reklama
justysia21
Elfikowa mama :D
Asienka dzekuje za fotke malutkiej!! sliczniusia i suwaczek tez bomba!!!!:-)
asieńka śliczniutka ta twoja córcia,kurcze az mi sie zachciało no ale niestety musze jeszcze poczekać
madbebe a ty na co czekasz??;-)do szpitala po swoją niunie
;-)
ja juz po zakupach,kupiliśmy nowe lustro,duzeeee ale juz mój K. wyciągał z auta bo ja wolałam nie dotykać

madbebe a ty na co czekasz??;-)do szpitala po swoją niunie

ja juz po zakupach,kupiliśmy nowe lustro,duzeeee ale juz mój K. wyciągał z auta bo ja wolałam nie dotykać

Asieńka śliczny aniołek
Sylcia super crazy fryzurki masz
Ja po pracy przyjechałam do domku i zachciało mi sie naleśników no wiec zaczełam smazyc hihi i sa pyszne
Musze sie pochwalic Olivier wrócił z polskiej szkoły i kupke sam zrobił dostał póżniej Monte drink i zjadł 3 nalesniki i znów zrobił kupke ciesze sie mam nadzieje ze problemy kupkowe za jakis czas znikna
Laktuloza tez pewnie robi swoje
Teraz relaksik
Sylcia super crazy fryzurki masz
Ja po pracy przyjechałam do domku i zachciało mi sie naleśników no wiec zaczełam smazyc hihi i sa pyszne
Musze sie pochwalic Olivier wrócił z polskiej szkoły i kupke sam zrobił dostał póżniej Monte drink i zjadł 3 nalesniki i znów zrobił kupke ciesze sie mam nadzieje ze problemy kupkowe za jakis czas znikna
Teraz relaksik
madbebe a ty na co czekasz??;-)do szpitala po swoją niunie;-)
:-):-)ja z mila checia juz bym ja potulila,tyle ze jej sie do nas nie spieszy za specjalnie
anineczka
królowa mrówek :P
Kamcia super,że Oli ma się coraz lepie w kupkowych sprawach ;-)
U nas dziś był hydraulik,naprawił kran.Do środy mają naprawic zmywarkę.To wysztko dzięki stanowczości mojego M.Jak nie będzie naprawione to kasujemy standing order i mogą się pocałowac.
Dziś też mój M sam nastawił cyfrę.A dumny jest z siebie,że hej.

No i dziś w końcu zapisałam się na prawko.Tak na 100% bo wczoraj już mi się nie chciało
Czyli 7 listopada zdaję
Ale jak widac uczę się pilnie

U nas dziś był hydraulik,naprawił kran.Do środy mają naprawic zmywarkę.To wysztko dzięki stanowczości mojego M.Jak nie będzie naprawione to kasujemy standing order i mogą się pocałowac.
Dziś też mój M sam nastawił cyfrę.A dumny jest z siebie,że hej.

No i dziś w końcu zapisałam się na prawko.Tak na 100% bo wczoraj już mi się nie chciało

Czyli 7 listopada zdaję

Ale jak widac uczę się pilnie

justysia21
Elfikowa mama :D
Anineczka ja trzy razy testy przeczytalam i zdalam wiec sie nie stresuj!!!!
magdalena81
Entuzjast(k)a
Cześć i czołem.
Witam się po długiej nieobecności.
U nas wszystko OK, tylko czasu brak...
Z Franka już duży Łobuz-Kombinator
.
Przejrzałam tylko ostatnie strony i serdecznie gratuluję świeżo upieczonym Mamusiom !!!
Dużo zdrówka dla Was i Dzieciaczków.
Sylka, Misia, świetne fryzury :-)
Anineczka, czy dobrze wywnioskowałam, że włamanie mieliście ??

Misia, widzę że za mąż wychodzisz w przyszłym roku ?? :-)
Wychodzi na to, że ja też :-):-)
W tym roku zaręczyliśmy się w wakacje, na przyszły planujemy ślub, ale jeszcze nic konkretnie nie ustaliliśmy, tym bardziej, że nie będzie to wielki bal, raczej kameralna imprezka rodzinna plu później może jakaś dla znajomych...
Uciekam spać, papa :-)
Witam się po długiej nieobecności.
U nas wszystko OK, tylko czasu brak...
Z Franka już duży Łobuz-Kombinator

Przejrzałam tylko ostatnie strony i serdecznie gratuluję świeżo upieczonym Mamusiom !!!
Dużo zdrówka dla Was i Dzieciaczków.
Sylka, Misia, świetne fryzury :-)
Anineczka, czy dobrze wywnioskowałam, że włamanie mieliście ??

Misia, widzę że za mąż wychodzisz w przyszłym roku ?? :-)
Wychodzi na to, że ja też :-):-)
W tym roku zaręczyliśmy się w wakacje, na przyszły planujemy ślub, ale jeszcze nic konkretnie nie ustaliliśmy, tym bardziej, że nie będzie to wielki bal, raczej kameralna imprezka rodzinna plu później może jakaś dla znajomych...
Uciekam spać, papa :-)
anineczka
królowa mrówek :P
Justysiu twe słowa to jak miód na moje uszy.:-);-)
Mam nadzieję,że bedę tak pilną uczennicą jak ty i zdam za pierwszym podejściem.
Jako tako już kumam te testy bo pewnie niewiele się różnią niż polskie a te mam w jednym paluszku,w końcu zdawałam w zeszłym roku w PL.
Magdalena.No jesteś! Brak mi Ciebie tutaj,no!!!!
Tak włamali się,ukradli wsio co wartościowe.
Teraz przeprowadziliśmy się by nas nie odnaleźli włamywacze

Gratulacje z okazji zaręczyn
My w Pl też nie mieliśmy weselicha.Ślub cywilny na max 30 osób,potańczyliśmy w knajpie i do domu a ślub kościelny połączony z chrzcinami,skromny bo tylko 10 osób.
Pisz z nami jak najczęściej no!I koniecznie wklej zdjęcia Frania!! Mały przystojniak.
Aaaa i podaj mi na priv konto na NK jak masz.Będę na bieżąco ze zdjęciami.
Misia widziałam Twoje zdjęcie jako panna młoda.Teraz pewnie będziesz piękniej wyglądał ;-)
Ale tamte zdjęcia luksus 

Mam nadzieję,że bedę tak pilną uczennicą jak ty i zdam za pierwszym podejściem.
Jako tako już kumam te testy bo pewnie niewiele się różnią niż polskie a te mam w jednym paluszku,w końcu zdawałam w zeszłym roku w PL.
Magdalena.No jesteś! Brak mi Ciebie tutaj,no!!!!
Tak włamali się,ukradli wsio co wartościowe.
Teraz przeprowadziliśmy się by nas nie odnaleźli włamywacze

Gratulacje z okazji zaręczyn

My w Pl też nie mieliśmy weselicha.Ślub cywilny na max 30 osób,potańczyliśmy w knajpie i do domu a ślub kościelny połączony z chrzcinami,skromny bo tylko 10 osób.
Pisz z nami jak najczęściej no!I koniecznie wklej zdjęcia Frania!! Mały przystojniak.
Aaaa i podaj mi na priv konto na NK jak masz.Będę na bieżąco ze zdjęciami.
Misia widziałam Twoje zdjęcie jako panna młoda.Teraz pewnie będziesz piękniej wyglądał ;-)

reklama
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Babki dziekuje za komplementy
) A teraz zmykam spac i milutkiej nocki wam zycze
)