reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Doberek:tak:
Męża posłałam na zakupy,a sama myk na kompa:-DŁadnie,ładnie:-p
Ale paskudnie na dworze:dry:
Po pierwsze:witam z powrotem:asienkę_r i Anulkę:tak::-D.Będzie nam rosła nowa foremka:happy:.Super,że już do nas zajrzałaś:-D
Kupiłam sobie wczoraj w Tesco ten pas rozgrzewający,ale nie było promocji niestety:wściekła/y:,za to skorzystałam z promocji na cukierasy w pięknym,czerwonym,kuszącym pudełku:tak:Ja na razie na diecie,ale kupiłam tak na wszelki wypadek:eek::baffled::rofl2:,ktoś przyjdzie się poczęstuje,albo moje chłopaki wciągną.Żebym tylko ja w jakiś wypadek się nie wrąbała i nie uszczknęłą z pudełeczka troszkę:-(.
MartaF mój Radek to tak jak Twój Damian,najlepiej bajki by oglądał albo grał na komputerze:confused2:Najchętniej,nawet na dwór zabrałby ze sobą telewizor:eek:Także normalne to,normalne...Albo chyba bardziej-nienormalne:oo:
A z Twoim landlordem myślę,że dobrze postąpiłaś:tak:Wiem,że jak pisałaś,starał się,żeby było dobrze,ale widocznie za słabo się starał!!!Ty musisz myśleć o sobie i rodzinie a nie o tym,żeby on był zadowolony:crazy:
lubiczankę dziś chyba m z oka nie spuszcza,bo nie miała nawet chwilki,żeby zajrzeć:-D:-D:-D

reklama
Asiu gratulacje po raz setny :) Nameczylas sie troszke ale bylo warto I Ty sama o tym wiesz najlepiej :) Twoja niunka malenka sie urodzila :)) Moja urodzila sie 16 kwietnia o 19.53 z waga 3490 g i wzrostem 49 cm :))

Ok tylko prosze mi sie nie smiac Bo wlosow nie postawilam w irokeza jeszcze :p

Załączniki

• PA030061 (Small).jpg
    PA030061 (Small).jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 59
  • PA030069 (Small).jpg
    PA030069 (Small).jpg
    30,3 KB · Wyświetleń: 56
reklama
Dziekuje za mile slowka :)) Mi mama zawsze mowii ze dziennie mam sylwestra :))
No z ta czerwienia jest wlasnie nie za fajnie za szybko sie wyplukuje ;// Pokaze wam inne foto ... Z tamtego roku jak sie nie myle :)) Moja ulubiona fryzz :))

Te peirwsze jest z stycznia a drugie z sierpnia :))

Zawsze wariatka ze mnie byla Ale wlasnie taka mnie pokochal damianooo i dalej mnie kocha wlasnie za to ze jestem soba i nie wstydze sie tego :)) Moze jestem wypindrzona ale serce mam wielkie i duzo mozgu tez posiadam :))

Załączniki

• 11.JPG
    11.JPG
    24,6 KB · Wyświetleń: 45
  • 1.jpg
    1.jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 57
Do góry