po minucie.
Także dziewczyny pilnujcie ząbki - bo jak to się mówi jednod ziecko więcej to jeden ząb mniej ;-)

a tego to jeszcze nie słyszałam.. :-) na szczęście ja przed ciążą miałam wszystkie ząbki wzorowe, zaleczone a teraz nic mnie nie boli. Miesiąc temu coś mnie zakuło to poszłam odrazu do dentysty i powiedział,że nic tam sie nie dzieje i wszystkie zęby zdrowe :-)
ja biorę prenatal ale przyznam się że jak mi mój schowa w szufladę to zapominam i biorę czasem co drugi dzień

ojjj.. i ja tak mam

kiedys mialam nawet wyrzuty sumienia,jak zapomnialam wziac witamin, a teraz coraz częściej mi sie to zdarza,a ja sie tym przejmować przestałam,wrrr

cześć
my zaraz jedziemy na policje zobaczyć dlaczego dostaliśmy wezwamie kolejne... ehh jedna głupia stłuczka 6 miesięcy temu (nie z naszej winy), sprawca nie przyjął mandatu, a my mamy nerwow tyle że.. ehh szkoda gadać :-

-(
my mielismy podobną sytuacje. tyle że mój D brał udział w wypadku jako pasażer i kierowca zginął. A później przez prawie 2 lata ciągali go po policji, po wykrywaczach kłamstw itp, żeby sie upewnić czy to na pewno nie on spowodował wypadek

zero komentarza.. musiał milion razy opowiadać jak jego kolega wypadał przez przednią szybe, jak umierał itp

wszystko ze szczegółami