śliczne i słodkie ,też chciałam kupic ale ta cena 99zł:-(nie mogłam się oprzeć jak wczoraj byłam w tesco![]()
reklama
Guziczek87
Pracująca mamuśka
Catedra ja też się na niego napalam.. tylko czekam aż cena spadnie bo jest na serio powalająca...

catedra
Fanka BB :)
śliczne i słodkie ,też chciałam kupic ale ta cena 99zł:-(
Catedra ja też się na niego napalam.. tylko czekam aż cena spadnie bo jest na serio powalająca...![]()
dziewczyny w moim tesco 65 zł
za 100 też bym nie kupiła
super! a u mnie w tesco nie ma takich:-(nie mogłam się oprzeć jak wczoraj byłam w tesco![]()
Guziczek87
Pracująca mamuśka
Catedra no co ty
ale jako cena normalna czy jakaś wyprzedaż była?Ja też chce...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ale jako cena normalna czy jakaś wyprzedaż była?Ja też chce...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Guziczek87
Pracująca mamuśka

jadę do Tesco u nas jest 24h

AbEjA
Mamy styczniowe 2007
To się laski pewnie przy półce z kombinezonami spotkacie 
W Katowicach jest ten co pokazała catedra i jeszcze kilka innych wzorów, ale w piątek kosztowały 80-100 peelenów... może juz przecenili...
no nic, tak czy siak... nie jadę...

W Katowicach jest ten co pokazała catedra i jeszcze kilka innych wzorów, ale w piątek kosztowały 80-100 peelenów... może juz przecenili...
no nic, tak czy siak... nie jadę...
Za niedługo ten wątek zmieni nazwę na przeceny/okazje![]()
ja też jestem zaaaaa:-):-):-)
Jeśli chodzi o ciepłe, zimowe kombinezony to dla tych z okolic Wawy/Piaseczna w Fashion House w Wójciku były ładne w dość jak na ten sklep niezłej cenie od ok. 60-100 pln
reklama