reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

cześć dziewczyny.
zbieram się do Rzeszowa, jadę na to spotkanie z opiekunem, trzymajcie kciuki, żeby wszystko wypaliło po mojej myśli.

Marzka, strasznie mi przykro, przytulam!
Nessi, wiem, że to głupio brzmi, bo sama się uśmiałam z tego pocierania złotem, ale naprawdę pomaga! Sama miałam niedawno i po dwóch dniach zniknął ;-)

miłego dnia Wam życzę!

reklama
Hmmm tak sobie patrze na te nasze suwaczki, jestesmy w jednej kratce.. ale twoja dzidzia jest bardziej opalona od mojej :eek::eek::eek:

zgłoszę reklamację!:laugh2::laugh2::laugh2:
Taaak? Pamiętam, że od Cherie dzidzia też zawsze była ciemniejsza od mojej i zwaliłam to na to, że Cherie ma ciemniejszą karnację od mojej:-) Ale Ty też masz ciemniejszą karnację, więc tu nie wiem czemu tak wyszło:-p

A ja od rana posprzątałam domek, powyciągałam z piwnicy butki jesienne i powkładałam do szafy w przedpokoju no i muszę pracę na zjazd zrobić. Dziś wbrew sobie robię szpinak na obiad. Nienawidzę tak, że hej! Ale trzeba czasem.... :|

Dagmarka-tulam mocno i zdrówka

Wstałam rano z gilami po pas i wszystko mnie boli.
Muszę dzisiaj na stację diagnostyczną pojechać tylko mam mały problem-ja się na niczym nie znam i nie chce wyjść na kretynkę dlatego umówiłam się ze szwagrem:-D on ratuje mi życie:-)

co do dzieci to ja od jutra zaczynam 33 tydzień co zaczyna mnie przerażać:szok:
zostało mi od 4 do 7 tygodni ciąży:szok:
moja córeczka zrobiła się troszkę grzeczniejsza po długich namowach tatusia i od 3 nocy śpię jak suseł bo malutka szaleje tylko w dzień a w nocy razem śpimy:tak:

Anoola-na Waszych suwaczkach można ustawić kolor skóry-różowy albo brązowy-też kiedyś robiłam taki suwaczek:tak:musisz sprawdzić:-D

robię obiadek dla męża bo z rana stwierdził,że skoro już będę w mieście to mogę zajść do niego do pracy i mu coś podrzucić
mam nadzieję,że nikt się na mnie z pałami nie rzuci jak ominę szlaban bokiem:-D

A moja Córcia chyba leży w poprzek bo od paru ładnych dni kopie mnie równocześnie i w prawy i w lewy bok, czyli po jednej stronie ma chyba rączki a po drugiej nóżki, rozciąga mnie na szerokość:p:p

Taaak? Pamiętam, że od Cherie dzidzia też zawsze była ciemniejsza od mojej i zwaliłam to na to, że Cherie ma ciemniejszą karnację od mojej:-) Ale Ty też masz ciemniejszą karnację, więc tu nie wiem czemu tak wyszło:-p
ha już mam ciemniejszą ;p
Dagmarka-tulam mocno i zdrówka

Anoola-na Waszych suwaczkach można ustawić kolor skóry-różowy albo brązowy-też kiedyś robiłam taki suwaczek:tak:musisz sprawdzić:-D
dzięki :-D
mam teraz najciemniejszego bobaska , O! :-D

reklama
Do góry