reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Anineczka - rownouprawnienie :-D Ale wlasnie znalazlam artukul, ze niektore firmy daja ojcom taki urlop. No zobaczymy, musze M do HR wyslac ;-)
Dzieki!

reklama
asieńka śliczniutka ta twoja córcia,kurcze az mi sie zachciało no ale niestety musze jeszcze poczekać:tak:

madbebe a ty na co czekasz??;-)do szpitala po swoją niunie:tak:;-)

ja juz po zakupach,kupiliśmy nowe lustro,duzeeee ale juz mój K. wyciągał z auta bo ja wolałam nie dotykać:confused2::sorry:

Asieńka śliczny aniołek:)
Sylcia super crazy fryzurki masz:)
Ja po pracy przyjechałam do domku i zachciało mi sie naleśników no wiec zaczełam smazyc hihi i sa pyszne:)
Musze sie pochwalic Olivier wrócił z polskiej szkoły i kupke sam zrobił dostał póżniej Monte drink i zjadł 3 nalesniki i znów zrobił kupke ciesze sie mam nadzieje ze problemy kupkowe za jakis czas znikna:) Laktuloza tez pewnie robi swoje:)
Teraz relaksik:)

Kamcia super,że Oli ma się coraz lepie w kupkowych sprawach ;-)

U nas dziś był hydraulik,naprawił kran.Do środy mają naprawic zmywarkę.To wysztko dzięki stanowczości mojego M.Jak nie będzie naprawione to kasujemy standing order i mogą się pocałowac.
Dziś też mój M sam nastawił cyfrę.A dumny jest z siebie,że hej. :-D:-D
No i dziś w końcu zapisałam się na prawko.Tak na 100% bo wczoraj już mi się nie chciało :zawstydzona/y:
Czyli 7 listopada zdaję :eek:
Ale jak widac uczę się pilnie :zawstydzona/y::wściekła/y:

Cześć i czołem.
Witam się po długiej nieobecności.
U nas wszystko OK, tylko czasu brak...
Z Franka już duży Łobuz-Kombinator :-D.

Przejrzałam tylko ostatnie strony i serdecznie gratuluję świeżo upieczonym Mamusiom !!!
Dużo zdrówka dla Was i Dzieciaczków.

Sylka, Misia, świetne fryzury :-)

Anineczka, czy dobrze wywnioskowałam, że włamanie mieliście ?? :eek::eek:

Misia, widzę że za mąż wychodzisz w przyszłym roku ?? :-)
Wychodzi na to, że ja też :-):-)
W tym roku zaręczyliśmy się w wakacje, na przyszły planujemy ślub, ale jeszcze nic konkretnie nie ustaliliśmy, tym bardziej, że nie będzie to wielki bal, raczej kameralna imprezka rodzinna plu później może jakaś dla znajomych...

Uciekam spać, papa :-)

Justysiu twe słowa to jak miód na moje uszy.:-);-)
Mam nadzieję,że bedę tak pilną uczennicą jak ty i zdam za pierwszym podejściem.
Jako tako już kumam te testy bo pewnie niewiele się różnią niż polskie a te mam w jednym paluszku,w końcu zdawałam w zeszłym roku w PL.
Magdalena.No jesteś! Brak mi Ciebie tutaj,no!!!!
Tak włamali się,ukradli wsio co wartościowe.
Teraz przeprowadziliśmy się by nas nie odnaleźli włamywacze:-D:-D:-D
Gratulacje z okazji zaręczyn :tak:
My w Pl też nie mieliśmy weselicha.Ślub cywilny na max 30 osób,potańczyliśmy w knajpie i do domu a ślub kościelny połączony z chrzcinami,skromny bo tylko 10 osób.
Pisz z nami jak najczęściej no!I koniecznie wklej zdjęcia Frania!! Mały przystojniak.
Aaaa i podaj mi na priv konto na NK jak masz.Będę na bieżąco ze zdjęciami.

Misia widziałam Twoje zdjęcie jako panna młoda.Teraz pewnie będziesz piękniej wyglądał ;-):cool2:Ale tamte zdjęcia luksus :tak::tak:

reklama
Do góry